icon

Práca z domu na zákazníckej podpore

zuzanater
13. júl 2025

Ahojte, prosím viete mi poradiť prácu z domu na PC?
Ovládam MS Office, mám certifikáty, zároveň ovládam prstoklad a hospodársku korešpondenciu.
Prosím viete mi poradiť pracovné ponuky - zákaznícka podpora, kde by som vedela ľuďom radiť, odpisovať na chat/mail/riešiť telefonáty?
Alebo nejaké zapisovanie, evidovanie, prepisovanie podkladov...
Predaj by som nerada, to mi moc nie je príjemne po telefóne.

Moc ďakujem za každú radu, ponuku, možnosť,

anonym_26916d
13. júl 2025

@zuzanater ipsos

denkabemommy
13. júl 2025

@zuzanater vsak pozri pracovne ponuky na support, zvyčajne tam však treba aj aspoň jeden jazyk na b2-c1 úrovni 🙂

zuzanater
autor
13. júl 2025
@denkabemommy

@zuzanater vsak pozri pracovne ponuky na support, zvyčajne tam však treba aj aspoň jeden jazyk na b2-c1 úrovni 🙂

@denkabemommy ano - a to je kameň úrazu - že iný jazyk neovládam tak, že by som ho vedela komunikatívne používať - preto mi ostávajú iba ponuky SVK 🙂

zuzanater
autor
Autor odpoveď zmazal
iwesska
13. júl 2025

S tymto co vies,tazko. Ja mam statnicu zo strojopisu a je mi na dve veci. Akurat mi pomaha pri praci,ale zeby ma niekto zamestnal len kvoli tomu sa mi este nestalo. Taketo sluzby dnes pri AI nikto nepotrebuje.

denkabemommy
13. júl 2025
@zuzanater

@denkabemommy ano - a to je kameň úrazu - že iný jazyk neovládam tak, že by som ho vedela komunikatívne používať - preto mi ostávajú iba ponuky SVK 🙂

@zuzanater budem úprimnä, tam kde ešte využívajú support žiadajú aj jazyk, ideálne 2-3 jazyky, aby si pokryla veľké množstvo ľudí, lebo v dobe chatbotov, ktorý vyriešia 90% problémov ľudí, čo potrebujú pomoc je tých emailov a telefonátov minimum - zvyčajne to aj tak robí ktokoľvek z firmy, kto má práve čas. “Naklonovať” chatbota trvá tak pol hodinku, a zvyčajne to stojí firmu 50-200€ mesačne, čiže sa im neoplatí platiť človeka. Mimo to, asi si idealizuješ tú prácu 😅, keď ti vynadá do telefónu 10 ľudí do dňa, ide to na psychiku, ak sa nevieš na 100% odosobniť

noone007
15. júl 2025

No vsak vyhladaj na profesii v oblasti ktorej ako tak rozumies alebo mas predpoklady. Podpora coho? IT technicka podpora? Alebo uctovnictvo alebo aka oblast? Musis mat nejake predpoklady ked chces niekomu radit. Ako uviedli viaceri, firmy na tom dnes uz velmi setria a automatizuju u roky. Nahradzaju to chatbotmi alebo AI alebo aspon lacnejsimi ludmi co najdalej na vychod. A este chces aj full homeoffice. Bude to tazke. Ludia co furt mate s tymi homeoficmi.

denkabemommy
15. júl 2025
@noone007

No vsak vyhladaj na profesii v oblasti ktorej ako tak rozumies alebo mas predpoklady. Podpora coho? IT technicka podpora? Alebo uctovnictvo alebo aka oblast? Musis mat nejake predpoklady ked chces niekomu radit. Ako uviedli viaceri, firmy na tom dnes uz velmi setria a automatizuju u roky. Nahradzaju to chatbotmi alebo AI alebo aspon lacnejsimi ludmi co najdalej na vychod. A este chces aj full homeoffice. Bude to tazke. Ludia co furt mate s tymi homeoficmi.

