icon

Ponúknite prácu na doma

nadherna
26. feb 2013

Ahojte neviete mi poradit pracu na doma?ale nie cez internet. Skor take skladanie hraciek obalok a tak. Velmi by som vam bola vdacna . Okres LEVICE

Strana
z9
ssimmia
8. dec 2018

@grace12 mozem poprosit viac info? dakujem 🙂

apolonka
Odpoveď bola odstránená
akire30
17. dec 2018

Na slovensko prichádza nová mlm spoločnosť ktorá je veľmi rozšírená v anglicku, madarsku rakúsku a nemecku.. do čiech a na slovensko práve prichádza a robí si prvé kroky. A sami dobre vieme že čo je v rakúsku nemecku dobré to je aj celkom kvalitné len u nas skoro moc drahé lebo tak do predostiera slovenská politika. Avšak spoločnosť Rain prichádza s výrobkami zakladajúcimi starostlivosti o naše zdravie. Už nemusíte nechávať peniaze v lekárni stačí používať produkty na báze semiačok a byliniek značky rain v cene dostupnej pre každého. ak by mal niekto záujem privyrábať si predajom týchto produktov a ziskom 40% ozvite sa mi v správe ako aj tí ktorí chcete len vyskúšať produkty a presvedčiť sa o kvalite ktorá je tu od vekov našich starých mám... tie používali prirodné semiačka, jadierka bylinky a aké boli zdravé.

momik1988
20. mar 2019

@grace12 môžete mi poslať viac informácií do správy? ďakujem

alexandrakubikova
30. okt 2019

Ahojte hľadám si prácu na doma nie katalógovi predaj skôr nejaké lepenie alebo skladanie nejakých výrobkov? Ďakujem za skorú odpoveď

luciakijofova
Odpoveď bola odstránená
svetlanka24
8. máj 2020

Ja spolupracujem s firmou Farmasi a mesačne sa mi podarí prilepšiť si príjem o 50€
Keď budem šikovnejšia môže to byť aj viac

nika2323
23. okt 2020

Ahojte, táto diskusia je strašia, ak niekto hľadá prácu na doma resp. odkiaľkoľvek, a áno...má vzťah ku prírodnej kozmetike ( nie dekoratívnej ), zaujíma sa a rád pomáha v oblasti zdravia - kožné problémy, posilnenie imunity a hlavne má záujem spoznať prírodné produkty, ktoré pomáhajú a sú overené, vyskúšané viacerými užívateľmi, pokojne mi píšte. Môžte začať spolupracovať so spoločnosťou, ktorú na Slovensku pozná zatiaľ cca.200 ľudí, preto je tu veľká šanca na úspešný rozbeh. Nemusíte sa vôbec obávať vstupných investícií alebo mesačné plnenie apod.

tony128
Odpoveď bola odstránená
simona3694
10. apr 2022

ponukam pracu na doma v ktorej sa len registrujete a odporucate viete si tak zarobyt slusne peniazky

https://w1tty.page.link/wZ3i9pNnyHv1j5q26

Strana
z9