Počuli ste o spoločnosti Kairos?
Rada by som počula Vaš nazor.Počuli ste o spoločnosti Kairos? Vraj je to Anglická spoločnosť ktorá šifruje dáta a má záujem prenajímať si od ľudí voľný priestor na disku, buď v PC alebo notebooku, za kt platia.zaleži však od nejakeho "baliku", ktorý si musíte samorejme najprv zakúpiť ale pri každom garantuju pasívny príjem 250% ročne. A este pritomto pasívnom prijme, si viete vytvo aj aktívny príjem formou MLM marketingu čo však nemusite. Hrdia sa tym ze ten pasivny prijem 250% je velmi slusny no neviem ziadne cisla.
ludom sa robit nechce....kazdy chce zarabat a mat nohy vylozene. Našťastie chvala Bohu ja na toto nie som odkazana... 🙂
Některé odkazy zkopírované z facebooku nefungují jak by měly - takže ještě jednu lépe a radostněji...
Odpověď Kairosu na dotaz ohledně dostupnosti cloudového řešení pro firmy a na referenční zákazníky:
http://behindmlm.com/mlm-reviews/kairos-technol...
Náborová prezentace Kairos - vypněte si anitvir (strana 7 a 9):
https://kairosplanet.com/files/promo/kairosplan...
Router za $50 v rámci balíčku za $2777: http://goo.gl/pa8HGs
@mrczech
No nekup to.
@rosela1000 A to to máš odkiaľ že majú zazmluvnených zákaznikov ?Žiadny neexistujú.
@sardinka335
hej, tak to nejak to tiez vidim. Ale beriem to tak, ze nam vdaka KAIROSU na SK pribudne zopar uspesne zarabajucich milionarov ( tak do roku 2025 najneskor), cim sa nam pekne zvysi hospodarsky rast.
Len neviem, ako to tu bude vyzerat, ked vsetci opustime ten otrokarsky model 40/40/40 a namiesto toho budeme mat len zapnuty PC (zjednodusene povedane).
Inak ja keby som mala recept ako rychlo zarobit, tak si to necham pre seba a nezavesim to na MK. Pekne od nich, ze maju altruisticke zmyslanie a chcu, aby sme sa vsetci mali tak dobre ako oni.
P.S. Sam s nohami na stole, zrazu zivot ma prebolel.....
@trdelnik234 presne!!! Kazdy kto vie kde su prachy tak čuší ako voš pod chrastou!!! Lenze tito potrebuju ludi a ich sprostost na ktorej zarobia...ano, niektorí aj zarobia ja nehovorim ze nie, ale bohač z toho nikto nebude Len tých pár ludi na vrchu pyramidy.
Menší kvíz pre zarytých šíriteľov tochto podvodu:
1.Kto sú zákazníci,s ktorými majú podpísane zmluvy ?
2.Video s nejakým logom nieje dôkaz !!
3.Ako Kairos zaručí svojim imaginárnym zákazníkom neustály prístup k svojim dátam,keď vypnem PC ?
4.Prečo sa ich produkty nedajú oficiálne kúpiť pre firmy ale len ako investičný balíček ?
5.Načo sú Kairosu kópie osobnych údajov ?
Rád by som konečne dostal odpovede na tieto otázky,nakoľko sa obhajcovia tohto podvodu neschopný odpovedať.
@sardinka335 Tak nejako. 15 rokov tie iste reci, skandaly, okradnuti ludia a furt sa najde niekto, kto tomu uveri. Ja som si furt myslela, ze najlepsie je zalozit nejkau sektu s prominentnym clenstvom a mas vystarane, ale teraz vidim,ze sa to da aj inak. Sikovny bol ten Albanec, co to vymyslel.
@trdelnik234 ved to ...a potom v spravach vyplakavaju okradnutí ludia....rozum sa zastavuje.
@trdelnik234
Kairos je tak trochu sekta. 😀
Podobně jako hodně dalších podniků vydávajících se za MLM, případně i samotných MLM podniků.
Jinak je zábavné pozorovat, jak světová firma Kairos lanaří ke spolupráci prostřednictvím svých společníků na "maminkovském" webu. Super cílová skupina.
@mrczech
tak viacerym nam je jasne preco su zeny na materskej pre nich vynikajuca cielova skupina.
Ale preco sa neozyvaju, zacina tu byt nuda.
A skoro som zabudol.Celý Kairos mi príde ako veľká práčka špinavých peňazí.To sa neboja tý,čo investovali a dali im kópiu dokladov,že ich údaje budú ľahká korisť ?Kairos rachne,boh vie kedy,ale bude mať pekne pozametané stopy a a stopy budú viesť k ovečkám,ktoré zarobili.
@jarosro z ovečiek sa stanu biele kone...
