icon

Práca na Obecnom úrade

xckaret
5. jan 2022

Prosim, je tu niekto, kto pracuje ako administrativny pracovnik na mansom Obecnom urade? Pracovna napln - bezna administrativa, uctovnictvo, mzdy. Uctovnictvo a mzdy som nikdy nerobila. Prosim poradte, da sa to rychlo naucit?

Strana
z2
xckaret
autor
5. jan 2022

@ibrunova dakujem, uvidim ci tam bude priestor na zaucanie, ak nie, nezoberiem to.

retatka
Autor odpoveď zmazal
loginexistuje
6. jan 2022

@xckaret sak skus ale nevyberu ta ak neovladas uctovanie v samosprave plus vyrubovanir dani a poplatkov a pracu s registraturou neni sanca
to nie je pozicia na zaucanie sa

ibrunova
6. jan 2022

Moja sestra robí na úrade, oni majú externého účtovníka, ona robí úhrady, faktúry, dane a také a to sa dá naučiť. Na pohovore ti povedia, čo sa od teba očakáva. Tuto hľadali administratívnu, absolútne nebol záujem , prihlásili sa dve baby.

loginexistuje
6. jan 2022

@ibrunova ale ona uviedla vyslovene uctovnictvo a mzdy a ine je uctovat pokladnu a miestne dane a poplatky ak je ina uctovnicka co urobi rozpoctove polozky atd a mzdy a prip uctovat europrojekty majetok atd

ibrunova
6. jan 2022

@loginexistuje chápem, ale možno to bude tak, ako napr. že budú mat ešte aj účtovníka, preto je fajn ísť na pohovor, kde sa to dozvie. Možno by ju ani na pohovor nevolali, ak by im nestačilo to , čo dala do životopisu.

retatka
Autor odpoveď zmazal
xckaret
autor
6. jan 2022

@retatka nie nepojdem ani na pohovor, ony chcu komletku.....uz som si to zistovala, dva tyzdne na prebratie agendy. nemaju ziadnu externu uctovnicku. Nie je to privela na jednu osobu?

irusa
6. jan 2022

@xckaret pokiaľ dajú adekvátny plat....

xckaret
autor
6. jan 2022

@irusa 1100

irusa
6. jan 2022

@xckaret to je tak 850 v čistom.. netuším aký si región no na východe je to super nástupný plat..niekto toľko nemá ani za 10 rokov v administratíve s VŠ

martul
6. jan 2022

@xckaret ja len že účtovanie v obci je iné. To nie je ani jednoduché ani podvojné účtovníctvo. Aký kurz si robila?

mimka11111
6. jan 2022

@martul akruálne účtovníctvo 😉

martul
6. jan 2022

@mimka11111 aké?

mimka11111
6. jan 2022

@martul AKRUÁLNE 😁

rikarika
6. jan 2022

@xckaret nepytala si sa toto uz pred mesiscom? Bola tu taka ista otazka, aj take iste odpovede.

Strana
z2