Pohovor- čo nikdy nehovoriť
Akú vetu na pohovore NIKDY nepovedať?
Čo môže záujemcu úplne ODPÍSAŤ?
Poprípade ako vystreliť ,,dieru,, v životopise, alebo málo pracovných skúsenosti?
No mne sa raz stalo ze sa ma spytali, ci mam zaujem o admin.pracu v office danej spolocnosti (na hromadnom nabore nam hned rano povedali, ze office maju plny, hladaju operatorov do vyroby, napriek tomu som do dotaznika uviedla ze mam zaujem o office job, ze mam prax tam a tam atd..kde sa dalo podla dotaznika tam som to supla,,plus moje cv obsahovalo tieto info) a oni mi ponukli pracu v office..zatial.moja najlepsia praca aku som kedy mala..pripravila ma o nu financna/hospodarska kriza pred 10timi rokmi..nedkor sa mi na jednom pohovore stalo podobna situacia..znova praca vo vyrobe, znova otazka na pohovore ci mam zaujrm o office s ja truba nadsena ze historia sa opakuje som s nadsenim povedala ze ano a pridala par kvetnatych viet aby som ukazala ze mi to ide a robim to rada. A viete co personalna ? Pozrela namna tak rezignovane, ze oni hladaju zeny ktore tu pracu chcu robit a nie niekoho, kto im utecie hned ako sa naskytne lepsia prac.prilezitost..ostala som bez slov..a bez prace. Takze tot moja skusenost...raz bingo inokedy tdtdtdddd...
Ja som raz bola svedkom "pohovoru" u vietnamca, ked som tsm bola na nakupe..prave som si v kabinke skusala oblecenie, ked tam prisiel manzelsky par a kedze stali kusok od kabinky vsetko som pocula...pan chcel pre svoju zenu pracu v tej predajni. Presviedcal majitela o jej kvalitach...nechcel ju zobrat. Za prve - nehladal prac.silu, za druhe - ta zena necekla ani slovo, za tretie - pan bol otravny, "pohovor" nedohodnuty, a mlel otom ze aj ked maju deti ona chybat nebude... bolo to trapne
@simca06022011 joj presne a poziadavky jak na Ing do NASA a po nastupe zistis,ze polka kolegov by pohovorom ani nepresla.
Ahojte, a ako reaguju personalisti na to ked mam 30r. a ziadnu pracovnu skusenost? Jednoducho som pracovat nemusela, ja sa za to nehanbim, som s tym v pohode... Ale uz by som chcela pracovat. Mam vs, aj par kurzov urobenych. Napr. v administrative by so mala sancu?
@babydesire no nikdy človek nevie, ako to nakoniec dopadne 😀
@loolool máš deti?
@loolool my sme takto prijali kolegyňu. Po VŠ 12 rokov nepracovala, medzitým mala 3 deti a vzali sme ju.
@andreakotesova jeej, pekne. 😍
Za mna bol absolutny top 👌, ked na otazku "Mate vodicak?" Bola odpoved "Nemam,ale jazdit viem"🤣🤣🤣 A potom v tesnom zavese odpoved na otazku "Mate zivnost?" Uchadzac odpoveda protiotázkou "Neviem,mám živnosť?"🤣🤣Som nachvilu zapochybovala,ci ma vobec obciansky🤣🤣🤣
@iwesska 😂😂😂😂😂😂😂 ale aj stres robí svoje
Snažíme sa o dieťa
moji byvali sefovia boli debili a zensky kolektiv je na hovno a praca s ludmi je na prt.

Okrem spomenutého je dôležité pekne sedieť a udržiavať očný kontakt. Raz nám tak mladík sedel, teda skôr ležal na stoličke s nohami dokorán, očný kontakt nula bodov, ani nevedel kde je sever
A tiež alkoholici z ktorých to tiahne do ďaleka.
A hlavne sa nepýtaj, “ ako sa sem k vám dá dostať, chodia tu autobusy?” Jeden pán dokonca manažérke nadával, čo to tu máme za prístupovú cestu, sem nikto netrafi, a ako je tu všetko na hovno.
Inak všeobecne, ak človek nie je absolútny kreten, tak si prácu nájde.

Ahoj robím prijímacie pohovory denne a najhorší sú kandidáti ktorý sa vychvaľujú, a naopak nikdy nič nepokazíte vetami ako rada a rýchlo sa učím a čo je veľké plus sú napísané otázky na zamestnávateľa !! Napísane preto lebo je to príprava a to veľmi oceňujeme.