Práca v Amazon alebo v Dell
Ahojte, robi / robila nejaka mamicka, buduca mamicka..... proste niekto vo firme AMAZON resp. DELL? Chcem si tam podat zivotopis tak chcem vediet ci tam existuje program ako napr v IBM ze ked niekoho dohodite a zoberu ho tak dostanete odmenu (myslim ta osoba co ho dohodila do firmy).....
vdaka za info
@california12 Dobra skusenost, ale treba ist dalej, mozno nabuduce
je pravda ze v Amazone to nie je med lizat...kazdopadne som dala vypoved a tesim sa na novu skusenost 🙂 lebo mam uz novu pracu...Skusenost z Amazonu dopomoze k novej praci v obrovskom style :D Na kazdom pohovore sa ma pytali hlavne na Amazon :-P
Ahote,nejake aktualne skusenosti z Amazon Bratislava? 🙂
@mysuliatko7 Ahoj nerobím síce v Amazone, ale mám skúsenosť s jednou nadnárodnou firmou. Najpr som mala jednu pozíciu ktorá bola v pohode. Ale teraz mi ponúkajú ďalšiu kde by som strávila 10 hodín denne a na uzávierky 13-14 hodín. Možno pre slobodných dobrý job ale pre matky s deťmi určite nie. A veľakrát som počula aj som sa presvedčila, že v tých nadnárodných spoločnostiach zdierajú ľudí.
Prosim vas uchadzal sa niekto o pracu v Amazon na home office? Ak ano ako prebiehal ten pohovor cez skype? Co sa pytali? Dakujem za kazdu odpoved.
Bendy... myslim ze je jedno ci je to home office alebo klasicky pohovor... hlavne aby si vedela odpovedat na otazky typu... ci si niekedy zjednodusila alebo zlepsila proces vo firme... ako ? a otazky takeho typu....
Je jedno ci home office alebo do officu. Amazon je narocny vo vybere
@lily111 ale synergii je personalna agentura, ja som posielala zivotopis priamo ma Amazon a odtial ma kontaktovali. Najprv pohovor cez telefon anglictina nemcina no a ak prejdes pisomny test anglictina, gramaticke cvicenie a pocitacove znalosti. Keby som presla nasleduje skype hovor s 3 managermi. No tam som sa ja nedostala. Vyzaduju dohovorit sa anglictinou a top nemcinu
Chcem sa opýtať na pozíciu Technical Analysis Sr. Associate alebo data analysis, ako to funguje, aký je tím, či sa niečo pozitívne zmenilo od roku 2011 ?🙂 som pozvaný na pohovor a chcem zistť niečo viac o tom🙂
Bohuzial ja neviem v tomto poradit sprayjo22 :(
zeny a nahodou niekto kto maka v seredi v amazone ?
@bebikka vsade to bude viac ci menej to iste..pravidla Amazonu su vsade po svete rovnake. Zalezi na vedeni a kolegoch. Je to super skusenost ale pre vela ludi moze byt aj nocnou morou. Hovorim...vedenie.
Je tu niekto, kto pracuje v Amazone v Bratislave? Mam par otazok 🙂
Mňa by tiež zaujímali názory napr.na Dell. Ci je to časovo náročné a či sa pracuje v open space. Som počula ze v niektorých it firmách je to des, možno tak pre mladých po skole ok, ale nie pre rodičov s malými deťmi...
ahojte, mame tu niekoh s aktualnymi skusenostami z pohovorov a pracou?

cezar27 tak to je skoda,zelam vela stastia.
😉