icon

Poraďte prácu z domu popri materskej

7. jan 2026

Zdravím🙂 vie mi niekto prosím poradiť prácu ktorú viem robiť z domu na MD? Prosím také že AVON nie ani poistné veci. Žiaľ nemám žiadnu skúsenosť, že čo je take s čím aj naozaj zarobím. Aj keď 100eur mesačne je dobre. Ak niekto o niečom vie tak ďakujem veľmi pekne vo pred!!🙂

Strana
z2
bomba36
7. jan 2026

Aké máš vzdelanie, prax, čo vieš robiť? Každý druhý deň sa to tu rieši.

katica06
7. jan 2026
@bomba36

@bomba36 podľa mňa ak by mala také znalosti, že by vedela niečo ponúknuť niečo, tak by to už robila alebo minimálne vedela o tom

martinmmartin
7. jan 2026

Zehlenie/skladanie

autor
7. jan 2026
@martinmmartin

Zehlenie/skladanie

@martinmmartin 100€/kg oblečenia môžeš doniesť 🤗😃

autor
7. jan 2026
@bomba36

@bomba36 gymnázium mam iba.. a pred materskou som robila revádzkárku

anonym_58d6e2
7. jan 2026

@anonym_autor určite, založ si živnosť a zacni podnikať z domu, zarobíš 100€ a možno aj viac

bomba36
7. jan 2026
@anonym_autor

@bomba36 gymnázium mam iba.. a pred materskou som robila revádzkárku

@anonym_autor tak potom asi ozaj ten Avon

3009
7. jan 2026

@anonym_autor venčenie psov, nákupy starým ľuďom, staranie sa o dieťa inej mamičke.

luccys
7. jan 2026

Ja len cakam, kedy tu niekto napise, ze rob uctovnictvo. Halo, to tam musite napisat😄😃

a0
7. jan 2026

Spravuj firmám instagramy… akože sorry ale akú ponuku čakáš, keď nič nevieš, čo by si mohla využiť na home office. Mimochodom práca + dieťa doma, je kombinácia na zbláznenia sa.
Si len ďalšia z mnohých, s romantickými predstavami o HO.

luccys
7. jan 2026
@a0

Spravuj firmám instagramy… akože sorry ale akú ponuku čakáš, keď nič nevieš, čo by si mohla využiť na home office. Mimochodom práca + dieťa doma, je kombinácia na zbláznenia sa.
Si len ďalšia z mnohých, s romantickými predstavami o HO.

@a0 To je stale o tom istom. Skoda tu prsty drat. Kazdy bozi tyzden.

a0
7. jan 2026
@luccys

@a0 To je stale o tom istom. Skoda tu prsty drat. Kazdy bozi tyzden.

@luccys 😅 veď toto… pritom fakt nechápem, čo na tom vidia také ružové. Neni to med lízať a už vôbec nie, keď sú doma deti a to ja mám veľmi flexibilný home office, keď sú doma deti neurobím ani prd.🙈

anonym_2d6c5e
7. jan 2026

Ach takych tem tu bude pribudat a pribudat.

anonym_58d6e2
8. jan 2026

Urob si kurz a môžeš robiť účtovníctvo, manikuru. 😉👍

yoxinka
8. jan 2026

Mám doma homeoffice muža. Má vysokú školu zameranú na IT, ešte počas školy pracoval. Po škole sa ďalej špecializoval a postupne sa stal odborníkom v dosť špecifickej oblasti. Na trvalý home office sa dostal po 10 rokoch odpracovaných v kancli, za dvoma prácami dochádzal do zahraničia (nutná znalosť dvoch jazykov). S gymnáziom a “nič špeciálne neviem” sa obávam, že práca z domu u teba nie je reálna. A ďalšia vec, robiť z domu popri deťoch je taká kus romantická predstava, ale to už len tak na okraj.

