Platové triedy po štúdiu sociálnej práce
Som učiteľka v MŠ, mám ped.vzdel., budú mi uznané platové triedy po vyštudovaní sociálnej práce VŠ?
Nie
@iwi11 pedagogické vzdelanie
@iwi11 je irelevantné, že sa jedna o štúdium na pedagogickej fakulte. Ja mám ukončenú sociálnu pedagogiku, nie sociálnu prácu a učiteľku robiť nemôžem. Takže ani tebe by nemal vzniknúť nárok na vyššiu platovú triedu s týmto odborom. Musíš mať predškolskú pedagogiku.
@iwi11 je irelevantné, že sa jedna o štúdium na pedagogickej fakulte. Ja mám ukončenú sociálnu pedagogiku, nie sociálnu prácu a učiteľku robiť nemôžem. Takže ani tebe by nemal vzniknúť nárok na vyššiu platovú triedu s týmto odborom. Musíš mať predškolskú pedagogiku.
@lilope predškolskú a elementárnu pedagogiku mám vystudovanú (stred.školu) s maturitou, aj pracujem ako učiteľka v MŠ uz 5 rokov,
@lilope predškolskú a elementárnu pedagogiku mám vystudovanú (stred.školu) s maturitou, aj pracujem ako učiteľka v MŠ uz 5 rokov,
@iwi11 keď chceš mať uznanú vyššiu platovú triedu, musíš mať vyštudovanú vysokú školu s príslušným zvdelaním. a to je práve predškolská pedagogika na vysokej škole, žiadna sociálna práca.
Štúdium SP nemá nič s MŠ a zvyšovaním kvalifikácie v tomto obore

@iwi11 povedala by som, že nie. Ale to je môj súkromný názor. Lepšie by si spravila, keby si vyštudovala predškolskú a elementárnu pedagogiku. Prečo nezvolíš školu na to určenú?