icon

Platové triedy po štúdiu sociálnej práce

iwi11
17. júl 2025

Som učiteľka v MŠ, mám ped.vzdel., budú mi uznané platové triedy po vyštudovaní sociálnej práce VŠ?

lilope
17. júl 2025

@iwi11 povedala by som, že nie. Ale to je môj súkromný názor. Lepšie by si spravila, keby si vyštudovala predškolskú a elementárnu pedagogiku. Prečo nezvolíš školu na to určenú?

domkakvet
17. júl 2025

@iwi11 nie, ale tiez je to iba moj sukromny nazor, mozno v pripade, ze by si robila asistentku ucitelke v ms.

iwi11
autor
17. júl 2025
@domkakvet

@iwi11 nie, ale tiez je to iba moj sukromny nazor, mozno v pripade, ze by si robila asistentku ucitelke v ms.

@domkakvet prácu mam ako učiteľka, mam ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou, a studium je na pedagogickej fakulte

iwi11
autor
17. júl 2025
@iwi11

@domkakvet prácu mam ako učiteľka, mam ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou, a studium je na pedagogickej fakulte

@iwi11 pedagogické vzdelanie

aaadkaaa
17. júl 2025

Nie

lilope
17. júl 2025
@iwi11

@iwi11 pedagogické vzdelanie

@iwi11 je irelevantné, že sa jedna o štúdium na pedagogickej fakulte. Ja mám ukončenú sociálnu pedagogiku, nie sociálnu prácu a učiteľku robiť nemôžem. Takže ani tebe by nemal vzniknúť nárok na vyššiu platovú triedu s týmto odborom. Musíš mať predškolskú pedagogiku.

iwi11
autor
18. júl 2025
@lilope

@iwi11 je irelevantné, že sa jedna o štúdium na pedagogickej fakulte. Ja mám ukončenú sociálnu pedagogiku, nie sociálnu prácu a učiteľku robiť nemôžem. Takže ani tebe by nemal vzniknúť nárok na vyššiu platovú triedu s týmto odborom. Musíš mať predškolskú pedagogiku.

@lilope predškolskú a elementárnu pedagogiku mám vystudovanú (stred.školu) s maturitou, aj pracujem ako učiteľka v MŠ uz 5 rokov,

anonym_c6b3da
18. júl 2025
@iwi11

@lilope predškolskú a elementárnu pedagogiku mám vystudovanú (stred.školu) s maturitou, aj pracujem ako učiteľka v MŠ uz 5 rokov,

@iwi11 Nie, nebudú.

lilope
18. júl 2025
@iwi11

@iwi11 keď chceš mať uznanú vyššiu platovú triedu, musíš mať vyštudovanú vysokú školu s príslušným zvdelaním. a to je práve predškolská pedagogika na vysokej škole, žiadna sociálna práca.

iwi11
autor
18. júl 2025
@lilope

@iwi11 keď chceš mať uznanú vyššiu platovú triedu, musíš mať vyštudovanú vysokú školu s príslušným zvdelaním. a to je práve predškolská pedagogika na vysokej škole, žiadna sociálna práca.

@lilope ďakujem

anonym_c3bc39
18. júl 2025

Štúdium SP nemá nič s MŠ a zvyšovaním kvalifikácie v tomto obore