icon

Pohovor- čo nikdy nehovoriť

3. okt 2022

Akú vetu na pohovore NIKDY nepovedať?
Čo môže záujemcu úplne ODPÍSAŤ?
Poprípade ako vystreliť ,,dieru,, v životopise, alebo málo pracovných skúsenosti?

Strana
z2
katarinaforever
3. okt 2022

Ahoj robím prijímacie pohovory denne a najhorší sú kandidáti ktorý sa vychvaľujú, a naopak nikdy nič nepokazíte vetami ako rada a rýchlo sa učím a čo je veľké plus sú napísané otázky na zamestnávateľa !! Napísane preto lebo je to príprava a to veľmi oceňujeme.

babydesire
4. okt 2022

No mne sa raz stalo ze sa ma spytali, ci mam zaujem o admin.pracu v office danej spolocnosti (na hromadnom nabore nam hned rano povedali, ze office maju plny, hladaju operatorov do vyroby, napriek tomu som do dotaznika uviedla ze mam zaujem o office job, ze mam prax tam a tam atd..kde sa dalo podla dotaznika tam som to supla,,plus moje cv obsahovalo tieto info) a oni mi ponukli pracu v office..zatial.moja najlepsia praca aku som kedy mala..pripravila ma o nu financna/hospodarska kriza pred 10timi rokmi..nedkor sa mi na jednom pohovore stalo podobna situacia..znova praca vo vyrobe, znova otazka na pohovore ci mam zaujrm o office s ja truba nadsena ze historia sa opakuje som s nadsenim povedala ze ano a pridala par kvetnatych viet aby som ukazala ze mi to ide a robim to rada. A viete co personalna ? Pozrela namna tak rezignovane, ze oni hladaju zeny ktore tu pracu chcu robit a nie niekoho, kto im utecie hned ako sa naskytne lepsia prac.prilezitost..ostala som bez slov..a bez prace. Takze tot moja skusenost...raz bingo inokedy tdtdtdddd...

babydesire
4. okt 2022

Ja som raz bola svedkom "pohovoru" u vietnamca, ked som tsm bola na nakupe..prave som si v kabinke skusala oblecenie, ked tam prisiel manzelsky par a kedze stali kusok od kabinky vsetko som pocula...pan chcel pre svoju zenu pracu v tej predajni. Presviedcal majitela o jej kvalitach...nechcel ju zobrat. Za prve - nehladal prac.silu, za druhe - ta zena necekla ani slovo, za tretie - pan bol otravny, "pohovor" nedohodnuty, a mlel otom ze aj ked maju deti ona chybat nebude... bolo to trapne

nwnw
4. okt 2022

@simca06022011 joj presne a poziadavky jak na Ing do NASA a po nastupe zistis,ze polka kolegov by pohovorom ani nepresla.

loolool
7. nov 2022

Ahojte, a ako reaguju personalisti na to ked mam 30r. a ziadnu pracovnu skusenost? Jednoducho som pracovat nemusela, ja sa za to nehanbim, som s tym v pohode... Ale uz by som chcela pracovat. Mam vs, aj par kurzov urobenych. Napr. v administrative by so mala sancu?

janickacrazy
7. nov 2022

@babydesire no nikdy človek nevie, ako to nakoniec dopadne 😀

janickacrazy
7. nov 2022

@loolool máš deti?

andreakotesova
7. nov 2022

@loolool my sme takto prijali kolegyňu. Po VŠ 12 rokov nepracovala, medzitým mala 3 deti a vzali sme ju.

domi235
7. nov 2022

@andreakotesova jeej, pekne. 😍

iwesska
7. nov 2022

Za mna bol absolutny top 👌, ked na otazku "Mate vodicak?" Bola odpoved "Nemam,ale jazdit viem"🤣🤣🤣 A potom v tesnom zavese odpoved na otazku "Mate zivnost?" Uchadzac odpoveda protiotázkou "Neviem,mám živnosť?"🤣🤣Som nachvilu zapochybovala,ci ma vobec obciansky🤣🤣🤣

autor
7. nov 2022

@iwesska 😂😂😂😂😂😂😂 ale aj stres robí svoje

dominikamacakova
7. nov 2022

Snažíme sa o dieťa

bublinka1426
7. nov 2022

moji byvali sefovia boli debili a zensky kolektiv je na hovno a praca s ludmi je na prt.

sticker
lesana25
7. nov 2022

Okrem spomenutého je dôležité pekne sedieť a udržiavať očný kontakt. Raz nám tak mladík sedel, teda skôr ležal na stoličke s nohami dokorán, očný kontakt nula bodov, ani nevedel kde je sever
A tiež alkoholici z ktorých to tiahne do ďaleka.
A hlavne sa nepýtaj, “ ako sa sem k vám dá dostať, chodia tu autobusy?” Jeden pán dokonca manažérke nadával, čo to tu máme za prístupovú cestu, sem nikto netrafi, a ako je tu všetko na hovno.
Inak všeobecne, ak človek nie je absolútny kreten, tak si prácu nájde.

Strana
z2