icon

Posmech v práci

23. nov 2021

Ahojte prišla som sa sem trochu posťažovať. Pracujem v jednej veľkej firme mám 25 rokov a našla som si tam priateľa ktorý pracuje na vedúcej pozícii je odomňa starší (37r.) zo začiatku to bolo fajn ibaže mňa potom presunuli na pracovisko k nemu síce nepracujem priamo pod ním mám iného šéfa ale aj tak občas započujem trápne narážky typu že si ma vybavil k sebe a že som s ním kvôli lepšej práci a že sa kvôli mne rozviedol atď väčšinou to hovoria jeho kolegovia čiže muži v jeho veku ktorí si potrebuju asi zvýšiť ego...s pritom ani jedno z toho čo hovoria nie je pravda. Milujeme sa a vzťah nám funguje už takmer rok a pol aj som to s ním riešila ibaže nikdy nie sme spolu keď niečo také povedia a nechcem aby to vyzeralo že som sa mu sťažovala kvôli blbosti...ja viem že by ma nemalo zaujímať čo hovoria iní a ešte k tomu jeho trápni kolegovia ale občas to človeka zamrzí...ako by ste to riešili? Ignor alebo niečo povedať?

Strana
z3
slovakboy
24. nov 2021

Si asi veľmi pekná keď ťa aj chlapi ohovárajú. Závidia mu ťa. Zvyčajne im to je jedno ale keď závidia reprezentatívnu milenku tak sa radi pridajú k rozhovorom. Mala by si byť rada. Závisť si treba zaslúžiť. Vždy sa ma lepšie človek ktorému závidia ako ten ktorý závidí. Viem že by si radšej aby si ta ľudia vážili ale šťastie a ani úspech od toho nezávisia. Je to len klamná spokojnosť.

Strana
z3