icon

Podpora zamestnanosti matiek s deťmi do 10 rokov

luciad7
13. jan 2015

Ahojte, v správach som počula, že Úrad práce má pomôcť pri vytváraní nových pracovných miest pre matky s deťmi do 6 rokov, kde bude preplácať 90% a pre matky s deťmi do 10 rokov, kde bude preplácať 70%. Máte o tom nejaké info? Odkedy je to aktuálne, čo všetko treba vybaviť? Pozerala som na stránke Úradu práce aj Ministerstva práca, ale nič tam o tom nie. Ďakujem

veronika713
12. nov 2015

@ewitta42195 takže ja nedávam žiadne ID pri dotácii...proste prídu na účet peniaze a priamo vo výpise účtujem s dátumom prijatia dotácie...s textom refundácia - NP RaP ....účtovanie: 221/346...
346 s analytikou že ide o NP RaP...ID urobím naraz jeden za všetky mesiace...kde rozpíšem jednotlivé mesiace a výšku refundácie, účtovanie: 346/648
kontroluje sa výpis z účtu, a k tomu prikladám analytiku účtu 346, tam vidia že je to zaúčtované...

caterine
4. dec 2015

Ahojte baby vedel by mi tu poradit niekto ohladom Pn? Cez projekt som bola zamestnana od 1.8.2015 a zaroven som poberala rodicovsky prispevok do 29.10.2015 po skonceni projektu sme sa zo zamestnavatelom dohodli na zmene zmluvy na skrateny uvazok od 1.11. Teraz mam zdravotne problemy a chcela by som ist na Pnku a coho by sa mi ratala z akej sumy? Vdaka

peter8585
12. mar 2016

@zuzuv Ahojte. Neviete nieco o tomto projekte ci bude znovu spusteny alebo nie ? Moja firma by zamestnala velke mnozstvo mamiciek, praca by bola iba na FB, inzerovanie + mailovanie...Proste praca cisto len z domu... Ak niekot mate nejake info - poprosim na email: petersamuel@seznam.cz VDAKA

danadany
12. mar 2016

@peter8585 japôjdem aj na dohodu takú robotu robiť 🙂

veronika713
12. mar 2016

@peter8585 plánuje sa znova tento projekt...sledujte www.iazasi.sk
Národný projekt Rodina a praca

maxiva
12. mar 2016

tak to je super konecne niekto mysli na matky s malymi detmi 😀 huraaaaaaaaa

sunnyflower
12. mar 2016

baby skusim zavolat svojej kontrolorke byvalej ci nevie nieco viac...ak ano hned dam vediet..

veronika713
12. mar 2016

@danadany na dohodu sa nedá...bola to praca na TPP

lubkasungirl
12. mar 2016

zienky,ako to fungovalo? to dotovali ccp iba na nejaku urcitu dobu?Napriklad polrok?

danadany
12. mar 2016

@veronika713 nejde mi to vôbec otvoriť a ani nájsť to neviem

peter8585
13. mar 2016

@danadany Cez dohodu nemam zaujem zamestnavat ludi...jedine cez ten projekt...

veronika713
13. mar 2016

@danadany dajte si cez Google Implementačná agentúra

danadany
13. mar 2016

@peter8585 to bolo myslené, že sa mi tá ponuka páčila a trošku s humorom 🙂 ja momentálne neviem kde mi hlava stojí, keďže robím účtovníctvo

ewitta42195
6. apr 2016

https://www.ia.gov.sk/sk/o-agenture/aktuality/i...
Baby, čo hovoríte, ako to chápete? Máte nejaké info?

veronika713
6. apr 2016

@ewitta42195 treba počkať na výzvu, tam to bude presne rozpísané...

nedielka
11. apr 2016

Ahojte baby. Takže mám čerstvé info od vedúcej z Ministerstva...momentálne projekt Rodina a práca 'stojí', kedže má ešte byt stretnutie s Európskou komisou,aby sa prediskutovalo, či to bude národný alebo dopytovo-orientovaný projekt. EK nesúhlasí s národ.projektom. ..Bohužial, členovia EK si nedokážu zarezervovat letenky do BA naraz-viac ludí 😀 😀 😀 Je predpoklad, že stretnutie sa uskutoční koncom apríla,ale nie je to garantované. Bližšie info od implementačnej agentúry budeme vediet koncom mája-júna....

majka0071
17. jún 2016

@nedielka ahojky nevieš o čom niečo nové?

nedielka
17. jún 2016

@majka0071 Ach...do konca mesiaca bude projekt zverejnený v HARMONOGRAME Ministerstva, a až po uplynutí dvoch mesiacov od zverejnenia ,dajú výzvu na projekt...takže na 75percent bude projekt na jesen...sú neskutoční..Implementačná agentúra sa vyhovára na Riadiaci orgán--ten na okolnosti, že stále vyhodnocujú ,či bol projekt úspešný... 😖

majka0071
17. jún 2016

@nedielka oki dakujem chcem sa dať zamestnať o septembra, tak či mám šancu ...ostáva len čakať

tish1986
17. jún 2016

som zvedava, ci sa budu moct zapojit zamestnavatelia aj s tymi zamestnancami, ktori sa uz zucastnili v predoslom projekte.... Cize napr. ja 🙂

sunnyflower
17. jún 2016

@tish1986 no to aj ja som zvedava ake obmedzenia budu :D ale tipujem ze kto uz bol zapojeny tak uz nebude moct byt..

tish1986
19. jún 2016

@sunnyflower ja si zas myslim, ze budeme moct cerpat opat, kedze tolko vela mamiciek zaujimajucich sa o projekt zas asi nie je, aby mohli predoslych poberatelov prispevku vylucit. No nic, nechame sa prekvapit 🙂

zuzuv
21. jún 2016

@tish1986 to som aj zvedava🙂

katrin31
4. júl 2016

@nedielka ahoj..nemas dake nove info? ci sa to nejako pohlo alebo to stale stoji? dakujem

sunnyflower
2. aug 2016

ahojte baby prave bolo v spravach na markize co byvaju o 17:00 ze pokracovanie projektu sa chysta..ze planovany zaciatok je jesen 2016. o par tyzdnoch by mali byt zname kriteria.

nedielka
2. aug 2016

@sunnyflower Predbehla si ma 🙂 🙂 🙂 počkáme na správy o 19:00, hádam povedia viac.--. 😉

evuska5300
3. aug 2016

Ahojte neviem kam sa mam obratit som matka dvoch deti v aguste mi konci prac.zmluva dcera nastupuje di 1.roc.a chlapec bude predskolak.deti poberaju sirotsky dochodok + rod.prispevom.mam narok este na nieco?dakujem

danadany
3. aug 2016

@evuska5300 jedine ak tam bude dávka v hmotnej núdzi, myslím že inak na nič 😒

evuska5300
3. aug 2016

Dakujem