Paragraf v práci - nárok
Ahojte ako v práci funguje P? Koľko mi preplatí zamestnávateľ? Koľko x do roka mám nárok? A keď mám takú prácu že doktorov si viem dať keď nerobim tak si ho viem dať v ten deň?
@isis234 a odkiaľ zistí že som mala vtedy mať voľno? Keď mám tak hodiny aby mi vychádzal mesiac vrátane toho paragrafu?
@anonym_autor dostala si rady, ako by to malo byt po správnosti. Ak je niečo v tvoj prospech, je to pre teba výhoda, pre zamestnávateľa nevyhoda. Nevidim ale dôvod na nejaké vystatovanie sa.
Či ti ho uznajú, zalezi aj od systému prace. Bezne je každý mesiac určený rozpis zmien, kedy pracuješ a mas voľno. Na tvojom paragrafe je dátum. Ak ho v systeme nahodia do dichadzky, tento den zostane bez zmeny, nebudú tam hodiny chybat, no nebudú ani navyše.
@anonym_e6c7cf to píše kto???
@isis234 kto píše čo? 😅 Ospravedlnenie na cely deň ma napísať lekar, resp.dobu ošetrenia.
A počet dni na lekara prepočítané podľa zmien, napr.pri 10 hod t.j.5,5 dňa píše zákon. Za jeden deň sa považuje priem.čas podľa týždenného úväzku tak, akoby zamestnanec pracoval 5 dni v týždni.
@isis234 spolu 56 hodín. To znamená že nemôžeš mať 7 desať hodinových smiem. V tom prípade iba 5 a niečo. Je to na nevyhnutný čas. A keď je 10 hodinová smena nech začína o 7 a ty si u lekára už na 7 je to to celý deň?
@anonym_e6c7cf a keď začína o 8 a u lekára som o 13 tak čo?
@isis234 kto píše čo? 😅 Ospravedlnenie na cely deň ma napísať lekar, resp.dobu ošetrenia.
A počet dni na lekara prepočítané podľa zmien, napr.pri 10 hod t.j.5,5 dňa píše zákon. Za jeden deň sa považuje priem.čas podľa týždenného úväzku tak, akoby zamestnanec pracoval 5 dni v týždni.
@tiika čo ťa viedlo k tomu? že si ma označila? A rozpísala si sa... ??? Odpisuj autorke
@anonym_e6c7cf a keď začína o 8 a u lekára som o 13 tak čo?
@anonym_autor robi sa to tak, že prídeš ráno do prace a odídes vtedy, aby si stihla byt u lekára o 13h
@anonym_autor robi sa to tak, že prídeš ráno do prace a odídes vtedy, aby si stihla byt u lekára o 13h
@tiika a potom sa vrátim po lekárovi do prace?

@isis234 spolu 56 hodín. To znamená že nemôžeš mať 7 desať hodinových smiem. V tom prípade iba 5 a niečo. Je to na nevyhnutný čas. A keď je 10 hodinová smena nech začína o 7 a ty si u lekára už na 7 je to to celý deň?
@anonym_e6c7cf to píše kto???