Počuli ste o spoločnosti Kairos?
Rada by som počula Vaš nazor.Počuli ste o spoločnosti Kairos? Vraj je to Anglická spoločnosť ktorá šifruje dáta a má záujem prenajímať si od ľudí voľný priestor na disku, buď v PC alebo notebooku, za kt platia.zaleži však od nejakeho "baliku", ktorý si musíte samorejme najprv zakúpiť ale pri každom garantuju pasívny príjem 250% ročne. A este pritomto pasívnom prijme, si viete vytvo aj aktívny príjem formou MLM marketingu čo však nemusite. Hrdia sa tym ze ten pasivny prijem 250% je velmi slusny no neviem ziadne cisla.
@mrczech ja som to hladala skor ako mi to bolo poslane do IP (a nasledne som tu nazornu ukazku plateneho PR zverejniela tu), Nenasla som v trende nic, ani mi o nich nevyhladal vyhladavac. V archive su iba redakcne clanky. Ale nerozhladeneho cloveka su schopni aj takymto uzasTnostami ojebabrat. Vsak ako na mna vyrukoval(i), ze su seriozni ako hovno na polici, kedze o nich pisu v Trende. Maju pocit, ze vsetci sa s konom zrazili 😝
@timotej679 toto ni eje hodnoverny vypis...vy si fakt myslite ze sme taky jebnuty alebo co??? Mate tam, sumy, ale ani jeden dokaz ze je to od nich. Nerobte uz z nas takych debilkov preboha. nemam dnes najlepsiu naladu na take hovadimy a ojebovacky....fakt s tym chodte inam a inych nahanajte...a aby ste vedel klikacky nerobim a vela ludi zistilo, ze to nema vyznam....skoda slov..
Caute, ja na tom uz tiez frcim a je to v pohode, sice zatial som mal len mensie zarobky na silver pozicii(zacinam opatrne ale vynosy pribudaju kazdy den takze to len a len odporucam,ak chcete ist na vyssiu poziciu a pokial na nu mate financie odporucam ist uz aj rovno na vyssiu(na tych vyssich gold a platina sice musite vlozit viac ale aj viac zarabate mate vacsie vynosy(pri gold 300e cca pri platine je to cez 500e) ale zaroven aj navratnost vlozenych penazi je rychlejsia ako pri silveri) ale minimalne ten silver ako zaklad na zaciatok na take odskusanie si systemu postacuje a odporucam si to najprv vyskusat) bol som aj osobne na ich prednaskach a mam to overene, staci k tomu fakt len mat volny priestor v pc ci v notase na disku a byt 10h denne na sieti), je to celkom fajn ako prilepsenie si k platu 🙂
@kairosplanet77 Zatial maju dost ludi,co im naleju prachy,tak preto ti to vynasa.A skus si spocitat,kolko ludi musi invrstovat prachy,aby ta mali z coho vyplatit.A nezabudni,podla zmluvnych podmienok ti mozu nainstalovat do PC hocijaky softwer a tvoje oskenovane doklady maju cenu zlata na ciernom trhu.
nam to bezi, mame jednu licenciu a chceme este jednu, svagor ma az 4
@petruska1212 To je pekne,len bacha aby Vam do PC nepribudol nejaky program,o ktorom nic neviete.Odporucaju vypnut antivirak,ked su seriozny,tak naco ?
nevaaaaadi, taky darkweb tazi z takych ludi...a ja vlastne aj zacinam fandit takym oblbovakom. Ved dakto musi zarbat a dakto padnut na hubu...niekto musi byt prachaty a niekto prist aj o posledny cent. Co uz...mne to cele pripada ako cela pozlatka. Ja Kucherenkovci...ze luxus a bohaci a bla-bla-bla a nakoniec sa zistilo ze aj tak je to vsetko len podvod a klmastvo
@mrczech Tvoja úvaha je logická ako píšeš. Čo v skutočnosti je za tým sa asi len ťažko dozvieme dnes, v budúcnosti určite. Je tam veľa premenných no k tomu sa nebudem vyjadrovať nech si každý vytvorí svoj vlastný názor. Nemám v úmysle robiť niekomu advokáta. Dodám k tomu len toľko. Treba vedieť kedy ktorú príležitosť chytiť za vlasy. Nech už ma Kairos akýkoľvek systém, fakt je ten že okrem menších nedostatkov v čase na prevod finančných prostriedkov a overenie čo je spôsobené pravdepodobne náporom na serveri kairos platí vždy a na čas tak ako to sám tvrdí a to je skrátka fakt ;) Risk tvorí obdobie 4 mesiacov po čas ktorého sa naša investícia vracia... Po tomto období aj keby Kairos prestal vyplácať náš risk je 0% len nič nezarobíme ;) Teda je na zvážení každého osobne či je ochotný riskovať 4 mesiace alebo nie. Mnohé iné spoločnosti nás vystavujú risku až 1 roku kedy sa nám investícia ešte len vracia než začne zarábať.