anonym_e4f855
8. jan 2026
@anonym_58d6e2

@anonym_58d6e2 to snáď nemyslíš vážne? Robím účtovníčku 29 rokov, a nie ,,blbým,, kurzom ale školu. Aj tak som si prvé roky musela oddrieť odsedieť ako junior účtovníčka v účtovnej kancelárii. Čisto zemský kollektív.po tri v kanceláriách. Des a hrôza.
Prvý môj klient bol môj šéf ešte s pred md, (už pracoval v inej oblasti)každý ďalší na základe odporúčania niekoho. Teraz o 18 rokov neskôr už sa stalo že som odmietla potenciálneho klienta pre nedostatok kapacít. Neviem si predstaviť klienta.ktory by sa hrnul k neznámej baba ktorá o sebe tvrdí že je účtovníčka.
Potom Pc, tlačiareň,. software , školenia .... všetko niečo stojí.

anonym_57a010
8. jan 2026
@anonym_e4f855

@anonym_58d6e2 to snáď nemyslíš vážne? Robím účtovníčku 29 rokov, a nie ,,blbým,, kurzom ale školu. Aj tak som si prvé roky musela oddrieť odsedieť ako junior účtovníčka v účtovnej kancelárii. Čisto zemský kollektív.po tri v kanceláriách. Des a hrôza.
Prvý môj klient bol môj šéf ešte s pred md, (už pracoval v inej oblasti)každý ďalší na základe odporúčania niekoho. Teraz o 18 rokov neskôr už sa stalo že som odmietla potenciálneho klienta pre nedostatok kapacít. Neviem si predstaviť klienta.ktory by sa hrnul k neznámej baba ktorá o sebe tvrdí že je účtovníčka.
Potom Pc, tlačiareň,. software , školenia .... všetko niečo stojí.

@anonym_e4f855 zemský kolektív je super 😁

anonym_22286e
8. jan 2026

vencit psov, upratovat, zehlit, opatrovat ine dieta alebo ten avon skus

anonym_24908e
8. jan 2026

Toto sú také otázky….dospela žena s dieťaťom a nevieš ani riadne zadať otázku, aby sa dalo korektne odpovedať. Nevieme vzdelanie, prax, znalosti, koľko môžeš pracovať atď…ak nemáš žiadnu školu, nič poriadne nevieš, tak môžeš rozdávať letáky alebo ozaj robiť ten AVON. Neviem, čo by ste všetky čakali, že niekto sa poskladá, že máš 3 hodinky času raz za týždeň a bude platiť všetky poplatky s tebou spojené, aby ti mohol dať 100€ za nulovú prácu? Veď treba uvažovať. Realita je taká, že buď budeš robiť tam, kde si pracovala pred MD/RD v menšom úväzku alebo máš smolu. Teda pokial nie si šialene žiadaná, čo určite nie si, inak by si sa to tu nepýtala. Ja taktiež od pol roka dieťaťa pracujem v rovnakom odvetvi ako pred MD, ale iný zamestnávateľ, mám flexibilný pracovný čas, pracujem kedy mi vyhovuje za veľmi slušný plat, nuž ale čo ti to pomôže, keď ty to robiť nemôžeš? Na takéto veci treba myslieť pred tehotenstvom a nie teraz naháňať 100€ 🫠

luccys
8. jan 2026
@anonym_58d6e2

@anonym_58d6e2 Ja som vedela, ze niekto napise uctovnictvo😄😆 dakujem😄

a0
8. jan 2026
@luccys

@anonym_58d6e2 Ja som vedela, ze niekto napise uctovnictvo😄😆 dakujem😄

@luccys 🤣 dočkala si sa. Ešteže už sa upustilo od kurzov IT 😂😂.

anonym_f11ea5
8. jan 2026

Ak vieš dobre po anglicky, tak clickworker si pozri.

