icon

Poraďte prácu na home office

lorrainet
Včera o 12:42

Ahojte, skúsim aj tu. Náhodou neviete o nejakej práci na HO? Prípadne raz do týždňa na prevádzke a zvyšok HO. Skúsenosti mám z oblasti administratívy a HR ako personálny konzultant, naborár. Vysokú školu nemám, iba maturitu. Anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, španielčina úplný začiatočník. Mám 27 rokov. V oblasti HR som pracovala 3 roky, prevažne na IT pozície , recepciu a manažérske pozície. HO kvôli 13 mesačnému synovi, na ktorého som sama. Partner ani babičky neprítomné. MS Office samozrejme ovládam veľmi pokročilo a aj prácu s PC.

Strana
z3
grof_monte_christo
Dnes o 07:02

Ja mam tiež HO a veľkú voľnosť, ale pracovať pri dieťati, tak to teda v žiadnom prípade.

lienka.7
Dnes o 07:15

@nyusika ja som to tu co ty písala už viac krát, vždy ma za to zhejtovali, ze ked je šikovná tak co jej závidím. Ono to nie je o sikovnosti. Ale o tom, ze ty si normalne ako keby v praci. Nemáš si co popri tom navariť a poupratovať alebo pustiť a vyložiť myčku. Plus starať sa o dieta. Práve preto nechcu dávať HO na SK.

nyusika
Dnes o 07:30
@lienka.7

@nyusika ja som to tu co ty písala už viac krát, vždy ma za to zhejtovali, ze ked je šikovná tak co jej závidím. Ono to nie je o sikovnosti. Ale o tom, ze ty si normalne ako keby v praci. Nemáš si co popri tom navariť a poupratovať alebo pustiť a vyložiť myčku. Plus starať sa o dieta. Práve preto nechcu dávať HO na SK.

@lienka.7 pamätám si jednu diskusiu, kde jedna trvala na tom, že popri práci na doma uuuuuplne v poradečku chodila 2-3 krát týždenne s dieťaťom k lekárovi
A zamestnávateľ jej to uuuuuplne v poradečku toleroval 🙈
Nedokázala pochopiť, že keď ona robila v noci, tak vlastne nechodila s dieťaťom počas práce - pokiaľ teda nechidila s dieťaťom k lekárovi v noci

sevrin
Dnes o 07:32
@brontofuz

@martinmmartin mi chcete povedat ze robite 8h v kuse na HO bez prestavky?

@brontofuz 🙂 len blázon by tak pracoval

anonym_e895eb
Dnes o 07:41

A potom volam do institucie, zdvihne mi telefon HOmamicka, za nou pocujem placuce dieta a info stoji za prd. Dakujem za taketo HOmamicky, ja by som to zrusila. Podavaju nepresne info, lebo sa nesustredia. Ja chapem, ze chcete zarobit, ale tak nemajte deti skor, ako si utvorite rezervu na to, ze zijete bez partnera a ako vzdy tu na MK, aj bez rodiny

anonym_bf2074
Dnes o 07:49

Mám fulltime HO, dokonca aj viac menej flexibilnú pracovnú dobu - dôležité sú len deadliney. ALE keď mám doma dieťa, tak je pre mňa nereálne plnohodnotne pracovať a po 2h som prestimulovaná na toľko, že to môžem rovno vypnúť. Takže niektoré matky by si mali prestať romantizovať home office, lebo áno, sú také ako môj, kde si v kľude aj navarím, aj dám prať, aj povysávam byt atď atď. ale to, koľko štúdia, kurzov, skúseností ma to stálo, kým som sa dostala do tohto štádia nejdem ani písať… takže určite niekto random, kto si vymyslí to, že pracuje v HR a srdcervúci príbeh k tomu si home office tak ľahko a rýchlo nenájde.

anonym_3d4e3e
Dnes o 09:57

Pošli životopis a motivačný list aj firmám ktoré aktuálne nehľadajú. Ja som si takto našla 100% HO. Mám doma dieťa a zvládam plnohodnotne pracovať, fungujem takto už 2 roky.

Strana
z3