icon

Práca upratovačky

2. dec 2022

Ahojte,napíšem hneď na začiatok že nechcem nikoho pobúriť ani nahnevat.Som momentálne na úrade práce,ešte poberám podporu.No potom chcela by som pracu od 7 do 15 hodín skrz deti aby som ich stíhala ráno nosiť do škôlky a školy a poobede pre ne.Pozeram pomaly pracovné ponuky.Na tú jednu smenu je strašne málo ponúk.A čo je hneď obsadia.Poslednu dobu je veľa ponúk ako upratovačka.Viem každá práca má svoj význam a je prospešná.No predsa robiť upratovačku niekde vo firme ,umývať zem,vysypavat koše a drhnut záchody.No popravde nemám na to žalúdok.Aj som nad tým rozmýšľala že keby nebolo nič insie že by som sa na to predsa len dala.No rodina aj kamarátky ma odhovaraju či som normálna že upratovačku robiť je najhoršia robota.

Strana
z4
danielinaa
4. dec 2022

A inak poľnohospodárska škola bez maturity, to by ta teda podľa vzdelania mohli zamestnať aj v stajni kravy dojit. 😉 To je potom ta upratovačka super práca oproti tomuto. 🙂

asocial
4. dec 2022

Este raz to poviem rovno: ZENA, ty nemas ani maturitu, ale hnojarske uciliste, kam v casoch nasej generacie chodili ozaj mladi ludia s velmi nizkym IQ. Ano, povedala som to tak ako to bolo. A teba trapi, ze nejaka upratovacka je podradne zamestnanie pre teba? Tss.... Na zmeny nechces pracovat, toto nechces, toto nechces... TAk verim, ze mas aspon dobreho muza, ktory je schopny uzivit rodinu.

erickatt
4. dec 2022

Ono ide aj to , upratovacka kde?

evinqua
4. dec 2022

Urcitw aspon vyskusaj, kamosky sa nemaju co vyjadrovat k Tvojej praci.Pri tvojom vzdelani je ťažké nájsť niečo s lepším pracovným časom. Moja mama napr.par rokov kym som bola na prvom stupni tiez robila upratovacku v skolke práve kvôli pracovnému času, keď som už bola samostatná, pracovala na smeny inde.

vulka
4. dec 2022

U nás robia upratovačky len poobede, na to si myslela? Že nieje upratovačka ako upratovačka?

pallacinka29
4. dec 2022

nemas maturitu, tak si co myslis, ze budes v tej kancelarii sefovat…? Trochu pokory, chyba Ti vzdelanie, praca upratovacky je uplne OK

katyl
14. dec 2022

Moja mama robila na dôchodku upratovačku. Dovtedy to bola pani inžinierka, šéfka veľkého ekonomického oddelenia. Keď išla na dôchodok zistila, že ju nebaví byt sama doma , ale už sa jej nechcelo sedieť za počítačom a kukať na monitor. Našla si prácu upratovanie v hoteli na pol úväzku. Bola total spokojna že je medzi ľudmi, veľa sa naucila,všeličo sa dozvedela…nikdy nemala pocit že je “len” upratovačka, ani nikto z rodiny ju neodhovaral. Ja mám doma raz za tyzden upratovačku, perfektne mi upracú, vždy pokecáme keď nám čas, nechávam im vytriedené veci po nás aj po deťoch a veľmi si vážim, že k nám chodia. Keď si nájdeš len 5 domácnosti na tyzden to máš 250 eur na tyzden za bežne upratanie. Občas hĺbkové upratanie a to sa platí viac. A stále máš dosť času na seba a na deti

adriana1996
16. mar 2023

Ahoj ak máš záujem ponúkam ti prácu ktorá je nenáročná a vieš si veľmi pekne zarobiť a budeš mať dostatok času tráviť aj z detičkami 🙂 budem sa tešiť na tvoju odpoveď 🙂

Strana
z4