icon

Poraďte prácu na doma - žiaden katalógový predaj

dominika0126
13. máj 2022

Ahojte. Baby poraďte nejakú prácu na doma. Niečo, čo sa vážne oplatí robiť. Žiadne katalógové predaje ani nič podobné.
Ako si privyrábate? Chcela by som aj ja prispieť trochu do rodinného rozpočtu, lebo rodičák je jedno veľké sklamanie.

terina25
13. máj 2022

@belllinka hej,alebo robite velke nic v tej robote 🤭

anjelicek26
13. máj 2022

@terina25 nuz kazdy to svoje. Ja mam pracu hotovu, pocas nudnych porad stiham aj veci pomimo. Bohuzial vzhladom na poziciu musim byt pritomna aj pri temach, ktore ma absolutne nezaujimaju, je na to protokol...ale tema nie je o mne, kazdy si najde pracu, ktora mu vyhovuje a zamestnavatela, ktoremu to vyhovuje tiez. Netreba zavidiet no. Najdi si podobnu poziciu, volnych je ich dost, len ludi s potrebnym know how minimum, kludne v zahranici... Ja mam dost kamosiek na slovensku, co to maju rovnako, asi len treba chciet.

mandzula
13. máj 2022

Naozaj nerozumiem reakciám niektorých z vás. Autorka konštatuje, že rodičák jej nestačí, chce si normálne privyrobiť a vy sa do nej pustíte, ako keby zverejnila číslo účtu a že jej máte poslať zo svojho. Ja som napríklad bola s dcérou na rodičáku do jej troch rokov, pretože bola typ, ktorý nebol schopný byť v kolektíve, neskôr jej bol diagnostikovaný Aspergerov syndróm. Bolo mi fakt úplne jedno, čo si kto o mojom darmožráčstve myslí. A nemala som ani našetrené, po vysokej škole človek asi milióny na účte bežne nemá. Akurát mohla autorka napísať, v akých oblastiach je doma, to by sa jej ľahšie radilo.

martinkatinka
13. máj 2022

@terina25 ver tomu, ze keby sme robili to velke nic, tak za nami je zastup takych, co by to homeoffice brali hned po nas... Nerobis, nemas 🤷

martinkatinka
13. máj 2022

@mandzula a tu je kamen urazu... Chce poradit, ale co jej poradis? Ked ani oblast, ani nic.... Keby sa vedela orientovat na internete, uz cosi ma....

belllinka
13. máj 2022

@terina25 som platená od výkonu, čiže keď teraz strávim doobedie na koni, tak si tú robotu i tak budem musieť urobiť neskôr, večer, v noci, cez víkend 🙂 Nie som platená od toho, že niekde iba sedím a nič nerobím.

mandzula
13. máj 2022

@martinkatinka na to stačila jedna otázku, ak jej chcel niekto pomôcť a nie ju zvoziť pod čiernu zem. Ale, áno, načo sa pýtať, lepšie je si rovno kopnúť.

martinkatinka
13. máj 2022

@mandzula viacere sa to pytali, aj ja som sa pytala

belllinka
13. máj 2022

@mandzula táto otázka sa tu ako cez kopirák opakuje každý týždeň. A vždy ju píšu také, čo nič nevedia a očakávajú nejakú zázračnú radu

mandzula
13. máj 2022

@martinkatinka ale pozri, koľké si bez otázky kopli...

terina25
13. máj 2022

@martinkatinka mne staci otvorit hocijaku temu na MK a kazdy den vidiet tie iste super mamicky, ktore kazdemu radia- naj ked su to este zeny,kt. su dlhorocne mimo svk.cize asi tolko k tomu ,,pracovaniu,, lebo ak ma niekto HM 8 hodin a na MK je 7 hodin, tak uz len z toho vidiet kolko kto pracuje. Cize zavist? Nie . Len mam oci a rozum...

ivanka12311
Odpoveď bola odstránená
mandzula
13. máj 2022

@belllinka opakuje sa tu milión otázok, o tom koník je (teda okrem platenej reklamy, samozrejme, ktorá z nás cucia info, že o čom tu točíme 🙂).

martinkatinka
13. máj 2022

@terina25 ale pozri sa na to takto. V niektorych robotach proste musis len byt, aj ked nemas vykon ( casnicka, ked nema ludi, asi neroznasa 🤷 - to len ako priklad). Nepoznas kazdy druh HM, takze to nemozes ani takto pausalizovat.

terina25
13. máj 2022

@mandzula vies, tu mozu pisat len ,,vyvolene,mamicky, ktore vsetko vedia, vsade boli. Ine musia byt ticho ,lebo ak sa nahodou nieco spytaju,tak ich zvozia pod ciernu zem za to .

klarissa25
13. máj 2022

@ivanka12311 ano a o čo sa jedna ? Však to napíš rovno tu....

ivanka12311
13. máj 2022

@klarissa25 počula si už o wppncm? 🙂

terina25
13. máj 2022

@martinkatinka
Ano, len je skor potom na zaplakanie, ze takyto clovek si tu chodi kopnut do ludi a ide davat rady druhym, ked on sam sedi doma na ho, nic nerobi a este sa smeje,ze ako dobre mu za to platia. Tak radsej drzim ,,zobak,, a som ticho. Lebo nie kazdy ma taku robotu ako on a ide tu davat rady ze to alebo hento.

