Považujete výplatu načas za benefit?
ahojte, neviem co to je dnes za trend..mozne je to normalne ale bola som pred tyzdnom na pohovore, vsetko prebiehalo v poriadku a potom presla personalistka ktora viedla pohovor na benefity ktore ako zamestnanci mozme ocakavat, a spomenula pre nich asi najdolezitejsi benefit ktory velmiv vyzdvihovala a to bolo ze vyplata nam pride nacas, nebude ziadne meskanie,,ako ja neviem ci som ja divna ale toto je pre firmy benefit?...to nema byt samozrejmost ze nam vyplatu poslu nacas v dohodnutom termine stanovenom v zmluve?ja som ostala ako obarena
@anonym_8cd145 preco neskoro? ved to je uplne jedno ked kazdy mesiac to mas 20-25.
@natalka13 tiez tomu uplne nerozumiem, staci mat na ucte na mesiac vopred prostriedky. Co keby sa stalo, ze napriklad z technickych pricin bude meskat vyplata alebo cokolvek... stat sa moze cokolvek...
nie je to benefit.
ani stravne listky/prospevok nastravovanie nie je benefit
@amy2807 nie, povazujem to za drzy vtip kvazi podnikatelov, ako dat cloveku najavo uz v inzerate, ze bude pre neho handra.
Nie, to ako by som ja chcela dobre koncorocne hodnotenie za to ze pridem nacas do roboty.
Takisto pre mna nie je benefit praca v dynamickom kolektive, zaskolenie, voda a kava, pripadne ovocny kos, moznost karierneho rastu, sluzobny notebook a telefon.
Benefit je home office, 13. a 14. Plat, dovolenka nad navyse, sick days
@anonym_2ad516 😁 pripomenula si mi tie trapne ovocne dni....vzdy si nosim ovocie do prace. Nie som zobrak, aby som cihala na tacku s ovocim ako kolegovia, ktori tam bezia a div sa o to netrhaju. Kedysi moja sefka mi hovori, Anicka nemusis si nosit ovocie, zober si Ovocnickove. Vysvetlila som jej, ze si ho nosim, lebo chcem a ake chcem, este si ho dovolit kupit dokazem. Firemne ovocie si zoberem ak budem mat chut.
@anonym_2ad516 😁 pripomenula si mi tie trapne ovocne dni....vzdy si nosim ovocie do prace. Nie som zobrak, aby som cihala na tacku s ovocim ako kolegovia, ktori tam bezia a div sa o to netrhaju. Kedysi moja sefka mi hovori, Anicka nemusis si nosit ovocie, zober si Ovocnickove. Vysvetlila som jej, ze si ho nosim, lebo chcem a ake chcem, este si ho dovolit kupit dokazem. Firemne ovocie si zoberem ak budem mat chut.
@zelenykvet my to dostavame k jedlu,mame tyzden zdravia,tak vzdy bud banan,mandarinku,jablko.
Stravu mame za 1.10 aj to je benefit,lebo mame polievky a 2he z 5tich jedal na vyber.
to nie je benefit, vyplata su tvoje peniaze za pracu ktoru si urobila, benefit je firemne auto zadara a este ho davaju 15 dni po vykonani, take komunisticke pravidlo, v zahranici davaju aj po tyzdni alebo dvoch.

@amy2807 napis aj firmu, nech vieme, kam neposielat cvcko 🙂