icon

Poradíte prácu na doma popri materskej?

kikus44
27. feb 2012

ahojte, som na MD už rok a pol a chcela by som si nejako privyrobiť. Lebo tiež ste určite neni najspokojnejšie s tým našim ,,mesačným príspevkom´´ 😖
neviete niektorá o nejakej práci na doma??

kikus44
autor
12. júl 2012

@lienkasophie ja mám záujem, o čo tam ide?? naozaj vyplácajú???
lebo bola som zahlásená na tom emailling.cz...no nič moc...za mesiac som asi 1euro zarobila....

mata8511
23. júl 2012

@lienkasophie Ahoj, tiež by ma zaujímalo o čo ide, ďakujem 🙂

elisss54
Odpoveď bola odstránená
lenka110611
23. júl 2012

@zdobik aký je tvoj mesačný príjem cez tie dotazníky?

lenka110611
23. júl 2012

@jajka68 nevieš prečo mi nejde pripojiť na túto stránku cez tento link?

lilli00
Odpoveď bola odstránená
leeaa8
31. júl 2012

@lienkasophie Ahoj.
ano , ja by som mala zaujem, som na MD a money akosi nemame. Dik ljanusova@gmail.com

lienkasophie
31. júl 2012

@leeaa8 uz som ti poslala mail ... možme komunikovať tam 😉

leeaa8
3. aug 2012

dakujem idem pozriet

laura2108
6. aug 2012

@lienkasophie ,mozes mi napisat na maill Kuvikova.Katarina@azet.sk,o co vlastne ide.diky moc

pancake
6. aug 2012

pekná pyramídová hra je toto. len zaplatte 20 e potom vám do dôjde 🙂)) hlavne také mamičky čo žijú naozaj z rodičáku 😒

sulong
Odpoveď bola odstránená
lilli00
Odpoveď bola odstránená
nika1375
28. aug 2012

@lienkasophie ahoj,tak by som poprosila ten link. O co tu vlastne ide? Dakujem

maruska24
20. sep 2012

@mariocka1103 už si to skúšala? nie je to nejaký podvod? nikdy som o takej firme nepočula...

mariocka1103
21. sep 2012

@maruska24
áno robím to , podobné som už robila, no stránku zrušili, na toto som čítala recenzie, takže peniaze seriózne vyplácajú, akurát pomaly pribudajú, no snažím sa každý deň niečo urobiť, aby sa to zbieralo čo najrýchlejšie

1lussy1
Odpoveď bola odstránená
zakoto
31. okt 2012

@lilli00 Môžem sa spýtať, či za tieto dotazníky sú iba odmeny vo forme bodov, ktoré vymeníš za konkrétnu "vec"?

zakoto
31. okt 2012

@zdobik Ahoj, môžem sa spýtať: za vypĺňanie dotazníkov získavaš body, ktoré si môžeš vymeniť iba za konkrétny tovar z ponuky? ďakujem

slavka1307
31. okt 2012

@mariocka1103 Dobrý večer. A koľko asi zarobíte za mesiac ? To musíte zadať aj adresu a číslo účtu ? Dajú Vám aj nejakú zmluvu ? Treba z toho potom podať daňové priznanie ? Ďakujem.

slavka1307
31. okt 2012

@1lussy1 akú ?

cubana
1. nov 2012

ahojte babulky, tak ja som zacala robit s Dedrou a celkom dobre sa to predava je tam ekodrogeria, kozmetika, bytove doplnky, oblecenie a kadeco potrebujete aj nepotrebujete domov 🙂 tak ak by mal niekto zaujem poslem viac info 😉

lucik7
1. nov 2012

@1lussy1 aku pracu

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
janinah
1. nov 2012

poznám ženy,čo robia Avon,Oriflame,Dedru...hlavne tej s avonom sa darí,ale otáča sa dosť 😉

ziza
Odpoveď bola odstránená
majcaalexko
1. nov 2012

@lienkaspohie aj ja by som poprosila na mariapurgyova@centrun.sk

zdobik
1. nov 2012

@zakoto
Tu si mozes za body vybrat tovar, co ma agentura v ponuke alebo body zamenit za peniazky, ktore ti max. do 30 dni pridu na ucet: http://www.onlinepanel.sk/default/index/index/r...
Tu si mozes zamenit body za peniazky na paypal konto: http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=513380
😉

lusindata2
2. nov 2012

zohnala som si seriozna prácu na doma kto ma záujem nech napíše poradím 🙂