icon

Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej

pojezdalova
28. dec 2011

Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem

libka1
19. jan 2012

ja som kdesi citala zaujimavu moznost ako si zarobit, vo velkom meste by to mohlo fungovat 😉 dovoz auta... t.j. ked ide niekto na zatah vlastnym autom, vypije si, ty tam potom po neho prides a odvezies ho domov aj s autom.. je to ale predpokladam nocna praca a treba vodicsky 😉 zivila sa tym jedna kocka v prahe a pochvalovala si to, mala uz vytvorenu stalu klientelu 😀

poisonblu
19. jan 2012

@libka1 a ako sa vratis domov?

libka1
19. jan 2012

no ona pisala ze niekedy si to auto odvezie domov a na druhy den mu ho zas zavezie (u stalych klientov kde uz bola nejaka dovera), alebo sa vratila tak ako tam aj isla, teda mestkou hromadnou 🙂

pojezdalova
autor
19. jan 2012

@libka1 mno ja vodicky nemam a asi by som sa bala vozit niakych ozratych ludi co nepoznam,,, dnes co sa v tom svete robi :D tak by som odvahu na to nenabrala 😉

libka1
19. jan 2012

@pojezdalova ved jasne, to je na kazdeho uvazeni, ale ja myslim ze ona tych zakaznikov nemala tak ze z ulice, neviem ako sa k nim dostala, to uz si nepamatam a ani neviem kde presne ta diskusia bola, inac by som dala link, len som to sem dala ako myslienku, mozno niekomu taka praca vyhovuje, alebo by to mohol provozovat nejaky manzel... tak kocka si to velmi pochvalovala...

pojezdalova
autor
19. jan 2012

@libka1 no veď jasné, nato tu je tá diskusia 🙂 😉

mayka
20. jan 2012

@poisonblu ten wazzub o co tam presne ide? neviem mne sa to nejako nezda. neni to o tom ze sa moze niekto na teba napichnut. Za co ti maju akoze platit? mozes to kedykolvek zrusit?

poisonblu
20. jan 2012

@mayka mayka, nemusis sa bat...podvod to pravdepodobne nie je, kedze robia velku podporu zo strany firmy, a keby ide o podvod, tak by sa nenamahali podla mna..ich cielom je predcit google, FB a ziskat vacsi podiel na trhu ako maju oni....a zneuzit neviem ako by sa to dalo, kedze udavas len mailovku a to si mozes kludne pouzit taku, co menej vyuzivas...ved mailovky hocikde uvadzas...na FB su skupiny, kde je vsetko vysvetlene...a registraciou nic neriskujes, lebo je to zadarmo...a za pokus to stoji,....a mozes byt pri zrode noveho vyhladavaca 🙂

semolinka
20. jan 2012

@poisonblu a ak sa môžem opýtať, čo myslíš pod pojmom veľká podpora zo strany firmy? kde je ta veľká podpora? skupinu na FB si môže vytvoriť hocikto..... a ich oficiálna stránka je grafikou na veľmi úbohej úrovni, také niečo sa dá vytvoriť za hodinu ak vôbec, takže ak by išlo o veľkú podporu najprv by mali svoju vlastnú stránku vytvorenú pútavo.... a ako môže predbehnúť google?? google, FB prišli na trh s niečim novým s čim príde wazzub??? inovácia vytvára dopyt.... niečim čím sa môžu odlíšiť je to že uvádzajú, že za to budu platiť, by prilákali ľudí a majú na svojej stránke uvedenú akou formou budú zaregistrovaným platiť??? ved je to celé smiešne

poisonblu
20. jan 2012

@semolinka ci to je, alebo nie je odrb, to teraz nevie povedat nikto...myslim si, ze ak teda maju vytvorit stranku, tak ok, nalakaju ludi na podiely...ale si vezmi, ze ked im tie podiely nevyplatia, tak ti ludia si tu stranku nenastavia ako domovsku, nebudu tam chodit, lebo ich wazzub odrbal a tym padom wazzub padne a nebude mat nic, ziadna reklama sa na ich strankach nebude zverejnovat, lebo nebude sa mat na nu kto pozerat, takze pre wazzub zakaznikov to nebude zaujimave-kedze tam nebudu ludia, co tu reklamu uvidia...myslim, ze toto by neriskovali

poisonblu
20. jan 2012

@semolinka precitaj si toto:

http://wazzub.webnode.sk/pre-skeptikov/otazky-a...

