Poradíte prácu na doma popri materskej?
ahojte, som na MD už rok a pol a chcela by som si nejako privyrobiť. Lebo tiež ste určite neni najspokojnejšie s tým našim ,,mesačným príspevkom´´ 😖
neviete niektorá o nejakej práci na doma??
@lienkasophie Ahoj, tiež by ma zaujímalo o čo ide, ďakujem 🙂
@zdobik aký je tvoj mesačný príjem cez tie dotazníky?
@jajka68 nevieš prečo mi nejde pripojiť na túto stránku cez tento link?
@lienkasophie Ahoj.
ano , ja by som mala zaujem, som na MD a money akosi nemame. Dik ljanusova@gmail.com
@leeaa8 uz som ti poslala mail ... možme komunikovať tam 😉
dakujem idem pozriet
@lienkasophie ,mozes mi napisat na maill Kuvikova.Katarina@azet.sk,o co vlastne ide.diky moc
pekná pyramídová hra je toto. len zaplatte 20 e potom vám do dôjde 🙂)) hlavne také mamičky čo žijú naozaj z rodičáku 😒
@lienkasophie ahoj,tak by som poprosila ten link. O co tu vlastne ide? Dakujem
@mariocka1103 už si to skúšala? nie je to nejaký podvod? nikdy som o takej firme nepočula...
@maruska24
áno robím to , podobné som už robila, no stránku zrušili, na toto som čítala recenzie, takže peniaze seriózne vyplácajú, akurát pomaly pribudajú, no snažím sa každý deň niečo urobiť, aby sa to zbieralo čo najrýchlejšie
@mariocka1103 Dobrý večer. A koľko asi zarobíte za mesiac ? To musíte zadať aj adresu a číslo účtu ? Dajú Vám aj nejakú zmluvu ? Treba z toho potom podať daňové priznanie ? Ďakujem.
@1lussy1 akú ?
ahojte babulky, tak ja som zacala robit s Dedrou a celkom dobre sa to predava je tam ekodrogeria, kozmetika, bytove doplnky, oblecenie a kadeco potrebujete aj nepotrebujete domov 🙂 tak ak by mal niekto zaujem poslem viac info 😉
poznám ženy,čo robia Avon,Oriflame,Dedru...hlavne tej s avonom sa darí,ale otáča sa dosť 😉
@lienkaspohie aj ja by som poprosila na mariapurgyova@centrun.sk
@zakoto
Tu si mozes za body vybrat tovar, co ma agentura v ponuke alebo body zamenit za peniazky, ktore ti max. do 30 dni pridu na ucet: http://www.onlinepanel.sk/default/index/index/r...
Tu si mozes zamenit body za peniazky na paypal konto: http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=513380
😉
zohnala som si seriozna prácu na doma kto ma záujem nech napíše poradím 🙂

@lienkasophie ja mám záujem, o čo tam ide?? naozaj vyplácajú???
lebo bola som zahlásená na tom emailling.cz...no nič moc...za mesiac som asi 1euro zarobila....