icon

Práca v Amazon alebo v Dell

lucik194
28. jan 2015

Ahojte, robi / robila nejaka mamicka, buduca mamicka..... proste niekto vo firme AMAZON resp. DELL? Chcem si tam podat zivotopis tak chcem vediet ci tam existuje program ako napr v IBM ze ked niekoho dohodite a zoberu ho tak dostanete odmenu (myslim ta osoba co ho dohodila do firmy).....
vdaka za info

california12
19. aug 2016

cezar27 tak to je skoda,zelam vela stastia.
😉

cezar27
19. aug 2016

@california12 Dobra skusenost, ale treba ist dalej, mozno nabuduce

cezar27
19. aug 2016

@iveta7677 test pozostaval z listu ktory bolo treba napisat a doplnovanie slovicok, nic zlozite ale ja som nemcinu nepouzival 10 rokov, este sa my aj miesalo s anglinou kedze som momentalne v uk ale nepripadalo my to az take tazke.

iveta7677
21. aug 2016

@cezar27 z angličtiny neskúšali, len z nemčiny?

cezar27
21. aug 2016

@iveta7677 anglictina len na zaciatku hned prvy telefonat, hlavna je nemcina

monicka777
22. aug 2016

je pravda ze v Amazone to nie je med lizat...kazdopadne som dala vypoved a tesim sa na novu skusenost 🙂 lebo mam uz novu pracu...Skusenost z Amazonu dopomoze k novej praci v obrovskom style :D Na kazdom pohovore sa ma pytali hlavne na Amazon :-P

iveta7677
9. okt 2016

@hujka ahoj, zobrali ťa na home-office?

mysuliatko7
11. okt 2016

Ahote,nejake aktualne skusenosti z Amazon Bratislava? 🙂

iveta7677
15. okt 2016

@mysuliatko7 Ahoj nerobím síce v Amazone, ale mám skúsenosť s jednou nadnárodnou firmou. Najpr som mala jednu pozíciu ktorá bola v pohode. Ale teraz mi ponúkajú ďalšiu kde by som strávila 10 hodín denne a na uzávierky 13-14 hodín. Možno pre slobodných dobrý job ale pre matky s deťmi určite nie. A veľakrát som počula aj som sa presvedčila, že v tých nadnárodných spoločnostiach zdierajú ľudí.

bendy
25. okt 2016

@cezar27 prosim ta a ten pohovor v anglictine co sa ra pytali?

bendy
8. nov 2016

Prosim vas uchadzal sa niekto o pracu v Amazon na home office? Ak ano ako prebiehal ten pohovor cez skype? Co sa pytali? Dakujem za kazdu odpoved.

monicka777
10. nov 2016

Bendy... myslim ze je jedno ci je to home office alebo klasicky pohovor... hlavne aby si vedela odpovedat na otazky typu... ci si niekedy zjednodusila alebo zlepsila proces vo firme... ako ? a otazky takeho typu....

iveta7677
21. jan 2017

@bendy aj mňa by to zaujímalo ale zatiaľ žiadna odpoveď ☹

monicka777
25. jan 2017

Je jedno ci home office alebo do officu. Amazon je narocny vo vybere

lily111
21. apr 2017

@cezar27 ahoj chcela by som sa dozvedieť viac o tom ako prebiehal výber pre Amazon na pozíciu home-office nemčina/angličtina. Písal si o liste v nemčine a nejakom gramatickom cvičení na doplňovanie. Bolo tam ešte niečo na overenie jazykových znalostí? Ďakujem

bendy
22. apr 2017

@lily111 a vstupný pohovor v nemčine a angličtine si už absolvovala?

bendy
22. apr 2017

@lily111 ja som mala pohovor po telefone angličtina a nemčina, zhruba hodinu to trvalo. Prešla som do druhého kola. Poslali mi test, ktorý som musela otvoriť v stanovenú hodinu, presne hodinu som mala na jeho vypracovanie 🙂

iveta7677
22. apr 2017

@bendy a na akej úrovni chceli angličtinu?

lily111
22. apr 2017

@bendy ďakujem za odpoveď. pohovor som ešte nemala. baba z prac. agent. Synergie spomínala pohovor cez skype v cudzom jazyku. Zatiaľ žiadna zmienka o tom aký ponúkajú plat. Prosím ťa, na akú tému sa bavili cez telefón. Treba sa na to nejak pripraviť? A test bol ťažký? Dik 🙂

bendy
22. apr 2017

@lily111 ale synergii je personalna agentura, ja som posielala zivotopis priamo ma Amazon a odtial ma kontaktovali. Najprv pohovor cez telefon anglictina nemcina no a ak prejdes pisomny test anglictina, gramaticke cvicenie a pocitacove znalosti. Keby som presla nasleduje skype hovor s 3 managermi. No tam som sa ja nedostala. Vyzaduju dohovorit sa anglictinou a top nemcinu

iveta7677
23. apr 2017

@bendy veľmi náročný pohovor. Rovno 3 kolá.

bendy
23. apr 2017

@iveta7677 no to ano, hlavne ta nemecka gramaticka cast.

sprayjo22
26. máj 2017

Chcem sa opýtať na pozíciu Technical Analysis Sr. Associate alebo data analysis, ako to funguje, aký je tím, či sa niečo pozitívne zmenilo od roku 2011 ?🙂 som pozvaný na pohovor a chcem zistť niečo viac o tom🙂

monicka777
29. máj 2017

Bohuzial ja neviem v tomto poradit sprayjo22 :(

bebikka
28. feb 2018

zeny a nahodou niekto kto maka v seredi v amazone ?

monicka777
1. mar 2018

@bebikka vsade to bude viac ci menej to iste..pravidla Amazonu su vsade po svete rovnake. Zalezi na vedeni a kolegoch. Je to super skusenost ale pre vela ludi moze byt aj nocnou morou. Hovorim...vedenie.

azzflo
25. máj 2020

Je tu niekto, kto pracuje v Amazone v Bratislave? Mam par otazok 🙂

rainee
13. dec 2020

Mňa by tiež zaujímali názory napr.na Dell. Ci je to časovo náročné a či sa pracuje v open space. Som počula ze v niektorých it firmách je to des, možno tak pre mladých po skole ok, ale nie pre rodičov s malými deťmi...

keira
12. apr 2021

ahojte, mame tu niekoh s aktualnymi skusenostami z pohovorov a pracou?

rainee
12. apr 2021

@keira ja som mala nedávno pohovor v Dell, ak ta niečo k tomu zaujíma napis