icon

Práca v Lidli - osobné skúsenosti

miminapl
14. nov 2014

Mám otázočku baby,
mám prácu ale zle platenú a hľadám niečo iné...zaujíma ma od vás, ktoré máte osobnú skúsenosť s prácou v Lidli ( prípadne tesco, kaufland) ako ste spokojné, aký máte príjem a ako sa pracuje na smeny...ďakujem za každé info, robím za minimálku a verím že nižšie sa už ani ísť nedá 😀

chlapec125
16. jan 2018

Mate ešte niekto lepšie skúsenosti s Tescom, Kauflandom pripadne Billou ze ci tam je to niecom lepsie alebo vsade rovnako?

chlapec125
16. jan 2018

mata71 tak odporučila by si mi to vyskúšať nakoľko ešte nemám také pracovné skúsenosti lebo pozeral som tu že tu písali že končievali aj o 1 v noci že či to je naozaj tak

mata71
16. jan 2018

@chlapec125 pozri treba skusit v lidl zaplati a plato lepšie ako tesco kaufland,,, a zaleži aj od teba, kolektívu , tvojej vole...

chlapec125
Autor odpoveď zmazal
chlapec125
16. jan 2018

@mata71 A robievali ste aj po tej 22 ako som spomínal v príspevku hore tak niekto písal aj že končili o tej 1 v noci?

mata71
16. jan 2018

@chlapec125 ja nie a ani ine kolegyne určite nie u nás.

chlapec125
16. jan 2018

@mata71 Ďakujem Vám za radu a že ste sa ozvali. 🙂

nikolino2
6. mar 2018

@luss_10 prosím ťa to si robila tých 25 hodín týždenne ? máš teda skrátený úvezok ,dali sa ti smeny nejako dohodnúť? napr. iba ranné smeny od 08:00 do 14:30 ?chcela by som isť na polovičný 30 hod.týždenne aby som zaniesla a vyzdvihla malú zo škôlky vdaka koľko hodin môžeš najviac odpracovať na polovičný uvezok?

icunami30
8. mar 2018

@nikolino2 áno 25 hodín sa robí celý týždeň ale s nadcasmi ti môžu naplánovať Max 30hodin na týždeň.a smeny? Podľa toho do akej filiálky ideš,aké sú tam vzťahy,kolegiálna či zamestnanec a nadriadených. Ja kvoly tomu som odišla.

mata71
8. mar 2018

@nikolino2 presne ako piše @icunami podla toho ako tam vychadzaju,, u nás robia aj od 8 do 13 alebo aj od 7 do 1 či do 13 podla dohody,,, treba sa dohodnut hned na pohovore a potom sa dá...

kejtka87
8. mar 2018

@m ak
@mata71 ako prebieha skolenie?kde dakujem

mata71
8. mar 2018

@kejtka87 prve školenie na centrale tam sa ide na cely deň, potom v 3 mesiace postupne na filialke cez system leon.. mi sme mali napriklad sered..

lubomir_j
8. mar 2018

Zienky nahodou som narazila na tuto diskusiu....chcem sa len spytat, ci Vas prijali do Lidlu aj ked ste nemali skusenosti na podobnej pozicii, pripadne vystudovany prislusny odbor, dakujem za info😉

mata71
8. mar 2018

@lubomir_j ano zoberu aj , ved školenia Ta naučia,,

lubomir_j
8. mar 2018

@mata71 no pytam sa preto ze som mala zaujem pracovat v lidli vo zvolene a napisali mi ze nesplnam poziadavky...ale v podstate nic extra nepozadovali. Myslela som ze postupim aspon po pohovor, zaskocilo ma to. Ale zas ak bola zienka so skusenostami s kasou predpokladam ze skor splnila ocakavania...

kejtka87
8. mar 2018

@mata71 a co ste sa ucili na filialke a tri mesiace, cize tie tri mesiace ste este nedostavali plat?

nikoletah
8. mar 2018

@kejtka87 kazda hodina aj minuta je zaplatena. Aj skolenia aj cesta na skolenie... aj zaucanie na filialke... 🤣

kejtka87
8. mar 2018

@nikoletah to vazne?

nikoletah
8. mar 2018

@kejtka87 inak by som tu nerobila... 😁 ked mam skolenie na LC preplatia cestu -cesta je zaratana do pracovnej doby a dostaneme aj obed...

kejtka87
8. mar 2018

@nikoletah ma vystre😨😀 to vazne, to je super, rozmyslam ci ist do toho ci nie, za kym konkretne treba ist, pridem na predajnu a?

nikoletah
8. mar 2018

@kejtka87 posles zivotopis na www.lidl.sk/kariera na predajnu zavolaju na osobny pohovor

nela6
8. mar 2018

@kejtka87 nikde nemozes robit a skolit sa "zadarmo", iba protizakonne 🙂

kejtka87
8. mar 2018

@nikoletah vdaka

@nela6 🙂

mata71
8. mar 2018

tak tak čievčata , treba skusit ako si sadnete s kolegynami, ako na pracu,, je to náročne a zhon je, ale zvladnut sa to dá,,, každa minuta je ozaj platená... vela štastia..

kejtka87
8. mar 2018

neviete mi este poradit kde najdem skupinu junovky 2015, je mozne ze ani nieje vytvorena?

cecilia68
Autor odpoveď zmazal
anitka25
26. apr 2018

Ahojte baby, má niekto skúsenosť s Lidl ako manažér predajne? Ako prebieha pohovor? Ako dlho trvajú školenia a kde sa uskutočňujú? Koľko hodín sa robí týždenne? Dá sa to zladiť aj s rodinou alebo treba tam byť v kuse? Ďakujem za každú odpoveď 🙂

annamari4
26. apr 2018

V Lidli pracuje mama malej čo chodí z našou malou do škôlky a oni majú niečo také ako práca pre mamičky čiže robí tak že víkendy voľné a cez týždeň od rána do tretej aby mohla pre ňu chodiť a zarobí vyše 500€ plus stravné lístky

annamari4
26. apr 2018

@anitka25 toto by aj mňa zaujímalo že vraj oni nemajú nejak extra ťažkú prácu a vezmú šikovných ľudí aj bez nejakých extra skúsenosti.neviem či je to aj pravda🤔☺️

cecilia68
Autor odpoveď zmazal