Povinný teambuilding v čase voľna
Sefka nam nariadila teambuilding, je zrovna v dobe, ked mam volno. Pracujem na smeny. Teambuilding bude v pondelok, ja ale v piatok, sobotu a v nedelu pracujem 12ky. Radsej by som si odpocinula nez niekam isla. Nie sme ani skvely tim, ohovaracky a tak.
Moze mi to nariadit ako povinne? Aj ked mam v ten den volno?
Tieto akcie su dobrovolne, nemusis ist.
Mimo pracovnej doby nemusis ist nikde, ak musis, musia ti to zaplatit ako prescas
Ja by som nešla a presne tak by som to povedala, po 3 dňoch si potrebujem odpočinúť.
Ja by som nešla a presne tak by som to povedala, po 3 dňoch si potrebujem odpočinúť.
@mdse Mali sme hlasovanie, vacsina bola za, ja som bola proti, ze mi termin nevyhovuje. Takze nepojdem, vlastne asi vobec nepojdem, pretoze ako som pisala, zacina mi skola a kazdy den volna je pre mna vzacny.
Mimo pracovnej doby nemusis ist nikde, ak musis, musia ti to zaplatit ako prescas
@viestta Je to mimo pracovnej doby, teda mojej. Vzdy to padne na niekoho volno, pretoze pracujeme nepretrzite.
@mdse Mali sme hlasovanie, vacsina bola za, ja som bola proti, ze mi termin nevyhovuje. Takze nepojdem, vlastne asi vobec nepojdem, pretoze ako som pisala, zacina mi skola a kazdy den volna je pre mna vzacny.
@anonym_autor Teambuildingy sa konavaju mimo pracovnej doby a nie su povinne. Ine su skolenia ci prespavacie skolenia. Tie povinne su.
@anonym_autor Nevyhovuje ti den, nepojdes.
@anonym_autor Teambuildingy sa konavaju mimo pracovnej doby a nie su povinne. Ine su skolenia ci prespavacie skolenia. Tie povinne su.
@anonym_b78176 U nas to vzdy vyjde na nieci volni den. Pokial nie su povinne, tak tym lepsie.
@anonym_b78176 U nas to vzdy vyjde na nieci volni den. Pokial nie su povinne, tak tym lepsie.
@anonym_autor no však nechoď, keď nechceš ísť, nie je to povinné.
Nech ti to povinne zaplati teda 🙂
Volny den, moje nervy, nie volni 😅
Team co musis kazdy rok teambúdingovat nestoji ajtak za nic
Dnes sefka oznamila, ze ucast na teambuildingu je povinna.
S tým, že je to platený nadčas?
S tým, že je to platený nadčas?
@hefo Nie, nie je to platene. Este mam mat aj volno po troch 12kach.
Tak tam proste nechoď. Nemôžu ťa za to len tak vyhodiť.
Dnes sefka oznamila, ze ucast na teambuildingu je povinna.
@anonym_autor povedz jej, že neplatený čas je tvoj čas. Toto sú móresy. Pre boha to kde žijeme. Kde jaký vedúci čo ma v zadku dieru si robí s podriadených poslušné ovce. V Nemecku by už mala na krku odbory. A nik by nevedel kto im to povedal.
@anonym_autor povedz jej, že neplatený čas je tvoj čas. Toto sú móresy. Pre boha to kde žijeme. Kde jaký vedúci čo ma v zadku dieru si robí s podriadených poslušné ovce. V Nemecku by už mala na krku odbory. A nik by nevedel kto im to povedal.
@slovakboy Ona to takto povie, ze je to povinne. Mame v osobnom ohodnoteni znacnu sumu penazi, verim, ze ak nepojdem, tak mi ho da dole. A to by som dost citila.
Všetky informácie si odkladať, v najhoršom prípade aj nahrávať rozhovory s vedúcim, ak si dáva pozor, aby nič nebolo písomne. Ak by robil problémy, tak pohroziť právnymi krokmi.
Keby ti povedali, že ešte dve hodiny po skončení smeny budeš zadarmo upratovať, tiež budeš?

Este dopisem, ze sa to kona v septembri, to mi ale zacne skola. Takze este menej casu budem mat, preto mi je kazdy volny den vzacny.