Práca na doma popri rodičovskej dovolenke
Dobrý deň, prosím vás viete mi poradiť niejaku prácu popri RD na doma.
Zamestnaná som bola pred MD vo finančnej oblasti pracovný pomer stále trvá čiže v tejto oblasti pokračovať nemôžem zatiaľ.
Tak by som sa chcela informovať či neviete o niečom, alebo či už nepracujete niektorá v niečom kde sa dá celkom dobre zarobiť a nieje to niejaka somarina.
Profesiu a podobne som popozerala.
Ďakujem krásne za reakcie.
Ja mám dobre platený home office ale aj špecializáciu a výkon hodný platu 🙄.
Yesss. 3.januar a prva otazka ako sa dostat k HO na scene🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙄
Mozes ist do Tesca alebo ineho obchodu vykladat tovar,ked sa muz vrati z prace🤷♀️
Zas a dookola. Nestačí ti prebehnúť pár strán a len v kľude čítať ? Už je aj tu na mk toho mrte mrte mrte
Ved sa vrat do prace,na co je toto dobre.
Musis muzovi povedat,nech lepsie zarobi az ty nemusis riesit eura.
vo financnej sfere preco nemôžeš pokračovať na HO? Bezne vo firmach sa ludia vratia na par hodin, firma ti vie dat na to obdobie inu zmluvu. Kamoska isla tak tetaz na 2.matersku, pomedzi 2 materske robila pre tu istu firmu ako pred materskou, ale na inu zmluvu

Je to tu stále o tom istom. Čo také špeciálne viete ponúknuť, aby Vás niekto zamestnal popri malom dieťati, zrejme HO?
Mnoho matiek si myslí, že sa ráno pripoja, potom niečo drobné urobia, popri tom sa pohrajú s dieťaťom, navaria, upracú a tak dookola, a na účet pípne aspoň priemerná mzda. Dúfam, že do tejto skupiny nepatríte.