domiklik
13. máj 2022

@terina25 ja byt zamestnávateľ, tak mi je srdečne jedno koľko času strávi na diskusných fórach, pokiaľ je "job done"... Len toľko k tomu

terina25
13. máj 2022

@domiklik to si ty. Ja by som takeho cloveka neplatila

anjelicek26
13. máj 2022

@terina25 kopnut? Ty si vobec citala, ze odo mna dostala uplne normalnu odpoved a tipy na pracu s domu? Uplne zbytocne si vytocena a to hodne, sa mi rozum obcas zastavuje...

lucinka1988
13. máj 2022

@dominika0126 závisí, čo ovládaš- vieš..ja robim od nástupu na prvú MD- už 4.rok pre pôvodného zamestnávateľa, vlastne kontinuálne pokračujem vo svojej práci- medzinárodné projekty riešim, plus prednášam na u univerzite, keďže 2 roky bol online learning, tak aj toto z domu, ale inak tam zbehnem1-2x v tyzdni popolud i, keď je manžel doma a zvyšok z domu..Nič zázračné nie je, závisí od toho, čo vies ponúknuť, skúsenosti, kvalifikácia, potom obrátiť sa na firmy, dnes už drvivá väčšina funguje formou homeoffice

adriana2109
13. máj 2022

@belllinka prepáčte ale poznáte autorku keď sa takto vyjadrujte že chce takú prácu ktorú vie robiť aj cvičená opica ? Alebo na základe čoho ste toto usúdili ?
Autorka : momentálne veľa personálnych agentúr hľadá na prácu z domu naborarky/recruiterky čo som pozerala profesiu. Mala by si za úlohu obvolavat databázu hľadať kontakty na rôznych inzertných portáloch a ponúkať im prácu finančne to je podľa mna tiež celkom v pohode ale zase nie je to práca pre každého 🙂

mamamasama
13. máj 2022

@anjelicek26 veď ja pracujem tiež. A? Takisto si aj užívam materstvo.

raffaella
13. máj 2022

@dominika0126 nieco, co sa (citujem ta) vazne oplati robit si aj nieco vyzaduje a to byva v drvivej vacsine VS vzdelanie (IT, ekonomia, financie) a aktivne ovladanie min. 1 jazyka (AJ, prip. NJ). Pokial nie si IT smer, kde staci casto aj len SS a AJ, no IT zrucnosti mas, tak potom vela moznosti nie je. Resp. vela monkey jobu za malo penazi, co asi nie je to co hladas...
Vela zahr. firiem ponuka trvalu pracu z domu (su to najma finance roly, sales, business, IT a pod), alebo aspon hybrid ktory sa da zvladnut dobre aj s malym dietatom, ale ako pisem vyssie, su to pozicie kde sa ocakava ze mas im co ponuknut (a potom maju oni ponuknut aj co tebe). Alebo potom ist cestou podnikania, kde takisto sa vyzaduje zistit si nieco o trhu a moznostiach, najst nejaku dieru a tam zacat. Kazdopadne, sediet a cakat kto mi co ponukne nefunguje.

dominika0126
autor
13. máj 2022

@belllinka Prosím? Prezentuješ sa tu ako princezná, ktorej nikto nesiaha ani po členky. Z čoho ty usudzuješ, že ja nedokážem nič robiť? Ale máš pravdu, nie každý dokáže to, čo ty. Zhadzovať ľudí v každej jednej diskusii. To musí mať človek na to žalúdok, aby niečo takéto vypustil z úst. 🙂

ivanka12311
13. máj 2022

@belllinka ja nechápem prečo takto súdiš autorku nič ti neurobila pýtala pekne 🤷 zlý deň?

belllinka
13. máj 2022

@dominika0126 Tak prečo si nebola doteraz schopná odpovedať na otázku, čo vieš robiť? Čo máš vyštudované?
Keby si niečo vedela, tak nemáš problém otvoriť profesiu a hľadať vo svojom obore.

dominika0126
autor
13. máj 2022

@belllinka Prepáč, hlboko sa ti ospravedlňujem. Mám vyštudovaný marketing a znalosť angličtiny na úrovni C1. Ale keďže sa chcem venovať len môjmu malému a robiť prácu, ktorá ma neobmedzuje veľmi časovo, tak som sa rozhodla napísať sem. Nezabudni sa chytiť toho, že mám toto vyštudované a hľadám si prácu za pár €. Pokiaľ do toho nevidíš hlbšie, tak si svoje prituplé komentáre nechaj pre seba, choď sa von poprechádzať, lebo ja už o tvoje rady nestojím. 🙂

ivanka12311
13. máj 2022

@belllinka myslím si že nie je povinná sa zodpovedat na mk čo má vyštudovane alebo čo vie robiť?...no tým jej veľmi nepomôžeš že sa tu budeš nadvyšovat a rýpať🤷mier

barborachors
13. máj 2022

@dominika0126 a nemôžeš robit diaľkovo svoju profesiu? príklad, ked som učiteľka, mozem doučovat, ked som kozmetička, zakaznicky mozu chodiť domov, cez soc siete dam reklamu a hotovo. Všetky internetove ponuky nie su ponuky, ale podfuky 🙄