icon

Práca ako krupiérka v herni

kikuska63
22. apr 2025

Ahojte, naskytla sa mi možnosť pracovať ako krupiérka v herni. Aké máte skúsenosti ? Baví vás tá práca ? Alebo ako dlho ste tam vydržali pracovať ? U nás v meste je viac herní a inzerát pridáva ta istá jedna stále dokola.

rachel36a
22. apr 2025

@kikuska63 pracovala som .....za mna práca o ničom, ale inú som vtedy nemala...plat mizerný, a kopa magorov....teraz je to už hádam trochu lepšie, keď sa kontroluje vstup...ja keď som robila tak dj herne mohol každý nad 18 rokov

lucik194
22. apr 2025

kamaratka robila pred x rokmi, ale len par mesiacov. Je to o zvyku.

v prvom rade bola si niekedy v herni ci v kasine? Ak nie, chod sa pozriet, do viacerych (aspon 2-3 ako to funguje)

- pozri za vyskusanie nic nedas, akuratne treba mat nastavene a vyriesene mnohe veci hned na zaciatku.

- budes obsluhovat len automaty, vysvetlovat hry (kedze castokrat pridu ludia len tak sa pozriet), budes aj robit s hotovostou (peniaze na zetony, zetony za peniaze)?
Mnohe podniky maju (hlavne mensie) spojene casnikov a krupierov (robis akoby dve rozne veci)
- ake sluzby budes mat? denne, poobedne, nocne, ak budes mat nocnu, ako pojdes domov?
- a potom "socky" ktore teraz chodia hravat....... musis byt dost asertivna.....
- vstup sa kontroluje, kvoli registru vylucenych osob.

Nepoznam nikoho kto by toto dlhodobo robil, ale ako skusenost na par mesiacov, ak nemas nic ineho, vyskusaj, v skusobnej sa vzdy da bez problemov odist.

kiki68
22. apr 2025

Kamosky robili tu v casine a jedna robi a normal. Nic extra, platene je to tak normal na tu poziciu. Treba asi len skusit

anonym_669520
14. júl 2025

@kikuska63 ja som pracovala v herni 6 rokov. Urcite ti odporucam. Vies si tam velmi slusne zarobit. Zvykla som si zarobit v priemere 1.500 eur mesacne v cistom aj s tringeltami. Pokial nie si trubka a si milá, usmievavá, a privetivá urcite neolutujes.