Práca v Lidli - osobné skúsenosti
Mám otázočku baby,
mám prácu ale zle platenú a hľadám niečo iné...zaujíma ma od vás, ktoré máte osobnú skúsenosť s prácou v Lidli ( prípadne tesco, kaufland) ako ste spokojné, aký máte príjem a ako sa pracuje na smeny...ďakujem za každé info, robím za minimálku a verím že nižšie sa už ani ísť nedá 😀
@mata71 Mali sme Tomasa, toho preradili do Serede a dtial veduca dosla k nam ale tiez ju vymenili ci co bo teraz mame vedúceho takého silneho, neviem jeho meno ale je dost taky silny, myslim povahovo. Vsak ta veduca ked prsla kunam tak hned na druhy den ma oznacovala za klamarku hoci somnou neprehovorila ani jedno slovo. Ja som len pozerala na nu ze cooooo???????
Ani na to nemysli...radšej si nájdi..ja neviem...proste niečo iné 😊 Mne stačilo brigádovať ako študent v jednom z tých menovaných obchodov.Vyskúšala som si prácu v zahraničí.Takže keď som šla do obchodu.Pani predavačka bola usmievavá milá.zákazníci taktiež.Ale tu na Slovensku si o teba vytrie zákazník ústa ...len tak..lebo môže.Ak si na toto pripravená 🙂.Ja sa osobne nenechám urážať nejakým velepánom.Určite si skús nájsť niečo lepšie.🙂 ak bude možné.Tam z teba zrobia len psa.A je jedno aké máš vzdelanie.Pre zákazníka si otrok a tie mindráky si odnesieš ty.
V Lídli budeš makať za jeden plat ale minimálne dvojitá práca. Síce sa chvália, že vysoký plat ale realita je taká, že tam lietaš ako handra z pokladne na plochu....do Lidla ani za nič.
@marusia12 ano mozno robim dvojitu pracu ale tyzdenne odrobim 20 hodin, kym nejaka predavacka v cinskom obchode robi od 9ej do 18.00 kazdy den, a dostane menej nez ja... alebo robia 12ky v obchodnych centrach
Ked rozratam na hodinu vychadza mi super v Lidl... a ostatny cas mozes travit s dcerou
@nikoletah kým budú sprosté predavačky ako si ty, ochotné makať za tie peniaze a vykonávať funkciu dvoch predavačiek, dovtedy budú také pracovné podmienky. NIkdy sa nič nevybojuje, keď sa nájdu stále trúby, ochotné ohnúť chrbát za almužnu.
To si sa verejne chcela pochváliť, aká si blbá? No Gratulujem
@marusia12 Co ty v kazdom fore musis nadavat dakomu a vyvolavat hadky? Pomaly v kazdej teme su od teba nejake blbe komentare. Tak strasne ta bavi prskat okolo seba jed, povysovat sa a mudrlinkovat? O tolko si lepsia od ostatnych? Ci si nemas v realnom zivote kde uplatnit svoju jedovatu narcisticku povahu?
@nightrover 😀 presne tak 😀 Intelektom tu jednoducho vynikám.... :D
@marusia12 veru vynikas, prva od konca.
@marusia12 To ta potom skoda tu na MK. Ci inde to neplati? 🤔
@marusia12 tak ale zober si,ze ked nema niekto inu moznost vezme aj robotu v lidli,narobia sa tam tie baby neskutocne to je pravda aj to ,ze robia za dve ,podmienky tiez nic moc,vykladat kamion ze 22.30hod ziadna slava ale ked nemas inu moznost a potrebujes peniaze vezmes aj to o tom je dnesny zivot....
NEURAZAJME SA veru veru žiadna predavačky , neni sprosta sú to často maminy čo maju male deti a preto berieme skratené uvazky ,,a plat si myslim ked porovnam nemenovanych inych firmach je celkom v pohode,,, jasne brali by sm všetky viac ale zase treba sa pozerat aj z inej pohladu na pracu ,pekný pokojný deň
@mata71 a na kolko robis prosim ta?na 4h ci 6hod.
@mirkamirko0809 na 5h /25h tyždenne ked treba robim 30h tyžden--ale chcem teraz ist na 6h
@mata71 a mozes mi prosim napisat do ip kolko ti to vyjde?ak to neni tajomstvo😉
@mirkamirko0809 neni čoby bolo robim 5h denne mám volno aj cez vikendy či cez tyžden 357e v čistom + cca 80e na gastro kartu mi ide,, ked pojdem na 6h budem mat cca o 110e viac 467 +80e gastro 🙂 a ide o to že si viem zabezpečit dieta do školky zo školky, to je prvorade pre mna..
@mata71 dakujem,lebo tiez zvazujem,ze tam pojdem robit☺
@mirkamirko0809 ako začiatky boli tažke ale teraz v pohode treba si zvažit aj vyhody bonusove listky, dochadzka, ak maš nadrobene hodiny možeš byt doma a tak,, ja sa neženiem za mamonom a mat velký plat pozream aj na to aby som bola s dietatom a venovala sa mu,, no žit zo vzduchu sa neda ,tak pracujem tak ako mi to vyhovuje,,

@icunami30 ved je to tam drina veru, som narobeny ako koň a pridem domov a daši roboty.. najdeš si niečo ine ked sa bude dat no nie,,vypoved sa da ztiahnut keby si si rozmslel maš aj dobu vypovednu ?