@noone007 lebo si všetci myslia že homeoffice je pohodinda 😅 pritom drvivá väčšina sa nevie doma na prácu sústrediť, ak sa k nej vôbec “dokope”

zuzanater
autor
16. júl 2025
@noone007

@noone007 našla som prácu za minimálnu mzdu pre jednu firmu a idem to vyskúšať cez nich - pracovať tak. Chcem prácu z domu lebo mám na to vážne dôvody. Inak by som to neriešila a aj rada chodila do officu. Ale sú isté dôvody pre ktoré mi bude práca z domu práve to čo mi bude najlepším tak preto sa snažím v tom smere ísť takto...

noone007
16. júl 2025
@zuzanater

@noone007 našla som prácu za minimálnu mzdu pre jednu firmu a idem to vyskúšať cez nich - pracovať tak. Chcem prácu z domu lebo mám na to vážne dôvody. Inak by som to neriešila a aj rada chodila do officu. Ale sú isté dôvody pre ktoré mi bude práca z domu práve to čo mi bude najlepším tak preto sa snažím v tom smere ísť takto...

@zuzanater aha. Tak ty uz mas tu pracu? Lebo si sa pytala kde zohnat. Tak gratulujem

hiro
16. júl 2025

"Práca z domu na zákazníckej podpore" - No, pridam nieco usmevnejsie :D
Prave par dni dozadu myslim ze cez vikend som potreboval resetovat hesla u jedneho zakaznika a helpline ze operator bude len rozpravat po anglicky a ja ze to je uzasne, konecne ma rovno prepoja na niekoho kto vie tento jazyk super a nebude tak zatahovat domacim ze riesim veci na 3x. No a kam ma spojili? K nejakej domacej tete v Indii ktora prave varila obed a behali a krikali jej tam deti a ine osadenstvo takze sme sa skoro nepoculi, ze sa ozve za chvilku, dala hudbu a asi o 4 minuty sa ozvala znovu, kto s nimi komunikuje tak vie ze ta ich anglictina je velmi svojska, vsetko na dlho, opakovania, pokusy a toto je uz pre mna navzdy zapisane ako klasicky outsorcing zakaznickej podpory zenam ktore maju dost co robit doma ale aj tak hladaju pracu na doma na privyrobenie po telefone 🙂 :D (ja to vsetko chapem preco, dovody aj od nich aj od tej firmy ale pocit z toho som nemal moc uspokojivy)

zuzanater
autor
16. júl 2025

Jeeezin tak to bol teda zážitok za milión hehe :D. Pekne..ale tak za tú komédiu to za to aj stálo nie? :D

zuzanater
autor
16. júl 2025
@noone007

@zuzanater aha. Tak ty uz mas tu pracu? Lebo si sa pytala kde zohnat. Tak gratulujem

@noone007 našla som dve agentúry pre prieskumy z domu a dnes som mala pohovor na zákaznícku linku ale či ma prijali tak sa dozviem až v piatok. Kúsok sa bojím lebo sa jedná o prácu zákazníckej podpory no na sedem/osem projektoch...tak to je mi kúsok "desom" ako to zvládnem, ale ak by som sa zaškoľovala postupne, najprv na jeden, o mesiac na druhý projekt, tak verím, že by som to mohla zvládnuť...🙂

denkabemommy
16. júl 2025
@hiro

"Práca z domu na zákazníckej podpore" - No, pridam nieco usmevnejsie :D
Prave par dni dozadu myslim ze cez vikend som potreboval resetovat hesla u jedneho zakaznika a helpline ze operator bude len rozpravat po anglicky a ja ze to je uzasne, konecne ma rovno prepoja na niekoho kto vie tento jazyk super a nebude tak zatahovat domacim ze riesim veci na 3x. No a kam ma spojili? K nejakej domacej tete v Indii ktora prave varila obed a behali a krikali jej tam deti a ine osadenstvo takze sme sa skoro nepoculi, ze sa ozve za chvilku, dala hudbu a asi o 4 minuty sa ozvala znovu, kto s nimi komunikuje tak vie ze ta ich anglictina je velmi svojska, vsetko na dlho, opakovania, pokusy a toto je uz pre mna navzdy zapisane ako klasicky outsorcing zakaznickej podpory zenam ktore maju dost co robit doma ale aj tak hladaju pracu na doma na privyrobenie po telefone 🙂 :D (ja to vsetko chapem preco, dovody aj od nich aj od tej firmy ale pocit z toho som nemal moc uspokojivy)

@hiro by som tu vedela aj knihu napísať o hovoroch z roboty + deti k tomu - tie sú však moje 🤣. Našťastie cez prázdniny v zásade nevolávam s klientmi len s kolegami.