icon

Považujete výplatu načas za benefit?

amy2807
24. nov 2025

ahojte, neviem co to je dnes za trend..mozne je to normalne ale bola som pred tyzdnom na pohovore, vsetko prebiehalo v poriadku a potom presla personalistka ktora viedla pohovor na benefity ktore ako zamestnanci mozme ocakavat, a spomenula pre nich asi najdolezitejsi benefit ktory velmiv vyzdvihovala a to bolo ze vyplata nam pride nacas, nebude ziadne meskanie,,ako ja neviem ci som ja divna ale toto je pre firmy benefit?...to nema byt samozrejmost ze nam vyplatu poslu nacas v dohodnutom termine stanovenom v zmluve?ja som ostala ako obarena

Strana
z2
dobromila
24. nov 2025

@amy2807 nie, to nie je benefit.

bomba36
24. nov 2025

@amy2807 nič iné asi v ponuke benefitov nemajú a ľudia na toto stále počujú, že výplata príde včas 😄 Akože mala by to byť samozrejmosť ale poznám kadejakých zamestnávateľov. V jednej práci sme mali výplaty úplne odveci, raz prišla 20., raz 4. v mesiaci. A pán šéf ti na to povie - buďte radi že vám vôbec nejaká výplata príde.

autumm
24. nov 2025

Tak ty im povedz ako tvoju silnú stránku ze budeš chodiť na čas do prace 🤣

anonym_aaf4c0
24. nov 2025

@amy2807 benefit to určite nie je, ani nič, čo by sa malo extra vyzdvihnúť. Avšak vieme ako to najmä v malých “rodinných” firmách neraz funguje 🙈

janka1224
24. nov 2025

Určite to nie je benefit.

zuzanita1609
24. nov 2025

Tak,na Slovensku sa to už dá považovať za "benefit" 😏.
Pretože ak vôbec príde výplata,je už úľava.

anonym_2ad516
24. nov 2025

Nie, to ako by som ja chcela dobre koncorocne hodnotenie za to ze pridem nacas do roboty.

Takisto pre mna nie je benefit praca v dynamickom kolektive, zaskolenie, voda a kava, pripadne ovocny kos, moznost karierneho rastu, sluzobny notebook a telefon.

Benefit je home office, 13. a 14. Plat, dovolenka nad navyse, sick days

oriesocek
24. nov 2025
@anonym_2ad516

Nie, to ako by som ja chcela dobre koncorocne hodnotenie za to ze pridem nacas do roboty.

Takisto pre mna nie je benefit praca v dynamickom kolektive, zaskolenie, voda a kava, pripadne ovocny kos, moznost karierneho rastu, sluzobny notebook a telefon.

Benefit je home office, 13. a 14. Plat, dovolenka nad navyse, sick days

@anonym_2ad516 najlepšie tam dávajú práca v mladom dynamickom kolektíve - malo by sa to prekladať roboty veľa, veľká fluktuácia.

hederamonstera
24. nov 2025
@autumm

Tak ty im povedz ako tvoju silnú stránku ze budeš chodiť na čas do prace 🤣

@autumm toto si musim zapamatat, kebyze sa mi to na nejakom pohovore stane😆

Nie, nie je to benefit. Ale to asi hovoria len v nejakych malych rodinnych firmach

zuzubb007
24. nov 2025

Si im mala povedať, že to nieje žiadny benefit ale ich psia povinnosť posielať vyplatu načas, choré dnes už vyzdvihnú naozaj hocičo, možno aj to, že sa môžeš napiť počas pracovnej doby ja neviem hneď by mala stopku taká firma, pani zrejme nevie čo je slovo benefit, ako deň voľna navyše, práca z domu, príplatky, auto ....

anonym_f85527
24. nov 2025

Tiez som sa dobre zasmiala,u nas okrem 13,14teho platu,su aj priplatky nad ramec zakona,rozne ine bonusy,ale uvadzaju aj dochadzkovy bonus ako benefit .

lucik194
24. nov 2025

nie, nie je to benefit.
ono HR teraz robi kazda jedna kamoska (alebo "dcera"), ktora sa neuplatnila nikde inde, lebo nic nevie a potom to HR vyzera ako vyzera......

ale klobuk dole pred poriadnymi HR ludmi, takym ruky nohy bozkavat. Toto by ziaden HR nemal povedat

amy2807
autor
24. nov 2025

ja som to takto povedala pri tom pohovore ze nerozumiem preco to povazuju za benefit kedze podla mna by to mala byt samozrejma vec preto mi volali o tri dni ze ma nevybrali :D

viestta
24. nov 2025

Vyplata nacas je povinnost zamestnavatela, nie benefit

amy2807
autor
24. nov 2025
@zuzubb007

Si im mala povedať, že to nieje žiadny benefit ale ich psia povinnosť posielať vyplatu načas, choré dnes už vyzdvihnú naozaj hocičo, možno aj to, že sa môžeš napiť počas pracovnej doby ja neviem hneď by mala stopku taká firma, pani zrejme nevie čo je slovo benefit, ako deň voľna navyše, práca z domu, príplatky, auto ....

