icon

Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej

pojezdalova
28. dec 2011

Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem

bbtina
24. feb 2012

@kikica ak to nebudeš robiť profesionálne tak nemusíš, to záleží len od rodičov komu zveria dieťa 🙂

poisonblu
24. feb 2012

@zvonkohra ano, je..ale to nevadi, ked mas google chrome, tak si vies stranku prelozit..a komunita ma prekladac priamo v sebe po prihlaseni....

martinkatinka
24. feb 2012

eRmail http://www.ermail.cz/link/aC2llCjXYc7alNamYJ7la... pri dosiahnutí 1000 kč vyplácajú.... získavate peniažky za prijímanie mailov

poisonblu
24. feb 2012

@martinkatinka 1 mail je za 5 kc, takze kym tu tisicku zarobis, tak sa naklikas..😀 ale to je ako pri tych dotaznikoch, tiez to dlhsie trva....

martinkatinka
24. feb 2012

@poisonblu nevadí.... mne od šiestej večera malý spí, možem klikať 😀 a doteraz mi prišli asi tri maily a každý za korunu 😅 sa cítim ako v komunizme

poisonblu
24. feb 2012

@martinkatinka ja ich mam plnu schranku a klikla som asi na 9 :D nechces skusit ten wazzub radsej? ja uz tam mam istych 150 usd (a to kazdy mesiac) a to mam este 45 dni na registrovanie ludi.... http://signup.wazzub.info/?lrRef=jtj1Y

renata5
24. feb 2012

@martinkatinka ja to mam a je to o ničom uz som tam asi 4 mesiace a mam zarobenych 210kc takze kym pridem po tych 1000kc tak to tam budem musiet byt dva roky a to mam pod sebou par ludi najprv pisali ze za kazdy ermail 5kc a nakoniec 0,50h alebo 1kc

vvia
24. feb 2012

baby a nechcete sa radsej zaregistrovat do oriflame?

dugyna
24. feb 2012

@vvia v dnesnej dobe je uz nie ze kadza druha ale sai kazda registrovana

vvia
24. feb 2012

@dugyna ste aj vy? 🙂

dugyna
24. feb 2012

@vvia ano ale uz to nekupujem....ked sa niekto da na oriflame nema to komu ponuknut lebo je tam uz kazdy...a dalej kazdy mesiac je tlaceny urbit objednaku nad 50BB ak to neurobi plati manipulacny poplatok okolo 2-3 eur..uz neviem kolko to bolo, a 1ks katalogu je zadarmo ale kazdy dalsi stoji v starych peniazoch bol 1ks za 25 , a 5ks za 50sk...co je teda dost...cize zo vojich da clovek na to 4-7 eur....mesacne a okrem ineho kvanta kozmetiky ktoru ani nepotrebuje...a potom povyhadzuje lebo mu expiruje...

00matula
24. feb 2012

ahojte. ja som registrovana na http://www.fichee.com/registracia-4787 ma sa to este len spustit od 1.3. 2012 ale zatial su tam sutaze kto najviac nahra ,tak dostava odmenu bud 50, 25€ ..uvidime
😀 😀 😀

livka299
24. feb 2012

@martinkatinka
Ahoj, a už si od nich niečo aj dostala??? Kde to vyplácajú? Aj na SR učet???

poisonblu
24. feb 2012

kočky, kto sa regol podomna na wazzub? mam tam 2 babenky s azet.sk uctami..tieto vsak nefunguju, najistejsi je gmail.com ucet....

zuzu3743
25. feb 2012

@poisonblu ahoj ja som sa zaregistrovala pod teba ale už mi prišiel mail od teba tak to budem skušať večer včera mi niečo do toho vošlo

poisonblu
25. feb 2012

@zuzu3743 jasne, v pohode..

martinkatinka
25. feb 2012

@livka299 vieš čo, ešte nie, som tam krátko a vyplácajú až od 1000 kč, čo nazbieraš tipujem najskor tak za pol roka 😀
@poisonblu no to je po anglicky a priznám sa, že nerozumiem o čo tam ide 😕

00matula
25. feb 2012

@poisonblu ja som bola, raz som sa tam neako preklikala a viac som to nemohla najst... tak som tu nasla tvoj link...a co to teraz ako bude vlastne fungovat?

poisonblu
25. feb 2012

@00matula poslala som ti mail aj s odkazmi na moju webovu stranku, tak si to skus pozriet, nie je toho vela...treba registrovat znamych, rodinu...cim budes mat vyssi tzv. dolar faktor, tak tym viac peniazkov zarobis...spusti sa to cele 9.4 a prve provizie budu vyplatene uz 15.5. ..min. dolar faktor musis mat 3, aby si nieco od nich dostala..

