Pokazila som pohovor
Ženy, pokial poznám majiteľa firmy s ktorým pohovor prebiehal.. je hlúposť sa ospravedlniť že som zmatkovala?
Skratka mi n tom zamestnaní veľmi záleží, chcela som zabojovať a mala som tak extra stres že som hovorila hlúposti.
Bojím sa že ich to odradí :(
Nie, nerob to, práveže zo seba spravíš zufalku a to ich odradí.
Urcite nie. Moze to byt len tvoj dojem a realne ten pohovor nemusel byt zly, takto sa len zbytocne ponizis.
Nie.
Odradí ich, keď sa začneš ospravedlňovať a vysvetľovať, že si zo stresu rozprávala hlúposti. Nechaj to tak.
Nie, nesla by som do toho. Mohla si sa priamo na pohovore ospravedlnit, ze si vo velkom strese. Ale takto dodatocne to uz nerob. A mozno naozaj to je len tvoj pocit. Ja si doteraz pamatam situaciu kedy som prednasala pred vela ludmi. Mala som z toho uplne blby pocit lebo som si myslela aka som bola strnula, v strese, uplne som citila az tlak v hlave a to ako sa mi klepu ruky, hlas, vsetko. Vyviedla ma z omylu kamaratka, ktora prednasku pocula a pytala si odo mna radu, ze ako to robim, ze na mne vobec nie je poznat stres a bola som taka prirodzene uvolnena 🙈😁 Mozno je to aj tvoj pripad, ze okolie to vnimalo inak ako ty.
Ideš na pohovor a hovoríš hlúposti. Už to nechaj tak nič nevrav aby to nebolo ešte horšie. Ak ťa majú prijať tak ťa vezmú ak nie tak vezmú niekoho druhého.
Nie. Uz to nic nezmeni, len zhorsi
nič by som už v tejto veci nerobila... ako bude - tak bude.... načo zo seba robiť ešte väčšieho blbca .
Nie. Nie je vylúčené, že budeš traposit ešte na pokračovanie 😅 radšej vopchaj hlavu do piesku a čakaj. A keď nič, tak pôjdeš si cvičiť svoje prezentačné zručnosti na ďalší pohovor. 😅
Nie, neries to. Druha strana to moze vnimat inak. Mne raz velmi zalezalo na jednom mieste a tiez som to podla mna na pohovore spackala. Vysledkom bolo to, ze ma zobrali, povedali, ze bolo vidiet, ze mi na tom velmi zalezi. Ked to miesto mas mat, bude tvoje. Ked nie, tak nie... 🍀
Nie, treba sa zmierit s tym, ze niekedy mame iba jeden pokus. Aj pri ovela dolezitejsich veciach.
Ja by som napísala ručne stručne ako to cítim. Aspoň budeš mať svedomie čisté, že si spravila všetko, čo bolo v tvojich silách.
Ber to ako lekciu z ktorej sa mozes poucit, chyby robime vsetci.
Neodporucal by som ti aby si takto priskoro ukazovala ako velmi ti na tej praci zalezi. Aj keby ta vzali, budes navzdy tahat za kratsi koniec pretoze zamestnavatel bude predpokladat, ze pracu neopustis.
Nebude existovat dovod aby ti zvysili plat slebo ponukli viac benefitov pretoze budes fixovana na job.
Jedina vynimka kedy by ti na praci malo zalezat je ak o zivnostnicka ked budes pracovat na seba.
Praca je dolezita, ale zas to nie vsetko. Nefixuj sa na nu pretoze kazdy je nahraditelny.
@mikadooo A naco? Urobit zo seba labilnu hysterku? Ja byt niekto, kto robi pohovor kebyze mi zacne uchadzac vypisovat, ze mal stres a pokazil to, uz len preto ho nevezmem, to sa nerobi
Nie kazdy pohovor je dokonaly. Mala som take, kde som ozaj hviezdila, ale 1-2 mi nevysli, nemala som dobre odpovede resp. som cakala, ze ta praca budes trosku o inom
@hopsadobrandejsa Suhlasim
Súhlasím s väčšinovým názorom, že neozvať sa, ale teda možno záleží ako poznáš majiteľa... je to známy a ospravedlnenie myslíš skôr formálne alebo kamoš, s ktorým sa vieš zasmiať na tom, že máš pocit, že si to pototo? (nie vždy to znamená, že si to naozaj pototo)
urcite sa im neozvi..... a mozno to je iba tvoj pocit --- ja sim mala rovnaky, ze total pruser, pokazila som co som mohla.... A prijali ma a uplne nadseni ze aka som bola na pohovore super 🤣🤣🤣🤣 drzim palec.
Dopadlo to postupom do finálneho kola. Tak uvidíme 😊.. naozaj to bol len moj zly dojem
autorka - nikdy sa nikomu neospravedlňuj len preto, že ty máš dojem, že si niečo zbabrala. Začnú sa tak na teba pozerať a zhoršíš dojem. Držím palce v ďalšom kole
Ja som zase isiel po skole na pohovor (prvy a jediny zatial :D ) - ale to mi nejako nedoslo, ja som bol v tom ze teda ked ma tam zavolali tak to uz som prijaty, len mi nieco poukazuju ako to tam chodi. No a bol to pohovor, niekedy mi aj bolo divne ze preco sa take rozne veci vypytuju a este aj kus v anglictine... Tak ale vlastne ked som o tom nevedel tak som tremu nemal, hovoril som hocico a nakoniec ma aj vybrali z pomedzi dalsich uchadzacov ze ma beru :D

Tak mozes to skusot, nemas uz asi co stratit, aj ked mi to zavana zufalstvom a traposenim