a v podstate, co moze clovek registraciou stratit? nic..moze iba ziskat...ak to nakoniec nebude tak, ako slubuju, tak si povies, no zase ma niekto odrbal ale ked to tak bude a ty tam nebudes, tak si budes buchat hlavu o stenu :D treba v kutiku duse trosku verit...FB bol tiez navrhnuty najskor vramci skoly a vidis ako sa rozmohol

semolinka
20. jan 2012

@poisonblu osobne si myslím, že táto spoločnosť wazzub sleduje tým všetkým niečo iné ako vytvorenie nejakého vyhľadávača... ďakujem za link, toto som už čítala, písal to niekto od nich tak samozrejme, že je to len ďalšia reklama.... áno FB sa rozšíril ale myslím si, že hlavne kvôli tomu, že ponúkol niečo nové, prepracované, čo tu ešte nebolo, nikoho neodhováram, aby sa tam zaregistroval, je to každého osobná vec, len sa mi to vôbec nezdá dôveryhodné
zaujímavá je aj diskusia k tomuto článku: http://behindmlm.com/companies/wazzub-review-an...

poisonblu
20. jan 2012

@semolinka clankov je na celom nete velmi vela...je to diskutabilne, ci ano, ci nie...kazdy sa presvedci sam...proste nestoji ma to nic, len zaregistrovat zopar ludi a cakat...tak preco nie?

yourimp0406
25. jan 2012

Hľadám ľudí ktorí chcú pracovať doma cez internet. Ponúkam novú veľmi zaujímavú prácu. O informácie si píšte na email your.imp @ centrum.cz

lilli00
Odpoveď bola odstránená
poisonblu
30. jan 2012

Kočky, ten WAZZUB to fakt myslí vážne, tak šup šup sa registrovať...nič nestratíte, môžete iba získať. Je to zadarmo 🙂 počet členov sa už blíži k 900.000 z celého sveta. je to medzinárodný megaprojekt, tak prečo sa nezapojiť?

registrácia tu: http://signup.wazzub.info/?lrRef=jtj1Y

poisonblu
7. feb 2012

ok, baby, ja teraz vazne robim toto: zeekrewards...je tam potrebne vlozit nejake money, ale sa to niekolkonasobne vrati...pociatocny vklad cakom prask robi 70 usd, a potom to uz ide...mame tam kolegu, co zo 70 usd za 2,5 mesiaca urobil 2000 usd 🙂 budem rada, ak sa mi podari polovica za tu dobu...ale proste stale tocite potom len peniaze co zarobite a nie je to tazke...kto chce vediet viac, tak mi napiste do IP-cky

lili_mia
7. feb 2012

@libka1
@pojezdalova to isté akoby ste robili taxikára, len o 3tej ráno si treba poriešiť vlastný odvoz od klienta 🙂

nicky655
7. feb 2012

baby,a mate niekto skusenosti s pracou na doma? take to,ze posles, 10€ - poslu ti informacne cd.vraj si vyberies a zavolas spat,a ony ta skontaktuju s danym zamestnavatelom?
ponam dvoch ludi osobne,ktori robili na doma-ale to uz je davnejsie,takze neviem,ako to dnes funguje

lilli00
Odpoveď bola odstránená
pojezdalova
autor
10. feb 2012

@nicky655 ja by som tomu neverila, mna uz takto nachytali............... 😉 😒

pojezdalova
autor
10. feb 2012

kočky, ale ak niekoho potesi aj par euricok, tak poslite IP a dozviete sa viac 🙂 😉 🙂

poisonblu
10. feb 2012

@nicky655 do toho nechod, to je blbost..ja mam na webe len overene privyrobky, skus: http://zarobokdoma.webnode.sk 🙂

nicky655
10. feb 2012

@pojezdalova ved to sa prave bojim.ôaby som este aj o tych blbych 10€ nedosla:(aj ked ako som pisala,viem o dvoch kladnych pripadoch.len ktovie,aki púodvodnici za tym stoja.resp.asi nejaka medziagentura,ktora si takto privyraba:(

pojezdalova
autor
10. feb 2012

ved to dnes sa neda nikomu verit, a este su aj taky ludia co cloveka okradnu o poslednym par eur 😒 ☹ 😖

poisonblu
Odpoveď bola odstránená
poisonblu
Odpoveď bola odstránená