icon

Práca na live chate - skúsenosti

natalkapo
16. máj 2015

Rada by som sa opytat, mate niekto skusenosti s pracou na live erotickom chate? Dozvedela som sa ze sa daju zarobit slusne peniaze a staci len webkamera. Co je na tom pravdy? Predtym nez skocim na nejaku hlupost by som sa rada dozvediet viac.

coper
20. jún 2015

@lubkavargova1 roboty je vsade ako na kostole ale robit a nezarobit nikto nechce

mea86
20. jún 2015

@lubkavargova1 a napriek tomu, aj ked to mnohe dievcata vedia, ake to obnasa rizika, stale je tych modeliek dost, ktore to chcu alebo sa im to oplati robit. proste to je na kazdom, aby to individualne zvazil, ci to chce alebo nechce robit, ci sa to oplati, ci zarobi tolko, ze to stoji za tie rizika atd. pre niekoho su to jednoducho dostatocne velke peniaze, aby kaslal na vsetky tie ostatne veci. niekto s tym nema ziadny problem a niekto s tym ma problem napriek tomu, ze sa v tom vlastne ani nevyzna 😀 preto to treba nechat na kazdom, nech sa rozhodne, nemoralizovat, nesudit, zakladatelka temy sa opytala, neziadala o nazory na to, ci je prostitutka alebo co. live chat robia rozne zeny a dievcata, aj hlupe, aj vzdelane, aj mile, aj inteligentne, aj matky, aj studentky, aj take, co ich krizova situacia donuti, aj take, co ich inspiruju pekne peniaze a komfortnejsi zivot. nikdy neviete, kto robil na live chate, ci vasa kamoska, ci ta pani, co oproti vam sedi v banke a ci herecka z vasho oblubeneho serialu, ktoru tak zboznujete 🙂

lubkavargova1
20. jún 2015

@coper vies, ja radsej si odmakam za tou pokladnou alebo budem vykladat tovar, ale viem ze mam cisty stit. Mam 2 maturity, VS diplom, ovladam 5 jazykov a robila som za pokladnou, dokladala tovar, aj upratovacku, ale nikdy som sa nehambila za ziadnu pracu. Vedela som, ze casom najdem lepsiu pracu. Ludom chyba pokora a trpezlivost. Kazdy chce hned zarabat vela prachov. Vies toto o chatoch je dost skreslene. Vela ludi napise "moja kamoska toto robi....." ja toto vidim realne, rozpravam sa so skutocnymi dievcatami, citam co pisu klienti. Nie je to take med lyzat. A tie skoutske namotavky si niekde strcte. Ze staci webka a internet....na toto vela dievcat naleti a potom uz len ostavaju oci pre plac....ja len opakujem, radsej poctiva tvrdsia praca, ale cisty stit do zivota...ale komu toto vyhovuje tak nech si uziva peniazky, neodsuzujem 😎

mea86
20. jún 2015

@lubkavargova1 tu druhu cast mojho posledneho prispevku som myslela vo vseobecnosti najma ako komentar na vsetkych tych, co tu najskor rozputali vojnu, nie konkretne teba, lebo viem, ze ty si sa skor vyjadrila k veci, nie sudila (len aby si to nepochopila tak, ze som tym mierila na teba 🙂 )

lubkavargova1
20. jún 2015

@mea86 v pohode, to ze "fuuuuuuuuj a bla-bla" to zeny ani ponatia nemaju kolko chlapov im lezie na taketo chaty. Citala som debatu kde chlap si pisal s modelkou a zena spala vo vedlajsej spalni. Alebo si dohaduju hotove casy s modelkami lebo kedy pride zienka domov, kedy bude spat atd..... ja radsej poviem ako to je v skutocnosti a aku mam ja s tym skusenost nez davat z druhej ruky. To nema vyznam....tak zakladatelka nech skusi. Osobne keby ze to mam nedajboze robit, tak to robim z domu, neukazem tvar, alebo si dam skrabosku (aj take dievcata vysielaju) a mam klud. Nik ma neukracuje o percenta, vysielam kedy ja chcem, nemusim sa delit o izbu s druhou modelkou....takze mila zakladatelka, aj tak konecne rozhodnutie bude na tebe 😉

