icon

Poraďte prácu na doma - žiaden katalógový predaj

dominika0126
13. máj 2022

Ahojte. Baby poraďte nejakú prácu na doma. Niečo, čo sa vážne oplatí robiť. Žiadne katalógové predaje ani nič podobné.
Ako si privyrábate? Chcela by som aj ja prispieť trochu do rodinného rozpočtu, lebo rodičák je jedno veľké sklamanie.

Strana
z3
mandzula
13. máj 2022

@dominika0126 máš vyštudovaný marketing, ponúkni sa MK na správu reklamných kampaní. Psychologické charakteristiky potenciálneho klienta si si mohla na základe tejto diskusie dokonale naštudovať. 🙂

alanko20
13. máj 2022

Robim z domu, vratila som sa do povodnej prace, kde som robila pred materskou. Korporat, praca komplet v anglictine.

elizabet173
13. máj 2022

@mandzula 😁

sense
13. máj 2022

@dominika0126 keď máš c1 s angličtiny skus angličtinu doučovať, prekladať, to môžeš robiť aj z domu. Ono konkrétnu ponuku ti nikto nedá
A súhlasím s tými co tvrdia ze rodičak je príspevok nemá pokryť tvoje náklady na život alebo nahradiť mzdu a tých 370e až tak málo nie je, za tie 3 roky dokopy alebo 2,5 keďže prvé týždne sú materská je celkom pekná suma za to ze máš právo ostať doma, nie povinnosť...
Držím palce.

martinkatinka
13. máj 2022

@dominika0126 tak ja neviem, chces nieco zarobit, ale aby ta to casovo neobmedzovalo " Ale keďže sa chcem venovať len môjmu malému a robiť prácu, ktorá ma neobmedzuje veľmi časovo, tak som sa rozhodla napísať sem."
Tak take asi neexistuje 😉

dominika0126
autor
13. máj 2022

@martinkatinka Mám písať o tom, že mám epilepsiu a depresiu? Viete niečo vlastne o tom, keď ste sa takto do mňa pustili? Ide o to, že chcem prísť na iné myšlienky čo i len vtedy, keď maly spí. A nie robiť prácu z domu, ktorá má bude stresovať a podobne. Neviem prečo tak veľmi rozoberáte nepodstatne veci. Vravím, že pokial nevidíte do hĺbky, tak nerypte.

melanta
13. máj 2022

@dominika0126 osobne si myslím, že @martinkatinka sa do teba vôbec nepustila. Len sa pýtala. Ty nenapíšeš žiasne podrobnosti o tom, čo hľadáš a čakáš rady. A keď nie sú odpovede podľa tvojich predstáv, tak hneď obviňuješ z rýpania. Mala si rovno napísať, že hľadáš niečo jednoduché, čo stihneš počas toho ako ti dieťa spí, že nechceš klasickú prácu na home office. V takom prípade je totiž podľa mňa zrejme jediná alternatíva nejaké handmade.

martinkatinka
13. máj 2022

@dominika0126 uplne si to sama otocila proti sebe. Ved si oponujes. Nie neviem o tvojom zdravotnom stave a ani zan nemozem. Nie som jasnovidec.

ropucha6
13. máj 2022

Vtipna diskusia. Bohuzial malo informacii na nejaku sofistikovanu radu alebo zazracny job. Asi vacsina “realnych” pozicii z domu je popri dennej starostlivosti bez opatrovatelky dost zahul, nie je to len na par hodin, ked dieta spi, aj to asi vacsina robi profesiu, co robili predtym.

martinkatinka
13. máj 2022

@melanta tak osobne si mslim, ze proste nic take casovo nenarocne, pracovat kedy chce a kolko chce, neexistuje. Aj to handmade je take, ze musis pracovať ked mas objednavky popripade si ich sama aj zohnat a aj to vediet. Takze v podstate konkretne pre autorku ziadna praca tohto typu, co nakoniec napisala poziadavky a predpoklady, neexistuje 🤷

nafka0483
13. máj 2022

@dominika0126 11. aprila si ty zalozila diskusiu kde si ponukala pracu ma doma pre mamicky co si chcu provyrobit. Zmazali ti ju, kedze to bolo porusenie pravidiel.

Teraz pracu zhanas... cize islo vtedy o nejaku mlm ponuku, na ktorej si akoze mala zarobit a zistili si ze tadial ceste nevedie?

sasa1310
13. máj 2022

@terina25 si kopla do živého a súhlasím s tebou. Niektoré sú tu nonstop a vykuknú na teba zovšadiaľ ako Banášová. Či je ráno či poobede či večer.

h2o2
Autor odpoveď zmazal
buberova
13. máj 2022

Takže chceš prácu ktorá ti nezaberie veľa času a keď už tak presne v časoch ktoré si povieš a ktorá nie je stresujúca ale zároveň zarobí...

Čo keby si spravovala sociálne siete nejakej firme? Často mi chodili správy na Instagram že mi budú vytvárať príspevky... Vysokú školu máš, aj jazyk takže môžeš to robiť aj pre slovenské a zahraničné publikum, canvu pochopí každý...

Tadáá...

miriama1987
20. máj 2022

Ja som si u jednej pani našla prácu na doma, zaucila ma do účtovníctva, dokonca poskytla aj v jej kancelárií prax a prácu na doma. To bola teda výhra!

lily_279
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3