Pohovor - vyjadrenie sa
Ahojte. Aktualne beham po pohovoroch a ide o to, ze ma zaujala jedna pozicia a bola som tam na pohovore a mali sa vyjadrit do 15teho cca a ja stale odpoved neviem. Bola som aj na inych pohovoroch. Len ma ,,máta,, ze nemam vyjadrenie a co ak so mnou pocitaju. Na buduci tyzden mam ist na dalsi pohovor inde, lebo sa nevyjadrili, tak hladam dalej. Je blbe napisat im a opytat sa na vyjadrenie. Aspon mne to pride blbe. Opytali by ste sa? Ako cakala som, ze sa ozvu ako sme boli dohodnutí, aby obe strany vedeli, ze co dalej. Muz ze mam napisat mail buduci tyzden ak sa nevyjadria. Mne to ozaj pride blbe napisat.
Do konca týždňa by som ešte počkala, v piatok by som sa ozvala... cca do 15 znamená, že ešte majú čas, možno ešte majú posledné pohovory, musia to vyhodnotiť...
Dnes je 14, zajtra 15, povedali cca 15, dala by som im čas aj 16, predsa teraz sú dovolenky. Ale vo štvrtok by som sa ozvala, nech do pondelka vieš ako si na tom.
To znamena, že nie si top kandidat, ale drzia si ta v zalohe a hladaju este lepsieho.
Tak, ja tiež robím pohovory. A mne nepríde divné, ak potencialny kandidát sa pýta na výsledok. Veď je to normálne nie?
Zo skusenosti - ak maju zaujem,volaju co najskor,aby si ta poistili. Ja som sa takto zaujimala o vysledok a odpisali az 2 dni po termine,ze si vybrali ineho kandidata. Kludne sa opytaj,ale podla mna s tebou uz nerataju.
Ako to dopadlo?

Tak este maju den, potom by som kludne zavolala ci napisala.