anonym_2d6c5e
8. jan 2026

Som doma,sem tam si tuknem do pocitaca,alebo mobilu,hlavne treba net,a mozem sediet doma s dietatom a zarabat a varit a behat po meste a mam ho.Takto jednoducho si to zeny predstavuju.
Nuz bud sa riadne zamestnaj,aspon nebudes mat problem s pracou po skonceni rd,zabezpecis si buducnost po rd a nebudes riesit A CO TERAZ,ked uz teraz riesis privyrobenie.
Tak dokladaj tovar v tescu na par hod.a tu 100vku tam zarobis ale takto to naozaj nefunguje,ako si to zeny predstavuju.

martinmmartin
8. jan 2026

moznosti je strasne vela, napriklad mozes certifikovat tazne lana a retaze. Firmy ti to poslu, ty to zatazis a nasponujes troj az patnasobkom nominalnej hodnoty, a po definovanom case vydas certifikat ze to vydrzalo. Po lyziarskej sezone to ma predpisane kazde stredisko v inspekcnom plane.

anonym_e4f855
8. jan 2026
@anonym_57a010

@anonym_e4f855 zemský kolektív je super 😁

@anonym_57a010 ups.....mal byť ženský

maranta_leuconeura
8. jan 2026

Ked nic nevies, tak nic ine ako o*ebavanie ludi cez telefon ti asi neostava.
Vacina zien pracujucich na RD pracuje na dohodu pre rovnakeho zamestnavatela. Pocas MD takto pracovat nesmies.

anonym_57a010
8. jan 2026

mna zaujal fakt, ze niekto ide na gymnazium a potom uz nejde na vysku, naco je toto dobre prosim, objasnite mi niekto toto
chapem ze ma dieta, ale po skole sa zjavne zamestnala, cize neotehotnela hned po strednej
A zjavne aj ten gympel nemal ktovieaku uroven, mozno daky trapny lokalny, ked dievca napise vo pred
a já se ptám proč?

katica06
8. jan 2026
@anonym_57a010

mna zaujal fakt, ze niekto ide na gymnazium a potom uz nejde na vysku, naco je toto dobre prosim, objasnite mi niekto toto
chapem ze ma dieta, ale po skole sa zjavne zamestnala, cize neotehotnela hned po strednej
A zjavne aj ten gympel nemal ktovieaku uroven, mozno daky trapny lokalny, ked dievca napise vo pred
a já se ptám proč?

@anonym_57a010 ale,veď je ich kvantum. Aspoň v mojom okolí, hlavne moji rovesníci tj +-50. Veľa z nich aj vš začalo ale nedokončili z finančných dôvodov iný na to možno nemali hlavu či zadok.

anonym_57a010
8. jan 2026
@katica06

@anonym_57a010 ale,veď je ich kvantum. Aspoň v mojom okolí, hlavne moji rovesníci tj +-50. Veľa z nich aj vš začalo ale nedokončili z finančných dôvodov iný na to možno nemali hlavu či zadok.

@katica06 no toto je mlade dievca, ktore ma uplne ine informacie a moznosti ako nasa generacia 50 tnikov, to neporovnavajme
raz ked som z chudobnej rodiny, ktora mi nevie zaplatit vysku, tak preboha nejdem na gympel, ktory mi je na dve veci, ale idem na odbor, ktory ma bude zivit a po ktorom na vysku nemusim ist.
ale tu sa stala chyba niekde od zakladov - nepozname rodinne pomery, ale rozhodne zivot zacala nie mudrym vyberom, kedze ma nudzu o peniaze a aj stovka ju vytrhne z biedy

eleanor2510
8. jan 2026

Ja sa divim, ze vobec este na tieto otazky o praci na doma popri materskej niekto odpoveda. Hlavne ked dotycna nic nevie a predstavuje si to ako Hurvinek valku. Ak ona sama nema cas precitat aspon 10 z tych 150 000 diskusii, co tu o tom je, alebo horsie, je taka pohodlna, ze si ich ani nenajde, skoda sa vobec o niecom bavit.

Strana
z2