icon

Práca recepčného v zahraničí

mahony6
26. máj 2025

Ahojte,

Chcel by som ísť pracovať do zahraničia najlepšie do hotelu ako recepčný, jazyk mi nerobí problém. Hľadám hotel kde by sa dalo kariérne posúvať, pretože tu v BA konkrétne v tomto 4 hviezdičkovom hoteli to je nemožné 🙂

Viete mi poradiť niekto kto už pracoval alebo pracuje, nejakú stránku alebo ako môžem nájsť rovno aj s ubytovaním, poprípade podnájom domu, hej najlepšie by bolo domu. Som ja s mojou ženou ak by niekto o niečom náhodou vedel bol by som veľmi rád. Za každú info ďakujem.

kiki68
26. máj 2025

@mahony6 ved skus hotely vo Viedni rozne. Tam he vela hotelov, cize velka sanca

mahony6
autor
26. máj 2025
@kiki68

@mahony6 ved skus hotely vo Viedni rozne. Tam he vela hotelov, cize velka sanca

@kiki68 chcem inde ako Rakúsko a Nemecko, okrem týchto dvoch

kiki68
26. máj 2025
@mahony6

@kiki68 chcem inde ako Rakúsko a Nemecko, okrem týchto dvoch

@mahony6 potom to vidim skor mimo Europy, nakolko krajiny okolo maju vacsinou prednost pre regionalny personal. Mimo praktikantov zo zahranicia. UK je skoro nedostupne po Brexite. Ale viem, ze napr Maldives a pod ponukali aj pozicie na recepcii, len to boli take pozicie na rok

procrastique
26. máj 2025

Veľmi záleží od jazykov ktoré a ako ovládaš, ale na spomínaných Maldivách pokiaľ nevieš 100% kvalitne po rusky alebo čínsky/kórejsky tak o teba určite nezakopnú v kvalitných rezortoch.

kiki68
26. máj 2025
@procrastique

Veľmi záleží od jazykov ktoré a ako ovládaš, ale na spomínaných Maldivách pokiaľ nevieš 100% kvalitne po rusky alebo čínsky/kórejsky tak o teba určite nezakopnú v kvalitných rezortoch.

@procrastique na tej pozicii vyzadovali nemcinu prave a anglictinu. Mne to prislo cez nejake diving pages, tiez chceli diving instructor s nemcinou na c1

bielasovicka
26. máj 2025

@mahony6 ved povedz štát, konkrétne kam by si chcel ísť...

tundra
26. máj 2025

@mahony6 kukni sem,hotel nepoznam,ale okolie je super,velmi vyhladavana turisticka destinacia.
https://www.jobs.ch/de/stellenangebote/detail/5...
Ak ta zoberu,ozvi sa🍀