icon

Práca v Lidli - osobné skúsenosti

miminapl
14. nov 2014

Mám otázočku baby,
mám prácu ale zle platenú a hľadám niečo iné...zaujíma ma od vás, ktoré máte osobnú skúsenosť s prácou v Lidli ( prípadne tesco, kaufland) ako ste spokojné, aký máte príjem a ako sa pracuje na smeny...ďakujem za každé info, robím za minimálku a verím že nižšie sa už ani ísť nedá 😀

lubomir_j
26. apr 2018

@cecilia68 myslite? No ja mam ,len' 30, to snad nie je tak vela....ktovie no co v skutocnosti rozhoduje...

cecilia68
Autor odpoveď zmazal
kamila003
28. apr 2018

@lubomir_j Byvala kolegynka ma 60 a zobrali ju do lidla

ataz
5. máj 2018

aj u nás v sklade robia ženy po 50tke, normálne nakladajú + jednu staršiu 58roč. máme na vratkách, vôbec žiadny problém. Neviem na základe čoho vyberajú...

lenulik209
2. júl 2018

10

xeniagb
7. júl 2018

@nela6 v Salem syry s.r.o., tam školenie nepreplacaju. Aspoň nie pred 3 rokmi

nela6
8. júl 2018

@xeniagb hnus od nich

beata116
30. júl 2018

Ahojte, zajtra idem na pohovor do Lidla, ste tu také ktoré robíte na skrátený úväzok ? Ako vedia vyjsť v ústrety keď sú deti choré alebo majú prázdniny ? Mne sa nemá kto o nej postarať. Ďakujem za odpoveď

331kikus
26. aug 2018

Dobrý...má niekto skúsenosť s prácou v LIDL RK,MT,LM? ako to chodí na polovičný úväzok?

11mirka22
2. okt 2018

@beata116 ahoj, aj si sa v tom lidli zamestnala? Hľadám tu v diskusiách niečo aktuálne o práci v lidli, idem vo štvrtok na pohovor na skrátený úväzok, tak ma zaujíma, ako to tam funguje.

nikoletah
2. okt 2018

@11mirka22 je to horsie a horsie ako pocuvam baby ktore tam ostali... inak kazda filialka je trosku ina, ak potrebujes pracu tak tam vydrzis, ak nenutia ta financie tak odides po case

11mirka22
2. okt 2018

@nikoletah som zamestnaná na pošte 20 rokov, chcem skúsiť popri rodicaku niečo iné aspoň na chvíľku. A trošku si privyrobiť.

nikoletah
2. okt 2018

@11mirka22 tak skus...

ankat
12. nov 2018

Ahojte chcem sa spytat ako prebieha pohovor v Lidli. Mam tam ziadost na skrateny uväzok.po pohovore kedy asi daju vediet ako sa rozhodli?hned alebo sa ozvu neskor?dakujem

nikoletah
12. nov 2018

@ankat ako povedia. Ked mna brali tak volali ten isty den. My sme uz na pohovoroch povedali za do 3 dni sa ozveme-ale ako odisliel uz sme vedeli ci ano alebo nie... 😁

ankat
12. nov 2018

@nikoletah dakujem totizto neozvali sa tak som hladala inde pracu no a dnes zavolali ze ma pozyvaju na pohovor a tak zvazujem co spravit kedze som dostala ponuku aj inde pracovat.prosim ta a da sa to zvladat ta praca?

nikoletah
12. nov 2018

@ankatpo pravde od juna nie som vo firme... a nechcem sa vyjadrovat ... niektore su tam aj 10-14 rokov niektory nevydrzia ani 3 mesiace

ankat
12. nov 2018

@nikoletah oki v pohode dakujem 😉

ankat
24. nov 2018

ahojte ako dlho trva prve skolenie ?Dakujem

hviezda21
9. jan 2019

Ahojte. Vie sa mi niekto ozvat so skusenostami s pracou v administrative?

shmoulinka
9. jan 2019

@hviezda21 co by ta zaujimalo?

ursul
22. jan 2019

Ste tu nejaká z Prešova? Zaujímalo by ma na koľko hodín mate pracovnú dobu, myslím v sklade.

vandicka7
22. jan 2019

@hviezda21 Dozvedela si sa od niekoho nieco ohladne tejto prace? Ako to tam je?

mata71
Autor odpoveď zmazal
hetes
3. máj 2019

Ahojte žienky ,baby.Oživím tému ak sa to podarí..Nastúpila som pred mesiacom do lidla ako predavačka pokladníčka na plný úväzok..Smeny na pohovore som neriešila ,keďže som bola v tom ,že doma bude všetko ok..No akonáhle som začala poobedné smeny moja najmenšia 4 ročná dcérka veľmi ťažko znáša ,že niesom večer doma,,,Plače manželovi aj v škôlke začala..
Máte niektorá s týmto skúsenosti?keďže mne môj nadriadený nepovolil výber iba ranných smien,,Jeho odpoved bola ,že ho to nezaujíma,,,Takže som nepochodila,,,Je možné zmeniť smeny aj keď pracujem na plný uväzok ?

lenush33
6. máj 2019

@hetes ahoj, kedze si vydata, tvoje smeny su len na dohode s nadriadenym a pokial sa nechce dohodnut, tak bohuzial... Narok na napr.len ranky a volne vikendy maju len slobodne mamicky, ktore su chranene zakonom. Toto iste ti povie aj dovernicka, riesila som tento problem cca 2 roky dozadu po navrate z rodicaku, nakoniec sa mi nejak podarilo s veducou dohodnut, ta vsak bohuzial odisla a nova veduca zatial mojim poziadavkam vyhovuje, aj ked dlho to uz zrejme trvat nebude...

hetes
6. máj 2019

@lenush33 ďakujem..No práve ,že všetko je iba v ústretovosti...No ťahám hlavne poobede a to je fakt až do 23:00 aj dlhšie,,,Jedna v týždni by sa dala prežiť no týždeň aj dva vkuse je dosť,,O prácu prísť nechcem a v skúšobnej dobe vyskakovať sa asi nevyplatí,,,Plus keď mi nastúpia nočné tak to bude masaker,kedže manžel robí už v noci,,,

ursul
12. máj 2019

@hetes cez odbory si to riešiť neskusala?

hetes
12. máj 2019

@ursul Ahoj neskúšala som ,,,No využijem aj túto možnosť ak bude treba,,Zatiaľ sa zdá ,že sa dohodneme 😉 🙂

ursul
13. máj 2019

@hetes no počkala by som po skúšobnej dobe asi🙄, ale musíš byť členom odborov. Tak hádam sa dohodnete to by bolo najlepšie, držím palce 🙏🙏