Pracovať počas tehotenstva alebo radšej na maródku?
Ahojte ako to máte vy, pracujete počas tehotenstva? Ja som pred tyzdnom zistila že som tehotna a mám dosť namáhavú pracu pracujem v automobilke na 3 zmeny môj Gynekolog povie že nikde nie je potvrdené že nocna práca zle vplýva na plod 😄a asi ma pravdu zeny sa zbytocne stresujú lenže v januári som potratila nechcem aby sa to zopakovalo opäť 😒 mám pracu takú že stále sadám do autá vyveziem ho a idem pre ďalšie zdvíhať kapoty zohýbam sa a je pravda že v tu nie je ani vhodne odvetrávania na to že sa tu nonstop štartujú autá, rozmýšľam že pôjdem radšej na PN nejako v 8tt muz by bol najradšej keby som šla hneď na PN lenže na druhej strane doma sa budem nudiť žiaden pohyb možno ani vychadzky nechcem sa úplne strániť čo by ste robili vy zienky? 🙂
Môžeš požiadať o preradenie, nemusíš hneď PN. Nočná práca nevplýva dobre na nikoho 🤦 Ja pracujem v škole, nabehám sa okolo detí, neustále sople, hnačky a ulietane deti a nedávno v neďalekej MŠ skopalo jednu tehotnú dieťa v tak, že potratila 😓konflikty detí ma dosť vyčerpávajú a môj Dr. bude riadne naštvaný, že nejdem na PN ...ale ja som chcela ešte dokončiť školský rok a v septembri uvidím... tiež som už potratila a navyše som po IVF, takže ak do septembra bude tehotenstvo pokračovať, zvážim PN aj ja. Niekedy netreba riskovať.
Ak sú tam nejaké chemické výpary.tak by som sa odtiaľ odpratala okamžite.

Ja som mala aj fyziscku aj psychycku pracu. V maji dom potratila a otehotnela som opat v july. Robila som cele tehotenstvo mimo toho ked sme vsetci dostali covid. Nocne som uz odmietla a bremena som nedvihala.