coper
20. jún 2015

@lubkavargova1 ked si dovolis tvrdit ze mas 2 maturity, VS diplom, ovladas 5 jazykov a robila si za pokladnou, dokladala tovar, aj upratovacku si robila, tak to ti nie je co zavidiet ale kazdi robime to, na co sa citime. Co mozes ty vidiet realne? Vidiet realne by si to mohla jedine vtedy keby si to robila a to ze sa tvojej kamoske nezadarilo tak je to ako ako vsade su ludia a ludia, neexistuje v zivote navod na uspech, ked baba premysla ci to chce robit a prvu otazku si polozi co s identitou a nebude to robit preto lebo bude ju ocumovat sused, tak premysla zle. Maska na tvar sa da kupit za 5 eur tie lepsie za 10eur karnevalove, ale to uz pisem o inom. Ty to beries priliz subjektivne. Samozrejme ked radsej poctivu tvrdsiu pracu OK tvoje rozhodnutie. Ako som uz pisal vyssie je zcestne si klast otazku, co na to povedia raz moje deti. Webku robia baby, ktore nie su z lepsich majetnych pomerov v rodine, alebo chcu byt samostatne. Skor taka baba by sa mala zamyslat nad tym ze premysla nad detmi pritom nema vlastnu dobru ornu podu pod nohami.

borsanh
20. jún 2015

@sissy27 Poznala som takúto ako si Ty a presne tie isté názory. A jedného dňa jej ušiel jej manžel pre jej " názory" a vieš čo sa stalo ?!? Muž jej zanechal dve deti, dom a veľký dvor zo záhradou, hypotéku na krku a nakoľko doslova zdrhol nemohla nič predať bez jeho súhlasu, mala prácu ktorá nestačila ani na splátku hypotéky a čo tie deti ktorým nemala s čoho dať ani najesť... A jedného dňa hamba nehamba začala tancovať v Rakúsku v jednom podniku. Po cca 5 - 6 rokov kde zarobila na vyplatenie dlhov a hypotéky s tým sekla. Muž sa doteraz jej neozval je nezvestný..
Preto jedno ponaučenie nikdy nehovor nikdy, lebo sama nevieš ako skončíš!!!!

sissy27
20. jún 2015

@mikchaila ešte raz sa ťa pýtam - kde som ja niekoho odsúdila? lekárka je lekárka, predavačka je predavačka a prostitútka je prostitútka, nič viac a nič menej, nikoho tým neurážam, neponižujem, netvrdím, že je niekto lepší alebo horší... ja by som prostitútku nerobila, nerobila by som ani učiteľku (síce z iných dôvodov, ale nerobila), ale každý robí to čo chce a to čo vie...

lubkavargova1
20. jún 2015

@coper ano mas pravdu, ale cisty stit sa neda nicim nahradit. Lebo jak padne spina tak to sa uz nezname. Ja cisitm HDD dievcatam a vidim ako to je...len chcem poukazat na to, ze kazda minca ma dve strany. Ano, su tu aj pozitivne stranky, ale aj negativne. Dobre to treba zvazit. Webku robia rozne dievcata (od studentiek, mamieciek na RD, zienok domacich, baculiek, aj kancelarskych krys) takze to co si ty napisal si dost skreslil. Robia to aj dievcata co maju VS diplom, cvokarky. Tym sa dari naklepsie lebo tie dokazu dostat chlapa na pvt najlepsie....

sissy27
20. jún 2015

@borsanh uhm, tak verím, že ako prostitútka naozaj nie 😅

coper
20. jún 2015

@sissy27 ked sme uz pri tej ucitelke, zajdem trosku mimo temy, minule som videl moju ucitelku dejepisu zo zakladnej skoly, cakala na autobusovej zastavke. nechcem ju nijakym sposobom ohovarat, lebo vsak doba je tazka, ale spolocenske postavenie ucitelov a exucitelov aj po financnej stranke je katastrofalne. ked mi niekto povie ze ano som ucitel, alebo ano pytam za eroticke sluzby (live chat, sex) peniaze, som vyrovnanejsi nemam teraz na mysli sexepil - beriem to vyrovnanejsie ako ked mi niekto povie som ucitel, neskutocne dehonestujuce.

coper
20. jún 2015

@lubkavargova1 tento krat si nedovolim oponovat

lubkavargova1
20. jún 2015

@sissy27 bohuzial vela dievcat si toto nechce priznat, ale je to forma internetovej prostitucie. Len tu nie je fyzicky dotyk. Mne nikto nepovie ze to tak nie je. Videla som videa, nahravky, citala som diskusie. Ziadne sprostredkovanie cez "kamosku" alebo "skauta". Ale toto my neukecame. je to pekne pomenovane, ze "internetova modelka, fetish modelka". No toto s modelingom nema nic spolocne.

