Pracovali ste v secondhande?
Ahojte.Chcem sa spytat či nemate niekdo skusenosti s pracou v sekači.Od noveho roku sa mi naskytla priležitost ist tam pracovat.prac.doba je od pol 11 do 18:00. AKo to tam asi funguje a tak .Dik za vaše odpovede.
ja by som hneď išla 🙂
Ahoj,nemáš nad čím rozmýšľať!Ber to,keby si vedela ako tam dobre nakúpiš za ceľkom dobrú cenu,kvalitné veci lebo to je dovoz zo zahraničia.Všelijaké Pani doktorky,herečky...sa z tadiaľ obliekajú a my si niekedy myslíme že tá,alebo tá sa ako má....a ani netušíme že odev ktorý má práve na sebe kúpila v sekáči.A myslíme si že aká paňulka,ako sa draho oblieka...Budeš priamo pri dovoze vecí,určite ich budeš aj triediť-ved tam treba dať predsa cenovky,-uvidíš ako dobre oblečieš celú rodinu! Ber to 🙂 🙂
jaaaaj tak to by som hned brala, bez rozmyslania 😀
second hand ci third hand, je to PRACA a za tu by niektore maminy dali cokolvek...
kamaratka pracovala v sekaci a postupne zacala chorlaviet...neskor zistili ze ma silnu alergiu, takze nakoniec musela odtial odist...ale inak si tu pracu pochvalovala
no ako pisu baby, praca v sekaci moze byt vyhoda. ale pokial mas pracovat nie rano a poobede, ale len od 11 do 18, to nie je bohvieco. deticky budu doobeda v skole, skolke a ty ich, ked prides z prace akurat len ulozis spinkat. to by som ja asi nechcela. 😒
prac v sekaci ako taka super, robila som rok. Ked mas
super kolektiv a veducu,da sa aj nakupit za lacny peniaz
krasne a kvalitne veci a aj mas z prace radost.
Ked mas ale nad sebou cloveka,ktory nevie co povie 5minut
dozadu a ty si stale najhorsia a aj cely tvoj team je to onicom.
V kazdom pripade je to praca dost fyzicky narocna
tahat denne 70kilove vrecia dlho aj tak nevydrzis.
Drzim palce pri rozhodovani
Ja som pracovala u kamošky a bolo to super, nie je to ťažká práca, ale ľudia sa snažili poukazovať na každú chybičku, a hneď zjednávali ceny. Veci sú naozaj kvalitné, aspoň tá kamoška nakupovala radšej drahšie veci. Ale do 18.00 je dosť dlho, my sme mali otvorené do 17.00.
Ja som praxovala v sekáči a bolo to super. A to bolo po prevrate. Teraz sú krajšie veci a nehovoriac pre detičky. Príležitosť využi, každá práca človeka niekam posúva.

Jaj to bol môj sen.. mať svoj sekáčik, alebo obchodík so zdravou stravou 🙂 Ber to. BUdeš si môcť kupiť lacné vecičky ešte lacnejšie a popritom si trošku prilepšíš... 😉