@zuzubb007 ja som uz cakala ze povedia ze mi dovolia ist pocas pracovnej doby aj na toaletu, ze aj to je benefit pre nich

rozculena
24. nov 2025

tento benefit nám otrieskavala riaditeľka na každej "schôdzi" a napoužívajú to len v malých firmách

anonym_8cd145
24. nov 2025

Vzhľadom na to, že som bola naučená počas mojej 15 ročnej praxe dovtedy mať výplatu max do 10 dňa v mesiaci, tak keď mi chodí výplata aktuálne od 20teho do 25teho, tak je to pre mňa neskoro priznám sa.

victoriab
24. nov 2025

@amy2807 aj ja sa na tom smejem, minule to napísali aj do ponuky práce na mestský úrad, veľké krajské mesto, som tam rovno do komentára napísala, že či si robia srandu, lebo neviem, čo je toto za sprostosť - ale sme an slovensku, tu sa musíme tešiť a vážiť si tak primitívne samozrejmé veci, lebo tu je všetko priam zázrak..

anonym_f85527
24. nov 2025
@anonym_8cd145

Vzhľadom na to, že som bola naučená počas mojej 15 ročnej praxe dovtedy mať výplatu max do 10 dňa v mesiaci, tak keď mi chodí výplata aktuálne od 20teho do 25teho, tak je to pre mňa neskoro priznám sa.

@anonym_8cd145 aj nam menili termin vyplat,ale nic hrozne.Zvyknuta 3den pracovny a dali to na 5ty pracovny,este som si na to nezvykla,a ani asi nezvyknem.Ale prisposobila som sa a tak mam vsetko na 10ty den.

sense
24. nov 2025

Nie je to benefit ale je to plus.

anonym_8cd145
24. nov 2025
@anonym_f85527

@anonym_8cd145 aj nam menili termin vyplat,ale nic hrozne.Zvyknuta 3den pracovny a dali to na 5ty pracovny,este som si na to nezvykla,a ani asi nezvyknem.Ale prisposobila som sa a tak mam vsetko na 10ty den.

@anonym_f85527 aj ja som sa prisposobila, ale ked mam vacsinu trvalych prikazov do 15teho, tak som musela zmenit system 🙂

anonym_f85527
24. nov 2025

Akurat citam teraz v robote benefit Turcianske teplice,no ist si oddychnut do kupelov je ozaj benefit.

natalka13
24. nov 2025
@anonym_8cd145

@anonym_8cd145 preco neskoro? ved to je uplne jedno ked kazdy mesiac to mas 20-25.

evazhoufova
24. nov 2025
@anonym_f85527

Tiez som sa dobre zasmiala,u nas okrem 13,14teho platu,su aj priplatky nad ramec zakona,rozne ine bonusy,ale uvadzaju aj dochadzkovy bonus ako benefit .

@anonym_f85527 kde pracuješ?

anonym_8cd145
24. nov 2025
@natalka13

@anonym_8cd145 preco neskoro? ved to je uplne jedno ked kazdy mesiac to mas 20-25.

@natalka13 pre mna je to neskoro, vacsinu mojich zavazkov mam splatnych do 18teho dna v mesiaci.

anonym_f85527
24. nov 2025
@evazhoufova

@anonym_f85527 kde pracuješ?

@evazhoufova vo vyrobe

anonym_f85527
24. nov 2025

Mame benefit napr.plavaven,alebo klzisko zadarmo.Teraz cez zimu,ale o vela benefitov ani neviem,aj tieto benefity mame na nastekach,alebo v tv,co mame skoro vsade.

anonym_f85527
24. nov 2025

Dalsi benefit je aj prispevok pri narodeni dietata,alebo okruhle narodeniny,aj tieto benefity u nas mame,ten 1den navyse dovolenky po odpracovanych urc.rokov.

krasneleto
24. nov 2025

@amy2807 nie je to firemny benefit, je to sučast obomi stranami podpisanej zmluvy, tak ak toto povazuju za benefit, prec odtial ... nakoniec bude benefit aj to, ze hovno domov v sacku nemusis odniest a toaletny papier na pridel

siska53
24. nov 2025

@amy2807 Nepovazujem. To ma byt automaticke, ze pride nacas.

Strana
z2