icon

Práca na pošte alebo v Deichmanne

leli11
22. okt 2023

Ahojte. Potrebujem poradiť... prijali ma do dvoch rôznych zamestnaní.
Musím si vybrať medzi prácou na pošte ako priehradkovy zamestnanec alebo v deichmanne ako predavačka. Neviem sa rozhodnúť...
Je tu niekto kto pracuje v jednom z týchto zamestnaní a viete mi napíš plusy a mínusy daných miest???
Ďakujem 😊

Strana
z2
daniela2202
23. okt 2023

leli11 pošta od-do , víkend voĺno.... deichman nonstop

mia2906
3. nov 2023

@leli11 ahoj ako si sa rozhodla?🙂🙂

leli11
autor
3. nov 2023

@mia2906 ahoj, rozhodla som sa pre poštu...

adelakurinova
19. dec 2023

Ahoj, ak sa smiem spýtať platovo to ako vychádza?

maminamamina
10. nov 2024

@leli11 ahoj, mozem sa spytat, si spokojna s pracou? Crta sa mi tiez tak sa neviem rozhodnut

leli11
autor
12. nov 2024

@maminamamina ahoj, odvtedy už ubehol rok, prácu na pošte som napokon nevzala, lebo sa mi naskytla zaujímavejšia pracovná ponuka, aktuálne stále v nej pracujem.
Neviem medzi akými ponukami sa rozhoduješ...?

alenka8888
17. dec 2024

@maminamamina Ahoj. Môžem sa spýtať či si zobrala tú prácu na pošte? Ak áno, si spokojná?🙂

maminamamina
17. dec 2024

@alenka8888 ano zobrala, co ta zaujima? Spokojna? Hm neviem sama, skor asi nie.

alenka8888
17. dec 2024

@maminamamina ja mám tiež teraz takú možnosť a som na vážkach. A prečo skôr nie? Veľa práce, nepríjemní ľudia alebo niečo iné ? Ďakujem za odpoveď🙂

maminamamina
18. dec 2024

@alenka8888 som na velkej hlavnej poste. Praca ako tak dobra, plat, hm, nic moc. Ale teda mne najviac vadi to ze je to stara budova, vsetko take zastarane, ci uz pracovny inventar, ci aj pracovne procesy…. Nevime, citim sa tam ako v roku 1978 😂
Ty by si mala nastupit na aku poziciu? Velka ci mala posta?

alenka8888
18. dec 2024

@maminamamina ďakujem za info🙂na hlavnú poštu by som mala nastúpiť ako priehradkový zamestnanec. A bolo pre teba naraz tých info veľa?Mala si aj nejaké manko, ak sa môžem spýtať? Asi dám tomu šancu, ja som hľadala prácu v administratíve, kde mám prax, ale zatiaľ nula bodov.

maminamamina
18. dec 2024

@alenka8888 ano na zaciatok vela info ale ja som tiez robila kedysi v administrative tazke som zbehla v papierovackacg, v pc a tak. Takze naucila som sa relativne rychlo.
Manko som este nemala. Ale pokial budes mat tak platis zo svojho.

alenka8888
18. dec 2024

@maminamamina áno áno, to mi bolo povedané, že je tam hmotná zodpovednosť. Ešte raz ďakujem za info😉

Strana
z2