Práca v Rakúsku pre gastronomické odvetvie
Hľadám prácu v Rakúsku pri hraniciach (max. po Viedeň)
Dobrý deň, hľadám si stabilnú prácu v Rakúsku, ideálne v oblasti gastronómie alebo hotelierstva, nie ďalej ako po Viedeň. Mám skúsenosti z 5-hviezdičkového rezortu, kde som pracoval ako umývač riadu, neskôr som vypomáhal v kuchyni a tiež som vykonával prácu Buffetläufera. Som pracovitý, zodpovedný a rýchlo sa učím novým veciam.
Nemčinu zatiaľ ovládam len na základnej úrovni – niečomu rozumiem, ale aktívne sa ju učím a mám motiváciu sa zlepšovať. Hľadám seriózne pracovné ponuky v hoteloch, reštauráciách alebo iných prevádzkach, kde by som mohol využiť svoje skúsenosti a zároveň sa ďalej posúvať.
Ak by ste vedeli o nejakej vhodnej ponuke alebo mali kontakt na zamestnávateľa, budem veľmi vďačný za akékoľvek informácie. Životopis rád pošlem v správe. Ďakujem vopred za akékoľvek tipy a pomoc! Určite by mi pomohli aj kontakty na kvalitné agentúry, ktoré vedia sprostredkovať prácu.
Kontakt na zamestnávateľa? Všetky hotely majú verejne dostupné kontaktné údaje. Pozri si hotely, pre ktoré by si chcel pracovať, pozri sa na aktuálne pracovné ponuky a buď reaguj na ne alebo aj bez zverejnených ponúk ich oslov a pošli CV. Ak si samostatný šikovný človek s praxou v 5* hotely a hovoríš anglicky (predpokladám, že hovoríš, ak píšeš, že nemecky vieš iba základy), tak nepotrebuješ agentúru. Držím palce.
@cacianka V prvom rade sa bavte so mnou slušne a odpustite si že ja to nemám v hlave upratané, keď ani neviete ako som našiel predošlú prácu a okolnosti okolo toho. V druhom rade je tu milión inzerátov, kde ľudia dávajú ponuky na práce takže nevidím v tom problém, to znamená, že si láskavo vyprosím, aby ste sa ku mne takto bez rešpektu správali a hľadeli si svoje. Ďakujem
@melanta Ďakujem za radu
Chlapec. Daj si mapu. Pozrie miesta blízko Viedne a otvor si stránku každého hotela, restiky a pošli životopis. Nemáš za čo.
Ved si otvor stranky Jobportalov, vratane AMS a zacne pozerat, tu nikto nepomoze, ludia su tu sice z AT ( ako ja), ale co myslis kolko z nas robi v takom fachu?
A čo ste sa do neho pustili.. kokso.. čaká či sa náhodou tu nenájde nejaký kontakt, kto by ho potiahol ... odporučil niečo fajn atd...

toto nie je inzertný portál na hľadanie práce. uvedomuješ si vôbec kde píšeš ?
ked už máš skúsenosti z 5*, tak by si mohol mať aj v hlave upratané, ako a kde sa hľadá práca.