jeennyv
20. jún 2015

@natalkapo ja by som to povedala tak, ze nie si lahka deva realne, ale cez net...podla mna si precitaj par clankov o babach co to robia, minule bol uvedeny jeden v emme ci eve...a nie je to tak ako si predstavujes, ze si budes klast podmienky ty, ze bez tvare atd...kladu si podmienky tie agentury a hlavne zakaznici a nemysli si, ze sa len vyzlecies a je to konec...poziadavky su tam vseliake....podla mna mas naivnu predstavu o lahko zarobenych peniazoch......

coper
20. jún 2015

@lubkavargova1 co rozumies pod pojmom modeling? lebo ja pod modelingom vidim len dve veci, bud vychudnute anorekticky ktore robia promo za par "dribnych" alebo modelky ktore to skusaju "my first sex casting", proste takto, doba sa zmenila ludia, modeling aky bol v 90 rokoch je davno za nami.

kamaratka robila promo na jesen v nitre, hostesska, 12 hodin v stekloch 3 dni stala a dostavala mzdu 2 eura na hodinu.

lubkavargova1
20. jún 2015

@coper no sorry, ale tie vychudnute anorekticky ktore zarabaju za "par" drobnych zarobia tolko za jednu seriu siat, alebo modnu show o ktorej tieto dievcata ako internetove modelky mozu len snivat. Prepac, ale povedzem teda aj na rovinu ako sa pohybuju realne ceny na tychto chatovacich strankach: 0,40 je najnizsia cena za 1 minnutu v PVT az po 3 Eur (alebo kredit). Su stranky kde dievcata zbieraju tzv, "tipy" a za 10 tipov ma 1 euro. Mozu dostavat aj "darceky" ale slovaciko a cesky kient zjednaa cenu a oblbuje tieto dievcata co najviac. "Ukaz mi zadocek" ...alebo "ukaz mi muslicku" a klient ma 0 kredit a chudak dievca cita a cita....tie co maju uz aku taku skusenost polozia do smutku takeho klienta.

lubkavargova1
20. jún 2015

Chcete dalej vediet ako to je? Chlapy pisu, aby sa dievca hladilo, rozdrazdilo daneho chlapa, a on sa na par sekund alebo par minut zapne na pvt pokial sa vystrieka. origos dlhych privatov kde dievcata zarobia ako-tak je strasne malo, ako safranu. Ta dievcina co to dokaze musi dokazat zaujat s niecim extra. Na strankach su tyzdenne alebo mesacne rozne "eventy" kde ked dievca chce zrobit, tak musi prekrocit svoji limity alebo zabrany, inak nezarobi....a studia beru od doevcat od 50 po 60% z kreditu. Su stranky kde slubuju ze vypata az 70% z kreditu...ale studio pri registracii tejto internetovej modelky si SAMO nastavuje percento modelky kolko jej da 😀 😀 😀 😀

coper
20. jún 2015

@lubkavargova1 ja som velmi rad ze si to presne napisala tak ako si to napisala, dovolim si napisat len nasledovne, dokym uspesna modelka sa stane uspesnou, musi byt anorekticka, teda vedome prijat chorobu, lebo anorekcia je choroba s tym hadam kazdy diskuter suhlasi, musi mat velke stastie na agenturu, ktora o nu prvotne seriozne zakopne a posunie dalej jej talent, prechadza procesom mnohych zazmluvneni ale aj sklamani, medzitym sa trapi s touto chorobou anorekciou a musi prejst fura casu aby zarabala tolko aby sme si mohli my diskuteri modreho konika povedat ze fuha, ma sa dobre, okrem mna, anorekcia je hnus.

co sa tyka tych sadzieb ktore si uviedla mam vyhrady, ale nenapisem ich, aj keby to takto bolo ako pises, robit live chat moze ktokolvek kedykolvek, rozhodnutie z minuty na minutu, staci webkamera HD, dobry internet a zazemie. robia to pekne aj skarede zeny, choroby nespominam, lebo netreba.

ja si myslim ze baba ktora dokaze zarobit 500eur na live chate za mesiac je uspesna a pomer uspesnych takychto bab v porovnani s modelkami uspesnymi lebo neuspesna modelka neexistuje, je neporovnatelne v prospech obycajnych ludi, resp. zien.

