icon

Práca v KJG

monika494
31. aug 2022

Dobry den, pracovali ste niektora v kjg v cachticiach? Hladaju podchvilou na rozne pozicie (vyroba, pokladna, recepcia, upratovacka).. Aka tu panuje nalada a kolegialita? .
Ďakujem

nelca0510
31. aug 2022

@monika494 pracovala tam známa. Ťažká robota. Ale inak kolektív a vedenie pochvaľovala.

monika494
autor
31. aug 2022

@nelca0510 preco sa to tam stale obmiena?

melanta
31. aug 2022

@monika494 v takýchto spoločnostiach je vysoká fluktuácia relatívne bežná. Fyzicky náročná práca, práca na smeny, relatívne nízke mzdy. Ale aj v takýchto spoločnostiach vrátane KJG sú zamestnanci, ktorí tam sú roky. Ide o to, či je to práca pre teba. Veľa ľudí to posúdiť nevie, zistia to až keď to skúsia.

nelca0510
31. aug 2022

@monika494 ja nie som ich zamestnanec. Ale je to fyzicky ťažká práca.

148terka148
31. aug 2022

Robila som tam dajte si pozor na pracovnu zmluvu robia sa tam dost podvody..robota je fajn ale majitel firmy utekajte kd neho prec

petronellla87
31. aug 2022

@monika494 to je ta firma kde byva na pohovoroch vestica😆

daniela2202
31. aug 2022

@monika494 je to vo hviezdach.... na pohovoroch sedí veštica a tá rozhoduje.... takže CV je nanič 👉😂😂😂

monika494
autor
31. aug 2022

@daniela2202 tak ja sa hlasim na poziciu tej vestice 😄

daniela2202
31. aug 2022

@monika494 hoho 😁....to musíš spávať s nadriadeným 😂😂😂

danupas
18. júl 2023

@petronellla87 to naozaj ? 😐 mam tam ísť na pohovor

petronellla87
18. júl 2023

@danupas ozaj😀 teda neviem ci este stale, ale byvala pri pohovoroch

danupas
18. júl 2023

@petronellla87 tak to je už moc 😀 ten šéf asi musí byť riadne mimo ... no som zvedavá v piatok 😀

petronellla87
18. júl 2023

@danupas no povrava sa o nom ze je trocha mimo😀potom daj vediet ci tam este ta vestica je😂

148terka148
28. júl 2023

@danupas sef je uplne mimo robila som za mna dost zla skusenost nezvysuju plat ...a dost casto su tam naladovi este zalezi ze ci ba alebo cachtice a na aku poziciu

mildragun
3. jún 2025

Ahojte,tak aj ja pridam jednu zlu skusenost.....pred vyse mesiacom som bola v KJG Nitra na pohovor na poziciu Odborny predajca....hned ma tam upozornili,ze k platu nebyvaju ziadne premie,odmeny,nic....na druhy den mi volal veduci,ci mozem prist na par hodin na skusku.....tak som asi o 3-4 dni isla......asi o tyzden a pol mi znovu zavolal veduci,ze ci mam este zaujem,povedala som,ze ano.....na to mi povedal,ze u nich to trva dlhsie,ze o tyzden o dva mozem nastupit.
Nic sa neozyval,tak som mu zavolala ja,ze ako to vyzera,ale uz som mala cudne tusenie.
Zacal sa vypytovat,ze ci ine neriesim(inu pracu),ja ze nie,ze cakam na neho...zrazu sa zacal vykrucat, ze s tym nastupom to nie je 100%,ze soferuje a ze rano mi zavola.
Odvtedy sa neozval a dneska po tyzdni a pol od telefonatu som dostala mail z personalneho z Cachtic,ze do prace ma neprijmu.
Urobte si z toho vlastny nazor,ale ja som sa takymto otrasnym neserioznym pristupom este nestretla!!!Takmer mesiac a pol som sa na nich spoliehala.
KJG uz nidy urcite nie!!!

anonym_99f857
5. dec 2025

Ahojte,aj ja pridám skúsenosť.Moja cera bola na pohovore hneď po príchode dávajú testy.Cely čas ťa ,,pani"veštica stále na vás nepríjemné pozera až vás to rozhodí ale že úplne.cera má veľké stresy z testou až panické ataky.Dokonca ju akokeby uriekla celý deň jej bolo zle.Neodporučam tam chodiť takýmto citlivým ľuďom lebo oni na nikoho nepozerajú iba na seba.Iné firmy dávajú popredu vedieť že sú nejaké testy.Ani sa nečudujem že tam podchvíľou stále priberajú ľudí.Strašne dôležitý sa robia keď tam majú tú vešticu,čo tým chcú dokazať?Že sú neschopný primať ľudí?Iné firmy nepotrebujú veštice.Majú vlastný rozum a dajú ľuďom šancu.