Práca popri malých deťoch
Dievcata idem do prace o ktorej nie som 100% presvedcena ze ma bude bavit, ale je casovo vyborne popri malych detoch, doteraz som robila narocnejsiu veducu poziciu, / vlastne uz poslednych pomaly 20 rokov/. Mam take zmiesane pocity, muz ma do toho tlaci, ze uz odmieta aby som stale riesila aj doma robotu, chce aby som mala klud a menej stresu. Idem do toho iba kvoli detom. Prepacte mozno len potrebujem pocut , ze kym su deti male proste to tak je....
Ja radšej prácu, ktorá má bude menej baviť a budem mať viacej času na rodinu, ako prácu, v ktorej mám stresy a nosím si ju aj domov 🤷♀️ ak teda to nie je otázka financií, čo zrejme u teba nie je
Máš skúšobnú dobu ….ak to nebude dobre, nebude tá to napĺňať, baviť, tak proste odides
Druha vec je finančná situácia vašej rodiny. Teda otázka či mizes zostať bez príjmu
@anonym_autor finančne ak neutrpim, tak určite vyhráva voľnejší čas a menej "starosti".
@anonym_autor je tam samozrejme menej penazi, ale momentalne to nie je priorita/co sa moze samoztejme zmenit/
@anonym_autor Je to tak, ze muz sa nechce po Tvojom odchode do prace zapojit do domacich prac viac ako bol zvyknuty, kym si bola na MD/RD? Cize jemu ide o to, aby sa jemu situacia nezmenila, zatial co Ty ides do prace, ktora Ta mozno nebude bavit?
@anonym_autor co su male deti? aby sme mali predstavu
@anonym_autor je tam samozrejme menej penazi, ale momentalne to nie je priorita/co sa moze samoztejme zmenit/
@anonym_autor ak sa situácia zmení môžeš predsa aj ty zmeniť prácu. Nestavaj sa k tomu negatívne. Bola som v podobnej situácii, nová práca nové prostredie ma pozitívne prekvapilo.
Ak nie hľadaj ďalej. Možno časom našej prácu, niečo uprostred viac zaujímavú a menej stresujúcu.
@anonym_autor Je to tak, ze muz sa nechce po Tvojom odchode do prace zapojit do domacich prac viac ako bol zvyknuty, kym si bola na MD/RD? Cize jemu ide o to, aby sa jemu situacia nezmenila, zatial co Ty ides do prace, ktora Ta mozno nebude bavit?
@dskjhfdlkdjhl to vobec nie, on sa zapaja a vzdy zapajal do prace doma, len uz ho nebavi stale pocuvat a riesit moju robotu
@anonym_autor ak sa situácia zmení môžeš predsa aj ty zmeniť prácu. Nestavaj sa k tomu negatívne. Bola som v podobnej situácii, nová práca nové prostredie ma pozitívne prekvapilo.
Ak nie hľadaj ďalej. Možno časom našej prácu, niečo uprostred viac zaujímavú a menej stresujúcu.
@katica06 dakujem
Ale však je to okey, keď ťa nebude baviť odídeš, kľudne si hľadaj ďalej niečo, čo ťa bude baviť. Aj ja som mala jednu takú, že ma až tak nebavila ale do 2mes som si našla druhú 🙂 a možno zistíš, že je tam fajn kolektív a potom bude aj praca prijateľná
Ale však je to okey, keď ťa nebude baviť odídeš, kľudne si hľadaj ďalej niečo, čo ťa bude baviť. Aj ja som mala jednu takú, že ma až tak nebavila ale do 2mes som si našla druhú 🙂 a možno zistíš, že je tam fajn kolektív a potom bude aj praca prijateľná
@denkabemommy dakujem
@anonym_autor mám deti s jeden a pol ročným rozdielom. Bola som vo veľmi podobnej situácii. Do dobre platenej ale veľmi stresujúcej práce som nastúpila.keď.malo deti 1,5 a 3. Väčšie.nastupovalo do mš. Po skúbnej dobe na mňa nadriadená nakladal vždy viac a viac až som mala dojem že na mňa delegovala celkú časť jej práce. Finančne sme prvý krát boli na takej úrovni že sme si mohli dovoliť ísť na dovolenku. Ale príroda mi dala stopku, dlhší pobyt.v nemocnici, po ktorej som sama uznala, že treba zmeniť prácu. Čuduj sa svete v práci všetko zvládli bezo mňa, je to 3,5 a stále neprijali nikoho a nadriadená hoc.dosiahla dôchodkový vek stále pracuje.
Aj môj muž videl že to prostredie mi neprospieva, ale boli sme horšie na tom čo sa tíka financií.
Aj mne sa v počiatku zdala nová práca nič moc, ale časom som ocenila, že mám,, zlatý,, kluď
@dskjhfdlkdjhl to vobec nie, on sa zapaja a vzdy zapajal do prace doma, len uz ho nebavi stale pocuvat a riesit moju robotu
@anonym_autor No, tiez mam narocnu pracu (hlavne si ju teda nosim aj domov a ked boli deti male, tak to boli pravidelne "nocne", lebo kym deti nesli spat, tak som sa praci venovat velmi nemohla), ale manzel o tom nemusi pocuvat, aj ked vidi, ale riesit nic nemusi.
Musis sa sama rozhodnut, za pokus v skusobnej dobe skoro nic nedas a uvidis. Ja som typ prace po ziadnej materskej nemenila a nemenila by som, nechcela by som robit nieco ine, ale to som ja.
@anonym_autor dievcata dakujem za nazory
Tiež mám prácu, dosť stresujúcu, ktorú si často nosím domov. Momentálne hľadám niečo iné. Nevadí mi normálna 8 - 8,5 hod. práca, ale nech ostane proste v práci. Ale zasa si neviem predstaviť, žeby som zmenila profesiu. Neviem, že čo robíš Ty, ale ja by som potom asi mala problém vrátiť sa. A tiež neviem, či by ma to bavilo. To už musíš zvážiť Ty. Či stres a práca, ktorá Ťa baví, alebo pokoj a pre Teba nudná práca. Ale však skús a uvidíš, možno sa Ti tam zapáči. Držím Ti palce.

Skús a uvidíš.