je to vsetko vec nazoru a pohladu cloveka k danej veci

lubkavargova1
20. jún 2015

@coper mas pravdu. Pohybujem sa v takom studiu. Co sa tyka cien a stranok tak o tom tiez viem povedat svoje lebo kazda dievcina v studiu vysiela na viacerych strankach (nemecke, slovenske, ceske, americke). Minimalna sadzba rozdelenia na kazdu jednu modelku je 9 stranok do jedneho okna, z toho 4 idu na jeden kamerovy uzol lebo viac uz nezvladne a seka obraz a su kocky....prepac, mna s tym neoblafnete. Viem, nastavujem to dievcatam (registracky tiez ked manager studia tam neni). Preco nechces povedat aj viac?? Ked povies A treba povedat aj B. Lebo inak su famy....prepac, ale take "kamoska ovedala, kamoska brgadovala, kamoska robila v stekloch) pre mna nie su relevantne informacie a taktiez nie pre ostatne zeny/dievcata na tomto fore...a len tak na margo veci, nie kazda normalna modelka je anorekticka. ty si uz dost dlho asi nevidel modelingovy svet 😀 Ano, "internetove modelky" si dvihaju sebavedomie (aj baculky, aj skapy) cez takuto internetovu komunikaciu. Len vies ked jej chlap 100 krat napise "aka si krasna" a pritom chce vidiet len jej anal alebo muslicku to nie je celkkom rovnake 😀 😀 😀

tslobik
20. jún 2015

zaujímavá debata.....Rozmýšľala som nad tým ako toto funguje.......a stále si to neviem dosť dobre predstaviť 😒

coper
20. jún 2015

@lubkavargova1 z tvojej spravy sme sa nic nove nedozvedeli, este k tomu v tej brandzi fungujes a ked netecie aspon ti kvape.

coper
20. jún 2015

@tslobik poslal som ti postu, ozvi sa mi

lubkavargova1
20. jún 2015

@coper tak to sa hlboko mylis, lebo aspon som povedala dievcatam to co im nikto nepovie. Mne je suma.-suk ci sa na to dievcata daju alebo nie. Len nemam rada odrby a potom dievcata vyplakavaju po nete a forach ake boli sproste ze podavaju svoje fotky, videa a ked to cele praskne tak za boha to nevedia dat dole. Tu zbytocne lantarite skautov, tu normalne zeny vas poslu dovi-dopo-dopi. Lebo radsej mat svoju hrdost, ale menej peniazkov. tymto koncim debatu a ostatne dievcata si dobre premyslite kym naletite skoutom/skoutkam 😀 😀

coper
20. jún 2015

@lubkavargova1 fora citam rad ale nikdy som ziadnu vyplakavat nenasiel 🙂
normalne zeny nie su zavisle na milencoch, manzeloch, normalne zeny su samostatne osoby ktore sa dokazu o seba postarat a su zodpovedne a to akym sposobom to je vedlajsie, live chat je seriozny sposob zarobku o tom sa neda pochybovat, robi sa to vsade len na konzervativnom slovensku vsetko trva dlhsie.

jeennyv
20. jún 2015

@coper nedalo mi....ako tak rozmyslam v ziadnej moralke ( a to som vystudovala problematiku moralky) o tom neviem, ze by odhalovanie cez web bolo seriozne resp. serioznou pracou....

mea86
20. jún 2015

@jeennyv no predstav si, ze na to existuje aj zmluva a odvadzaju sa z toho dane ako zo slobodneho povolania umelca 😀

jeennyv
20. jún 2015

@mea86 umelca 😀 cize uz nie live pracovnicky, ale umelkyne.... mam dost...pre mna to jednoducho solidna praca nie je...ak by to bolo solidne a vsetko okolo toho, potom to robi kazda zena....

mea86
20. jún 2015

@jeennyv je to vtipne, ale je to tak definovane tu na slovensku 🙂 ked sa tym chces zivit, da sa oficialne byt SZCO umelec a normlane platis dane, zdravotku, socialku.. 🙂 ako ja teraz neprejavujem svoj nazor, ja len vravim, ako to je.. a teda ak to je ofcialne takto a da sa tym zivit, tak teda to musime uznat, ze to asi je teda praca 🙂

jeennyv
20. jún 2015

@mea86 chapem 🙂 je dobre byt informovany...no kolko povalani nie je oficialne zaradenych a taketo sa da takto vykonavat pod zastitou 😀

coper
20. jún 2015

SZCO netreba neblaznite, baba co to robi z domu nepotrebuje nic, dokonca aj ked ma exekutora na krku da si vyplatit odmenu na kamaratkin ucet, firma neplati odvody, moze byt kludne na urade prace a zarabat aj na 10 live chatoch nikde sa to neeviduje. Rovnako je to aj so studiami spise sa dohoda o vykonani prace na vyplatnu pasku sa da 100eur a zvysok na ruku, tiez moze byt na urade prace. Na zahranicnych portaloch sa vyplaca na paypal alebo ine elektronicke penazenky.