icon

Pomožte mi sa nakopnúť, neúspešne hľadám prácu

sima789
18. jan 2019

Ahojte, akosi sa mi vsetko ruca. Nic mi nefunguje , vztahy, zabava,priatelia praca. Vsetko lezi v mrtvom bode. Najvacsi problem je najst si pracu. Uz 5 mesiacov po navrate zo zahranicia som doma a snazim si najst pracu. Vobec Sa mi nedari. Zivotopis som zavesila na mnohe stranky, vzdy sa mi ozyvaju z poistovnictva. Viem aj to je praca ale ja niesom typ cloveka co dokaze vnucovat poistky ludom. To by som mala syndrom vyhotenia do tyzdna!!! Som z toho fakt sklamana psychicky uz aj fyzicky unavena. Mam pocit akoby som
Sa nevedela pohnut z miesta. Mam vysoku Technicku skolu, no ak pridem na pohovor v odbore, prve co povedia: nemate prax! Ziadnu vytuzenu pracu nemam, teda konkretne nie. Viem len ze chcem chodit do prace kde budem spokojna a kde mozem ukazat kym som, co dokazem. Na tych portaloch kde sa hlada praca je vsetko dost obmedzene. Prosim poradte ak ste nieco podobne zazili, Ako ste sa odrazili, rsp. Dajaku dobru stranku s hladanim prace alebo aj vedticu ktora vas nasmerovala 😂 ja uz fakt vyskusam vselico. Lebo doma mi scvokne, potrebujem sa posunut. Dakujem

Strana
z2
fokuska
26. jan 2019

@zdenka16 Cakala som kedy sa objavia taketo pracovne ponuky 😂

zdenka16
26. jan 2019

@fokuska pozri ja nikoho do ničoho nenutim, nepatrím k tým osobám buď ženy chcú alebo nechcú ... Každého je to slobodná vôľa... Ja som tiež váhala, skúsila som a neľutujem...

fokuska
26. jan 2019

@zdenka16 Nehovorim, ze nutis, len ma vzdy "prekvapi" ked je taka super praca na doma ponukana tam, kde ludia hladaju "normalnu" pracu.
A co konkretne ponukas? MLM?

zdenka16
26. jan 2019

@fokuska áno MLM katalóg.predaj ... To je dobre, že to je novinka a ty sa môžeš vyšplhať vysie... Ale to záleží od šikovnosti kto chce robiť prácu si nájde kto nechce nebude robiť ani za nič 😉

domi235
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2