@jarosro svagor je IT a vidi hlbsie do toho, verim mu. a risk je vo vsetkom, ale uz treti mesiac to bezi, tak snad verim ze do minusu nepojdeme
@petruska1212 vy uz len mozte dufat, ze ked cely tento uzasTne projekt krachne nezacnu z vas tahat peniaze. Vase osobne udaje uz maju, maju aj kopie vasich osobnych dokladov. Matne netusite podla akeho obchodneho prava sa po krachu spolocnosti bude postupovat a ci vy ako podielnici nebudete zaroven aj dlznikmi. Nejake vseobecne obchodne podmienky, drobne pismenka na zmluve, dotatok k zmluve, ktora ste ani nevideli ale potvrdili svojim podpisom, ze ste oboznameni... Ked po krachu projektu ostanete len bez zisku, to este bude pre vas velka vyhra.
@zita19 aby nedopadli ako ti ludia z kauz o "basnickach" (a neskor inych veci). Prihlasili sa na stranku (s predpokladom, ze je to zadarmo), aby si stiahli nejaku basnicku a nasledne zacali chodit faktury, pretoze v texte podmienok boli sikovne zakamuflovane povinnosti naslednych platieb.
@zita19 osobne udaje zadavame aj ked kupujeme cez internet. bezne zadavas udaje len to asi neregistrujes, tato spolocnost funguje 2 roky, zatial vyplacaju, vo vsetkom je riziko, a kazdy sa rozhodne sam, peniaze nabehuju kazdy den, vidim si to.
@petruska1212 Je rozdiel seriozna stranka podla zakona a rozdiel stranka,ktora funguje podla vlastnych zakonov.
@petruska1212 Tak to ta svagor dobre klamal.IT technici davno prisli na to,ze Kairos neuklada ziadne data.Pre neho to musi byt jednoduche zistit,ako to cele funguje.
@jarosro keby ma klamal tak nemyslim ze by si daval az na 4 pocitace. ale ved je to kazdeho osobna vec, mne vklad ktory som tam dala sa skoro vratil, este mesiac a potom zisk ,
@jarosro mne to bolo vysvetlene tak, ze len vyuzivaju volnu kapacitu na mojom pc. moj brat bol na skoleni ohladom kairos tiez vidi do toho viac ako obyc.clovek
@petruska1212 Tie ich skolenia su len vymyvanie hlav.Ked tomuto podvodu veri IT technik.A na skoleni vraveli vobec kto su ich klienti ?Ked je Kairos taka seriozny priekopnik,tak naco ma virtualnu kancelariu a jediny kontakt mail a nema kamenne pobocky ? Preco ich rocny obrat je len 1000 libier ? Co tie peniaze leju prec ?