@martinkatinka pozri to na mojom webe: http://zarobokdoma.webnode.sk a tam wazzub..ono nemusis vediet anglicky, v skupine mame ludi, ktori maju cez 60 a nevedeli na zaciatku poriadne ani s PC robit..ale kto chce, ten sa vynajde 😉 a este k tomu eRmailu...tak ja som si nasla vsetky maily od nich, som tam od jula 2011..vyklikala som ich a mam nieco cez 300 iba...takze kym uvidis 1000 kc trva to cca 1,5 roka :D uzasne :D wazzub ti da ovela viac a kazdy mesiac...a ked nevies anglicky, tak google ma translator, skopirujes si to tam a vies o com...a mame na FB skupinu a tam si vsetci pomahame....

a este jedna rada pre vsetky: kto chce, hlada sposoby, kto nechce hlada dovody 😀

sirael
Odpoveď bola odstránená
zuzanka21
6. mar 2012

Vrátim sa tu k tomu oriflame je hlúposť ako tu prezentovala oriflame dugyna. Áno manipulačný poplatok platíš ak nedosiahneš určitý počet bodov ale je to 1,60€ a myslím si že to nie je taká hrozná suma, vzhľadom na to že z každého predaného výrobku máš zisk 23%. A sada 5ks letákov stojí 2,60 a k tomu malé výpredajové letáky sú zdarma! A treba iba poznať správnych ludí, ktorým katalóg môžeš ukázať, známim, rodine, priateľom, kolegom v práci atd. ja som začínala robiť oriflame pred 5rokmi tak že som si našla pár žien u nás v dedine ukázala som katalóg a postupne sa moja klientela pekne rozrástla, mesačne si dokážem slušne zarobiť, samozrejme sú aj slabšie mesiace ale podstatné je že si aj sama pre seba kupujem lacnejšiu kozmetiku. Netreba sa iba báť že vás niekto odmietne a skúšať a ukazovať katalóg. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Ak by ste mali niektorá záujem o viac informáciach o oriflame tak mi napíšte na mail krajcikova.zuzana@gmail viem vás zaregistrovať aj na dialku alebo osobne.

lilli00
Odpoveď bola odstránená
cencula
13. apr 2012

platené reklamy dajú vám pozrieť 5 reklám a potom príde konkrétna otázka, za správnu odpoved máte 0,10 centov, nie je to vela, ale ide to rýcglo a nie je to denne limitovnaé koklo môžete zarobiť,nie je to ani pyramídová hra , registrácia na tejto adrese: http://vyhravakazdy.sk/16353 je tam moje registračné číslo, lebo ked prídete na určitú sumu tak potrebujete 4 ludí ktorý sa pod vás zaregistrujú, aby vás to pustilo dalej. Rozširujú klientelu, poplatky sa neplatia, dakujem každej ktorá sa zaregistruje 😉

slimstar
13. apr 2012

to upratovanie, strazenie deti, pomoc v domacnosti, roznos letakov to je fajn.
mozte piect aj torty alebo nieco vyrabat pre ostatnych ked to bude dobre tak to pojde, ale to uz je podnikanie. 🙂

a tie veci ze vy mate zaslat peniaze a potom zarobite neverim. su to jasne podvody.
ani sa mi nepozdava klikanie alebo prijimanie emailov, uplna blbost, na klikanie su vyrobene softwerove roboty, ktore to robia zadarmo. urcite vam za to nikto nic nezaplati. len ta dotycna ziskava body za vas. tam vidim hlavny profit.

hlavne ked sa niekde registrujete nedavajte svoje prave osobne udaje. aj ked nemate co stratit ale osobne udaje sa daju skaredo zneuzit.

peniaze sa daju ziskat len skutocnou pracou neverte na podvodne web stranky. zadarmo a bez prace sa neda zarobit. 😉

moon126
15. apr 2012

Ahojte, ja viem o dobrej praci na doma. Ja som tiez na materskej a za mesiac som si zarobila 100 eur. Ide o predaj kvalitnych znackovych parfemov a vobec nie su drahe. Ak by ste mali niektora zaujem rada vam poskytnem blizsie informacie.

li_la
15. apr 2012

@moon126 Ahoj, aj ja si privyrábam podobným spôsobom 🙂

moon126
15. apr 2012

@li_la ano? A mozem vediet o co ide? Tiez parfemy? A ako, ide ti toi?

li_la
15. apr 2012

@moon126 Nie len parfumy... Jedná sa o predaj kozmetiky rôzneho druhu jednej značky, ktorá má prvenstvo v priamom predaji kozmetiky... 🙂 Asi aj vieš, o čo sa jedná. 🙂 No a darí sa zatiaľ celkom fajn, ale len sa rozbieham a hľadám zákazníčky... 🙂

poisonblu
15. apr 2012

uz nic :D

moon126
16. apr 2012

@li_la tak sme na tom podobne