icon

Práca v McCafe

tiffany18
1. aug 2021

Ahojte, zanedlho si budem po rodicovskej hladat pracu a robim si prieskum ze kto ma ake skusenosti v prevadzkach. Teraz ma zaujima konkretne barista v McCafe v McDonalde. Prevadzkovy pracovnik byt nechcem ale milujem vsetko co sa tyka kavy a rada sa samozrejme aj ucim vsetko okolo toho. Preto aj ta pozicia ma zaujala, aj z hladiska ze sa zmeny daju planovat a este mam aj 5 rocnu dceru. Len neviem ci je to o nieco lepsie ako robit burgre alebo je to tiez take ze by som robila vsetko. Dakujem za reakcie ak nejake budu.

kitycat
1. aug 2021

Ja myslim, ze sa tam ti pracovnici striedaju. Na burgroch, kave aj upratovani. Mas prax baristu?

bavlnka92
2. aug 2021

výhoda je ak si predtým robila baristu a máš prax inak sa všetko musíš naučiť od nuly a to je beh na dlhú trať (aj s dieťaťom). už len kvôli tomu že každá káva sa robí inak, iný pohár,.. každý zákazník môže chcieť kávu bez niečoho/ s niečím navyše. musíš sa naučiť ovládať celý kávovar, pokladňu ako nahodiť kávu alebo káva + koláč, samotné koláče,...

loginexistuje
2. aug 2021

rotujes a robis to co je potreba

tiffany18
autor
2. aug 2021

@bavlnka92 No s tym aj pocitam ze vsetko sa budem musiet ucit. Ako zatial bude muz chodit pre malu a bude s nou tak nemusim sa stresovat ak by nahodou. Staci ze v praci bude stres. Ale jasne, neni iste ci by ma aj zobrali. Len naozaj nechcem robit burgre. 😀 Bohuzial nemam este kurz baristu aj ked by som si ho chcela raz spravit.

elenita
2. aug 2021

@tiffany18 ja by som do toho sla, na pohovore sa spytas, co a ako. Drzim palce 😉

tiffany18
autor
2. aug 2021

@elenita Dakujem 😊 Vyskusam ak sa ozvu a uvidim.

bavlnka92
2. aug 2021

@tiffany18 záleží od majiteľa kde sa budeš hlásiť. buď ťa rovno dá do café alebo budeš chvíľu robiť aj burgre. prípadne sú aj takí čo sa naučia len na kase blokovať a potom sa pýtajú hneď do café a burgre nikdy nerobili.