@jarosro nemam ti co vysvetlovat, kazdy robi podla seba, nenahovaram ta na to, som len pisala ze ja to mam, skusenosti dobre, nabehuju kazdy den peniaze a nikomu nic nebudem pisat, nemam na to cas a nervy, a preco by som aj mala, je to osobna vec, ja verim tomu co ja chcem, a aj tak robim, ty zas rozhoduj podla seba. pre mna kazda stovecka dobre padne
@jarosro mna ich obrat nezaujima, ani ich firmy, je to ich vec, hlavne ze mne peniaze chodia, a s ostatnym sa nezaoberam. basta, tolko, posledny moj prispevok sem
@jarosro este ma jedna vec napadla, naco by oni mali spolupracovat s firmami, ved firmy potrebuju kapacitu na pocitacoch pre seba, svojich pracovnikoch. logika
@petruska1212 ano, osobne udaje zadavam aj cez nakupy v eshoppoch. Ale AKE? Urcite tam nezadavam rodne cislo, neposielam kopiu OP s fotografiou, rodnym cislom. A Kairos tieto tvoje ma. Cize ak sa ich nikto rozhodne zneuzit, tak celkom pokojne si na teba vyberie hypoteku, uver, kupi kalasnokova, co mu len napadne... doverujes tejto spolocnosti natolko, ze si im tieto obzvlast citli e data poskytla? Len ta per tvoju informaciu, kopiu OP si moze ukladat len spolocnost, ktora je majitelom bankovej licencie. Vsetci ostatni si podla dokladu totoznosti mozu overit tvoju identitu ked im ho predlzis k nahliadnutiu, kopie si podla Zakona o ochrane osobnych udajov ukladat akymkolvek sposobom (na papieri alebo elektronicky) maju zakazane. Ale Kairos poiha zakonom v Papui-Novej Guinei alebo akej inej banano ej republike, takze s nimi nalozi podla vlastneho uvazenia. Este je celkom mozne, ze ic 3 dni pred krachom nikomu preda. Ale inac je to absolut.e seriozna firma 😀
@zita19
motto dnesneho dna: ".......hlavne ze mne peniaze chodia, a s ostatnym sa nezaoberam. " 😀
P.S. autora uvadzat nemusim, ze nie?
@petruska1212 tak ty si tak mudra ako prave vajce Salamuna. Ked preboha nieko
U nieco poskytujem, v tomto vymyslenom biznise poskytuju ulozne kapacty, tak to robim na zaklade kontraktu medzi zakaznikom a poskytovatelom sluzby. Aj ked ne elkom mozne, ze Kairos je taky frajer, ze poskyt.e sluzbu a prijme platbu bez kontraktu, neverim, ze napriklad Nissan by niede posielal platby bez faktury, bez kontraktu.
Pri tvojej logike sa necudujem, ze si tam. No ale hlv.e, ze ZATIAL platia. Ked platit prestanu a nic od teba nikto nebude chciet, budes si mo t gratulovat. Az ti o 10 rokov vyskoci nejaky kostlivec zo skrine aby ta obral aj o posledne gata, necuduj sa. Historia pozna par takych kauz, ked radovi "akcionari" splacali dlhy za skrachvany biznis. Taki akcio.ari Enronu, ktori prisli len o vlozene penzijne fondy boli na tom este celkom dobre, aj ked im ostala hola rit.
Myslim, ze je nacase pochopit pre Kairosakov: tudy na MK cesta nevede.... 🙂
Kto chce dnes ťa okradne. Akokoľvek. Ak to urobia okradnú či nejak poškodia viac ako 40 000 ľudí takáto vec by sa im neprepiekla. Nehovorím o bežných ľuďoch ani oni netušia kto každý je medzi partnermi. Ne jeden takýto majiteľ firmy skončil v pohrebnom voze. Takže ak sa Kairos rozhodne zbaliť po čase určite to neurobia takto hlúpo a nebudú predávať ID do iných krajín, na to by sa prišlo a šli by po nich medzinárodne. Ak by k niečomu takému došlo určite to urobia Gentlemansky. Prirodzene môžeme na tom stratiť no to riziko sa každý z nás rozhodol akceptovať ;)
@timotej679 : svatá prostoto. A sprostoto (budovat na podvodu Kairos živnost poskytující "finanční poradenství").
citace Timotej679: "Čo v skutočnosti je za tým sa asi len ťažko dozvieme dnes, v budúcnosti určite. Je tam veľa premenných no k tomu sa nebudem vyjadrovať"
Tak jaké jsou ty vaše proměnné, které by mohly převážit všechny ty varovné signály, co už to máme?
Klidně se vyjádřete. Ať lépe víme, o čem je Kairos (třeba mu křivdím) a jak to vidíte vy a co jste svým uvažováním zač.
citace Timotej679: "Treba vedieť kedy ktorú príležitosť chytiť za vlasy"
Aha. Časem se dozvíme, že investoři a společníci utrpěli kolektivní ztrátu, ale pár lidí včetně timotej vydělalo.
Vsak aj darkweb potrebuje nejako prelievat avoje udaje 🙂 A ze kde tecu peniazky? Do takych a cez takych ako bolo na Paname.

@jarosro
V archivu ten článek nebyl hned od začátku, co to vyšlo. Leda, že by ho velmi rychle odstranili. Ale zkus v archivu Trendu najít nějaký jiný PR článek z tištěného vydání - myslím, že nenajdeš. Proč archivovat reklamy, že.