Podnikanie popri deťoch
Ahojte, chcem sa spytat ci niektora z vas zacala podnikat popri detoch, ked este boli male a mozno, ked nemala ani nejaku taku "financno-zivotnu" stabilitu. Zijem v Benatkach, no a popri materskej som si spravila sprievodcovsky kurz. Casom mi nejak skrsla myslienka ci by som nezacala organizovat napr. Zasnuby v Benatkach. Poznam to tu, poznam gondolierov, poznam roznych umelcov, fotografov atd...vedela by som vyskladat uzasny pobyt do detailov...Myslim ze by to mohol byt celkom zaujimavy projekt, no na druhej strane ma hrozne desi to "co ak to nepojde" co ak to nevyjde, co ak sa to neujme... Popravde nemam nejake extra uspory a moj muz je skor zastancom myslienky zamestnat sa a nevymyslat kraviny... no ja nejak citim, ze toto by mohla byt moja cesta. Zacala ste niektora popri detoch a bez podpory okolia?
Co sa tyka zivnosti, povinnosti, poplatkov to uz mam nastudovane. Mam strasnu chut sa do toho pustit ale na druhej strane mam strach z neuspechu a pocuvania frazy " ja som ti to hovoril"
ježíííš škoda, že som nenatrafila na tento príspevok pár týždňov dozadu, boli sme tam s mužom (nie na zásnuby, ale možno trošku osláviť všetky tie výročia, na ktoré pri deťoch nebol čas a priestor) 🙂 som robila z toho aj Youtube vlog, boli sme nadšení, aj keď je tam extrémne draho. Video môžem poslať do správy, lebo tu mi ho zablokujú, že si robím reklamu 😅😒
Za mňa choď do toho. Nie je to štýl podnikania, čo si vyžaduje vysoký kapitál, takže aj keby to nešlo, vyskúšala si. Dnes je veľmi silné a potrebné robiť soc.siete, aby ľudia o tebe vedeli. Ja si viem úúúplne predstaviť ten štýl contentu a videí na socky 😀 Videá ako "vedeli ste že, v Benátkach prebehne xyz zásnub za deň?" a natočila by si to niekde tam pri Rialto. A v podobnom duchu by som robila tie videjká, niekde by som oslovovala vyslovene mužov v duchu "chceš svojej partnerke vytvoriť gýčovo-romantické zásnuby? napíš mi správu a všetko dohodneme" Možno by som aj vyčíhala nejaké slovenské či české influ páry, ktoré by sa mohli zasnúbiť a skúsila by som ich osloviť na spoluprácu, nech ti to spromujú trošku. Touto cestou si myslím, že by to mohlo ísť 🙂
ježíííš škoda, že som nenatrafila na tento príspevok pár týždňov dozadu, boli sme tam s mužom (nie na zásnuby, ale možno trošku osláviť všetky tie výročia, na ktoré pri deťoch nebol čas a priestor) 🙂 som robila z toho aj Youtube vlog, boli sme nadšení, aj keď je tam extrémne draho. Video môžem poslať do správy, lebo tu mi ho zablokujú, že si robím reklamu 😅😒
Za mňa choď do toho. Nie je to štýl podnikania, čo si vyžaduje vysoký kapitál, takže aj keby to nešlo, vyskúšala si. Dnes je veľmi silné a potrebné robiť soc.siete, aby ľudia o tebe vedeli. Ja si viem úúúplne predstaviť ten štýl contentu a videí na socky 😀 Videá ako "vedeli ste že, v Benátkach prebehne xyz zásnub za deň?" a natočila by si to niekde tam pri Rialto. A v podobnom duchu by som robila tie videjká, niekde by som oslovovala vyslovene mužov v duchu "chceš svojej partnerke vytvoriť gýčovo-romantické zásnuby? napíš mi správu a všetko dohodneme" Možno by som aj vyčíhala nejaké slovenské či české influ páry, ktoré by sa mohli zasnúbiť a skúsila by som ich osloviť na spoluprácu, nech ti to spromujú trošku. Touto cestou si myslím, že by to mohlo ísť 🙂
@drews_beauty ja som tvoj vlog videla !!!! Poznam ta z youtube . Si uzasna a vdaka za tip a podporu 🙂
@drews_beauty ja som tvoj vlog videla !!!! Poznam ta z youtube . Si uzasna a vdaka za tip a podporu 🙂
@simapett jéééj ďakujem!! prepáč, ja zase neviem, kto ma tu pozná, kto sleduje, kto nie 🙂 tak sa teším, fakt keby som vedela, by som sa hneď popýtala na nejaké tipy, nad to nikdy nie je, keď v danom mieste niekto trvalo žije a pozná lokálne ňuansy. Držím ti palce, podľa mňa je to dobrý nápad 😎
@simapett mozes to zacat ponukat popri sprievodcovskych sluzbach. Urobit si svoju webku v anglictine aj nemcine, mat jasny cennik. Vzdy ale bude mensi dopyt ako klasicke sprievodcovstvo, preto mat zasnuby a pod. len ako jednu z moznosti.
Fandim vsetkym, co sa rozhodnu podnikat. Zaciatky byvaju vselijake, ale ked sa to rozbehne, zisk je niekolkonasobny oproti zarobku ako zamestnanec niekde v cudzej firme, a k tomu ta sloboda......
@simapett mozes to zacat ponukat popri sprievodcovskych sluzbach. Urobit si svoju webku v anglictine aj nemcine, mat jasny cennik. Vzdy ale bude mensi dopyt ako klasicke sprievodcovstvo, preto mat zasnuby a pod. len ako jednu z moznosti.
Fandim vsetkym, co sa rozhodnu podnikat. Zaciatky byvaju vselijake, ale ked sa to rozbehne, zisk je niekolkonasobny oproti zarobku ako zamestnanec niekde v cudzej firme, a k tomu ta sloboda......
@tenerifka sprievodcovanie sa mi uz rozbieha, to potiahnem dalej a zaroven prehliadky pripnem do zasnubneho balika ako sucast pobytu 🙂 Dakujem za podporu naozaj 🩵
@tenerifka sprievodcovanie sa mi uz rozbieha, to potiahnem dalej a zaroven prehliadky pripnem do zasnubneho balika ako sucast pobytu 🙂 Dakujem za podporu naozaj 🩵
@simapett drzim ti palce, nic nie je lepsie ako robit sama na seba a byt pañou svojho casu. A staci, ze to je nieco, co ta bavi a ovladas to, uspech bude zaruceny.....
Choď do toho. Zvládneš to. Musíš ale ostať motivovaná a nenechať sa nikým odradit. Tvoje budúce ja ti poďakuje. Ak by si chcela tak na slovensku je komunita lumus, čo sú presne ženy ktoré popri materstve alebo už ako matky rozbehli podnikanie, investujú robia svoje projekty atd. Je to práveže časté.

@simapett ak budeš stále myslieť nato, že to nepôjde, a že muž a okolie malo pravdu ( ja som ti to hovoril), tak ti to ozaj nepôjde. Musíš si veriť a skúsiť to. Ved čo také hrozne sa stane keby to len predsa nevyšlo? Nič, život ide ďalej, a budeš mať o skúsenosť viac. Takto budeš stále rozmýšľať, že si mohla do toho ísť...
Viem ako sa cítiš, ja som sa odhodlavala skoro 8 rokov...a tiež ta podpora nebola taká, ako som potrebovala. Koľko som sa naplakala😅. Ale vieš čo? Posunulo ma to len a len ďalej. Ak budeš chcieť, napíš mi kludne správu, nechcem tu písať detaily.