Práca v Lidli - osobné skúsenosti
Mám otázočku baby,
mám prácu ale zle platenú a hľadám niečo iné...zaujíma ma od vás, ktoré máte osobnú skúsenosť s prácou v Lidli ( prípadne tesco, kaufland) ako ste spokojné, aký máte príjem a ako sa pracuje na smeny...ďakujem za každé info, robím za minimálku a verím že nižšie sa už ani ísť nedá 😀
aj u nás v sklade robia ženy po 50tke, normálne nakladajú + jednu staršiu 58roč. máme na vratkách, vôbec žiadny problém. Neviem na základe čoho vyberajú...
10
Ahojte, zajtra idem na pohovor do Lidla, ste tu také ktoré robíte na skrátený úväzok ? Ako vedia vyjsť v ústrety keď sú deti choré alebo majú prázdniny ? Mne sa nemá kto o nej postarať. Ďakujem za odpoveď
Dobrý...má niekto skúsenosť s prácou v LIDL RK,MT,LM? ako to chodí na polovičný úväzok?
Ahojte chcem sa spytat ako prebieha pohovor v Lidli. Mam tam ziadost na skrateny uväzok.po pohovore kedy asi daju vediet ako sa rozhodli?hned alebo sa ozvu neskor?dakujem
ahojte ako dlho trva prve skolenie ?Dakujem
Ahojte. Vie sa mi niekto ozvat so skusenostami s pracou v administrative?
@hviezda21 co by ta zaujimalo?
Ste tu nejaká z Prešova? Zaujímalo by ma na koľko hodín mate pracovnú dobu, myslím v sklade.
Ahojte žienky ,baby.Oživím tému ak sa to podarí..Nastúpila som pred mesiacom do lidla ako predavačka pokladníčka na plný úväzok..Smeny na pohovore som neriešila ,keďže som bola v tom ,že doma bude všetko ok..No akonáhle som začala poobedné smeny moja najmenšia 4 ročná dcérka veľmi ťažko znáša ,že niesom večer doma,,,Plače manželovi aj v škôlke začala..
Máte niektorá s týmto skúsenosti?keďže mne môj nadriadený nepovolil výber iba ranných smien,,Jeho odpoved bola ,že ho to nezaujíma,,,Takže som nepochodila,,,Je možné zmeniť smeny aj keď pracujem na plný uväzok ?
@hetes ahoj, kedze si vydata, tvoje smeny su len na dohode s nadriadenym a pokial sa nechce dohodnut, tak bohuzial... Narok na napr.len ranky a volne vikendy maju len slobodne mamicky, ktore su chranene zakonom. Toto iste ti povie aj dovernicka, riesila som tento problem cca 2 roky dozadu po navrate z rodicaku, nakoniec sa mi nejak podarilo s veducou dohodnut, ta vsak bohuzial odisla a nova veduca zatial mojim poziadavkam vyhovuje, aj ked dlho to uz zrejme trvat nebude...
@lenush33 ďakujem..No práve ,že všetko je iba v ústretovosti...No ťahám hlavne poobede a to je fakt až do 23:00 aj dlhšie,,,Jedna v týždni by sa dala prežiť no týždeň aj dva vkuse je dosť,,O prácu prísť nechcem a v skúšobnej dobe vyskakovať sa asi nevyplatí,,,Plus keď mi nastúpia nočné tak to bude masaker,kedže manžel robí už v noci,,,

@cecilia68 myslite? No ja mam ,len' 30, to snad nie je tak vela....ktovie no co v skutocnosti rozhoduje...