icon

Práca administratívneho pracovníka v McDonald's

michala11111
2. sep 2025

Ahojte, viete prosím o akú prácu ide? Píšu že flexibilný pracovný čas, keďže mám deti nechcem robiť poobede ani nočné...má niekto skúsenosti s touto prácou? Hlavne pracovný čas na zaujima

tiika
2. sep 2025

@michala11111 flexibilný pracovný čas nie je praca na zmeny. Je to čas, pri ktorom nemáš presne určený začiatok/koniec zmeny ale len pevnú cast, kedy musis byt na pracovisku, napr.09:00-15:00, s príchodom od 07:30

anonym_648344
2. sep 2025
@tiika

@michala11111 flexibilný pracovný čas nie je praca na zmeny. Je to čas, pri ktorom nemáš presne určený začiatok/koniec zmeny ale len pevnú cast, kedy musis byt na pracovisku, napr.09:00-15:00, s príchodom od 07:30

@tiika ale samozrejme na konci mesiaca musi sedet pocet odrobenych hodin

vandicka7
2. sep 2025

flexibilny cas je taky, aby to tebe vyhovovalo, ale maju iste hodiny, kedy tam musis byt pritomna, ako tu uz zaznelo, u nas vo firme to byvalo tak, ze mozem prist a odist kedy chcem, akurat od 10-13 som tam musela byt, ostatne ich nezaujimalo

michala11111
autor
2. sep 2025

Ďakujem, ale ja viem čo je flexibilný pracovný čas...zaujímam sa o konkrétne skúsenosti v MC donalde

tiika
2. sep 2025
@michala11111

Ďakujem, ale ja viem čo je flexibilný pracovný čas...zaujímam sa o konkrétne skúsenosti v MC donalde

@michala11111 aha, teba zaujíma úplne presný čas? To potom zial neviem…

melanta
3. sep 2025
@michala11111

@michala11111 ide o pozíciu na centrále alebo na prevádzke? Ak na prevádzke, tak nikto ti tu skúsenosti nepovie, pretože každá prevádzka má svojho majiteľa (prevádzky nevlastní McDonald´s) a je na dohode s ním, či budeš robiť od 7 do 15 alebo od 9 do 17 a iba pondelok až piatok, alebo budeš robiť normálne na smeny. Čiže pošli si CV a ak ťa zavolajú, budeš sa pýtať na pohovore. Môj predpoklad je, že aj ako administratívny pracovník budeš musieť absolvovať tréningový proces, čiže si vyskúšaš všetko na prevádzke od obsluhy, pokladne cez prípravu jedla a že pôjde o pozíciu, ktorá bude aj v teréne. Čiže keď bude potrebné, tak pôjde do pokladne a medzi ľudí. V mekáči aj manažér predajne naberá hranolky a odnáša zo stolov špinavé tácky, ak je plno. A myslím, že flexibilný čas v tomto prípade znamená, že môžeš si dohadovať zmeny (kedy ráno, kedy poobede, kedy cez víkend).

dandyka136
11. sep 2025

@michala11111 Ja tam idem na pphovor 17.9. ,mam malu dcerku tiez tak som sa pytala hned ze vikendy ci.su volne. A ze zmeny nie. Ale ze vzfy sa da dohodnut ,administrativa podla mna by nemusela byt zlá. A prevazne cez tyden. Treba vraj vydrzat par mesiacov trening v Ba. Ale potom tu v Ga od Februara. Idem vyskusat, porozpravat sa. Plat celkom fajn samotny bez priplatkov