icon

Práca recepčnej

28. máj 2025

Bola som na mojom prvom pohovore v živote. Doteraz som pracovala ako szčo. Personalistka mi povedala, že im prišlo cca 70 životopisov a že im najviac vyhovujem, čo sa týka zručnosti. (reklamná agentúra - ovládam grafické programy). Odchádzala som spokojná, povedala, že mi dá do pondelka vedieť, lebo mala ešte ďalšie pohovory. Volala som s kamoškou, že ako som teda dopadla a ona, že to vôbec neber vážne, to hovoria každému. Je to vážne tak?

patka06
28. máj 2025

áno, väčšinou to tak je.
Niektorí sa už ani neozvú. tak ako sľúbia na pohovore

lucik194
28. máj 2025

vazne to bude, ked Ti povedia, ze Ta beru ...
ale aj tak divne, ze na poziciu recepcna "pozvali" niekoho znaleho grafiky, keďže recepcna take veci neriesi

dagas
28. máj 2025
@lucik194

vazne to bude, ked Ti povedia, ze Ta beru ...
ale aj tak divne, ze na poziciu recepcna "pozvali" niekoho znaleho grafiky, keďže recepcna take veci neriesi

@lucik194 ale hej ak chcú takú recepčnú čo bude robiť všetko....

lucik194
28. máj 2025
@dagas

@lucik194 ale hej ak chcú takú recepčnú čo bude robiť všetko....

@dagas hej prave to, ze moze robit uplne vsetko a plat jej daju ako administrativnej sile.....

hlavne drzim palce

dagas
28. máj 2025
@lucik194

@dagas hej prave to, ze moze robit uplne vsetko a plat jej daju ako administrativnej sile.....

hlavne drzim palce

@lucik194 samozrejme..a plat ako chyžná..aj keď teda v žiadnom prípade nepodceňujem prácu chyžnej ale aj jazyk ovládať,aj prácu s počítačom,kto vypadne treba zastúpiť,keď je problém je prvá na rane...