Práca v Lidli - osobné skúsenosti
Mám otázočku baby,
mám prácu ale zle platenú a hľadám niečo iné...zaujíma ma od vás, ktoré máte osobnú skúsenosť s prácou v Lidli ( prípadne tesco, kaufland) ako ste spokojné, aký máte príjem a ako sa pracuje na smeny...ďakujem za každé info, robím za minimálku a verím že nižšie sa už ani ísť nedá 😀
mata71 tak odporučila by si mi to vyskúšať nakoľko ešte nemám také pracovné skúsenosti lebo pozeral som tu že tu písali že končievali aj o 1 v noci že či to je naozaj tak
@chlapec125 pozri treba skusit v lidl zaplati a plato lepšie ako tesco kaufland,,, a zaleži aj od teba, kolektívu , tvojej vole...
@mata71 A robievali ste aj po tej 22 ako som spomínal v príspevku hore tak niekto písal aj že končili o tej 1 v noci?
@chlapec125 ja nie a ani ine kolegyne určite nie u nás.
@mata71 Ďakujem Vám za radu a že ste sa ozvali. 🙂
@luss_10 prosím ťa to si robila tých 25 hodín týždenne ? máš teda skrátený úvezok ,dali sa ti smeny nejako dohodnúť? napr. iba ranné smeny od 08:00 do 14:30 ?chcela by som isť na polovičný 30 hod.týždenne aby som zaniesla a vyzdvihla malú zo škôlky vdaka koľko hodin môžeš najviac odpracovať na polovičný uvezok?
Zienky nahodou som narazila na tuto diskusiu....chcem sa len spytat, ci Vas prijali do Lidlu aj ked ste nemali skusenosti na podobnej pozicii, pripadne vystudovany prislusny odbor, dakujem za info😉
@mata71 no pytam sa preto ze som mala zaujem pracovat v lidli vo zvolene a napisali mi ze nesplnam poziadavky...ale v podstate nic extra nepozadovali. Myslela som ze postupim aspon po pohovor, zaskocilo ma to. Ale zas ak bola zienka so skusenostami s kasou predpokladam ze skor splnila ocakavania...
@kejtka87 posles zivotopis na www.lidl.sk/kariera na predajnu zavolaju na osobny pohovor
tak tak čievčata , treba skusit ako si sadnete s kolegynami, ako na pracu,, je to náročne a zhon je, ale zvladnut sa to dá,,, každa minuta je ozaj platená... vela štastia..
neviete mi este poradit kde najdem skupinu junovky 2015, je mozne ze ani nieje vytvorena?
Ahojte baby, má niekto skúsenosť s Lidl ako manažér predajne? Ako prebieha pohovor? Ako dlho trvajú školenia a kde sa uskutočňujú? Koľko hodín sa robí týždenne? Dá sa to zladiť aj s rodinou alebo treba tam byť v kuse? Ďakujem za každú odpoveď 🙂
V Lidli pracuje mama malej čo chodí z našou malou do škôlky a oni majú niečo také ako práca pre mamičky čiže robí tak že víkendy voľné a cez týždeň od rána do tretej aby mohla pre ňu chodiť a zarobí vyše 500€ plus stravné lístky

Mate ešte niekto lepšie skúsenosti s Tescom, Kauflandom pripadne Billou ze ci tam je to niecom lepsie alebo vsade rovnako?