@rocco0 toto je otvorene verejne forun, kde sa kazdy
Oze obodne vyjadrit. Takze nas oponentov a skeptikov laskavo nevyha.aj. Nemas na to mandat. Ak ti oponentura vadi, tak si zaloz sukromku a tam mozes pisat a pisat, prijimat nadsene ovacie. Ale zas viem, ze v ramci sukromky sa tazko lakaju nove naivne duse do vasho kosiara
@eannazora , mohla by si pozriet tutu diskusiu. Cela mi pride ako skryta reklama na konkretnu komercnu aktivitu splocnosti a este si tu niektori podnikavci prihrievaju polievocku svojho biznisu
Lidiky uplne s vami suhlasom, aj som vas polikovala, ale ten moj mobil sa sam rozhoduje, ktori z vas si like zasluzia, ktori nie. Zacinam ho podozrievat, ze volne miesto na SD karte poskytol Cairo. Ta svina bude zarabat a so mnou sa ani nepodeli 🙄
@trdelnik234 asi pocitaju, ze na MK maju vsetky vykojeni mozog. S ITckarmi z povolania neratali. Ale ten recept na sackovu polievku by som u seba celkom rada prichylila. Aspon by som ho modifikovala do jedlej podoby 😀
@trdelnik234 :
však říkám... super cílová skupina.
@zita19 Nikto s ničím nepočíta . A mnohých z nás vobec nezaujímajú vaše názory , alebo ako sa sama nazývaš ITckar ZPOVOLANIA íííííííííí 😀 čomu teda neverím .
Každý človek sa sám dobrovolne rozhoduje , či niečo nové skúsiť alebo nie .
A nie z tvojich penazí sme mi viplácaný .
A vždy existujú 2 tábori ľudí PRE a PROTI , vždy to tak bolo od pravekých čias a vždy to tak aj bude
@alex013
1. nauc sa pravopis!!! Ked vylihujes doma na gauci a cakas kym ti nabehnu peniaze mas more casu, mozes ho investovat zmysluplnne
2. list pracovneho miesta ti tu kopirovat nebudem, ani pracovnu zmluvu
3. je mi uplne u prdele z akych penazi ste vY vYplacanI
4. ak vas (ta) nezaujimaju nase nazory, preco na nich vobec reagujes?
5. toto je slobodne forum, verejna diskusia, takze mozem sa vyjadrovat ako ja len chcem. Opakujem: Ak vam vadi oponentura, tak si zalozte sukromku
@mrczech @sardinka335 @mrczech dolikovala som vas dodatocne, Zjavne moje PC este Kairos neovlada 😀 Plne s vami suhlasim.
Slabe to bolo. Cakala som od alex013 vyssi level a nejaku super storry "o ceste za slobodou ". Nuda, nuda.
@trdelnik234 tak argumenty nie su, tak aj invektivy su dobre 😀 😀
Ale aj ja som cakala par stastlivcov, ktorych jedina starost je mat poriadne vidly na prehadzovanie penezi, aby im nahodou plesen nechytili 😀 😀 😀
@zita19 Vies si predstavit, ze sedis doma na zadku a niekto ti posiela peniaze za to, ze mas 10 hodin denne zapnuty pocitac?
Ja by som si tiez rada precitala nejaky inspirativny pribeh uspesneho KAIROSAKA, sak je piatok podvecer a robota ma uz nebavi ( u nas zatial nestaci za pC len sediet)
@trdelnik234 to staci len 10 hodin? Tak to by hadam aj slo 😀 Len ja som moc akcna, mna by take cakanie nebavilo. 😝 Ale asi by som si ho mohla spestrovat sledovanim vytazenost procesora a disku v Task Manageri 😝 Len by ma nasrali, keby si ku mne kydli data a nikdy viac by k nim nepristupili. 🙄 Ale zas by som sa mohla bavit ich rozsifrovanim. Aspon by som si precvicila obsah mozgovne 😀
@zita19 No vidis, a oni nas tu nechceli.
@trdelnik234 v tejto teme ja len tak: Dobry den, som Vterkin a budem u vas byvat 😀 😀 😀
Zeny, toto je stare....frci iny podvod uz. Nakupovanie este nepostavenych bytov v Thajsku 🙂 🙂 To je iny level podvodu ako toto tu
@lubkavargova1 Daj odkaz. A tu na MK?
@lubkavargova1 ono bezi kazdu chvilu nieco ine. Vsak na jar to boli pneumatiky, potom botasky... Na ludskej hluposti sa zaraba najsamlepsie. A ludia su nepoucitelni. Nestacil im BOMG Invest, Horizont, kadejaki smejdi, ktori ich ojebabrali aj o tie peniaze co este ani nemaju... Nedavno ma nejaka slecna po telefone presviedcala, ze si mam kupit nejaky certifikat za pouhych 200 euriciek kes a potom mesacne clenske do VIP klubu a ze vdaka nemu budem chodit na dovolenky do najlepsich destinacii, najlepsich hotelov za zlomok ceny po zvysok zivota 😝 Garantuju mi 3 dovolenky rocne. Este mala tu drzost mi povedat, co ja budem mat zo zivota, ked nechcem ist na dovolenku do Egypta, Thajska, NY 😝

@zita19
Ja sa na tejto teme super bavim. Firemne udaje v sukromnom PC v Hornej Dolnej? Preco?
A navyse ludia, co mozno nemaju ani sajnu o datach, zalohovani a bezpecnosti idu poucat bezpecnostneho IT. Fakt dobre.