Práca v McCafe
Ahojte, zanedlho si budem po rodicovskej hladat pracu a robim si prieskum ze kto ma ake skusenosti v prevadzkach. Teraz ma zaujima konkretne barista v McCafe v McDonalde. Prevadzkovy pracovnik byt nechcem ale milujem vsetko co sa tyka kavy a rada sa samozrejme aj ucim vsetko okolo toho. Preto aj ta pozicia ma zaujala, aj z hladiska ze sa zmeny daju planovat a este mam aj 5 rocnu dceru. Len neviem ci je to o nieco lepsie ako robit burgre alebo je to tiez take ze by som robila vsetko. Dakujem za reakcie ak nejake budu.
výhoda je ak si predtým robila baristu a máš prax inak sa všetko musíš naučiť od nuly a to je beh na dlhú trať (aj s dieťaťom). už len kvôli tomu že každá káva sa robí inak, iný pohár,.. každý zákazník môže chcieť kávu bez niečoho/ s niečím navyše. musíš sa naučiť ovládať celý kávovar, pokladňu ako nahodiť kávu alebo káva + koláč, samotné koláče,...
rotujes a robis to co je potreba
@bavlnka92 No s tym aj pocitam ze vsetko sa budem musiet ucit. Ako zatial bude muz chodit pre malu a bude s nou tak nemusim sa stresovat ak by nahodou. Staci ze v praci bude stres. Ale jasne, neni iste ci by ma aj zobrali. Len naozaj nechcem robit burgre. 😀 Bohuzial nemam este kurz baristu aj ked by som si ho chcela raz spravit.

Ja myslim, ze sa tam ti pracovnici striedaju. Na burgroch, kave aj upratovani. Mas prax baristu?