Práca v Lidli
Ahojte.Dostala som ponuku pracovat v Lidli,vykladanie tovaru,aj chladeneho a neviem,co este bude treba.Doteraz som nikdy nijak tazko nepracovala manualne a mam uz po 40tke.Zvladnem to?Mam to skusit?
@alguno presne toto mi v lidli vyhovuje 😅
Určite je to náročná práca keď ich tak pozorujem ako kmitajú a keď to porovnám napr. s predavačkami v Jednote
@yvanielka záleží v ktorej jednote, u nás kmitaju tiež v jednote
Ja obdivujem všetkych pracovníkov vo veľkých reťazcoch, robila som fyzicky ako brigádu, ale celý život by som to nedávala...
Nič v zlom, ale ak už v 40 nevládzes, čo budeš robiť do dôchodku? Každý by dnes chcel nenáročnú prácu v teple a hlavne aby sa nenarobil ... Veď v obchode pracujú aj dôchodci, tak hádam sa nedáš zahanbiť. Treba sa rozhýbať... Poznám pani čo mala cez 80 a každý jeden deň v roku chodila upratovať do penziónu, na bicykli, cez celé mesto.. ani raz sa nesťažovala,že je narobena.. jej nastupkyne, mladé baby pindali každý deň, že chodia po schodoch a musia prezliekať periny ...
@jesenzima hmm,tak ale je to aj o zvyku a nie kazdy je tak fyzicky nastaveny,aby to zvladol.Ved pisem,ze treba vyskusat.😉
@jesenzima neberiem si to v zlom,som zvedava,na co sa pripravit a nejak sa nastavit.Takze aj Tvoj nazor sa pocita.
Ahojte, je tu ešte niekto kto pracuje v Lidli? Chcela by som sa spýtať pár otázok ohľadom odmeňovania a motivácie zamestnancov. Vopred ďakujem za prejavený záujem 😊

Ja mám rada prácu, kde sa nezastavím. Aspoň mi to rýchlo ubehne a nepriberiem.😉