Pracovné podmienky v Koro
Ahojte neviem sa rozhodnúť . Poslala som si žiadosť do Koro ,ozvali sa mi ale v inzeráte mali uvedenú úplne iné pozíciu a pracovný čas a pani mi ponúkla zase inú pozíciu nie s takou pracovnou dobou . Mám prísť v pondelok na skúšobný deň od 8 do 16 tej nebudem to mať ale zaplatené že podľa toho sa rozhodnú či ma vezmú či nie ako robím praca je na baliarne vo výrobe teda asi všade kde bude treba podľa slov personalistiky . Čo sa mi teda už nepáči pracovať niekde zadarmo je to bežne ? A praca je teda na dohodu a normálne 8 mičky ,nadčasy a soboty čo je už samozrejme mimozakona ,- a mzda 4,63 hrubom . Momentálne som na RD zo zdravotných dôvodov dieťa prácu si hľadám už od septembra od kedy malý chodí do škôlky . Mám tam ísť ,lebo recenzie majú veľmi zle že dokonca nevyplatili . Stále reagujem na pracovne ponuku aj keď ma pozvú na pohovor prídem ale väčšinou ma odbiju kvôli dieťaťu a kto s ním bude keď bude choré . Tak ja neviem je to tak ťažké sa zamestnať po RD , pred tým som pracovala v rakusku v domove dôchodcov . Nejaké rady prosím
Toto sú bohužiaľ.praktiky viacero zamestnávateľov. Prídite , vyskúšate a uvidíme. Je to práca načierno a nezaplatená.
Žiadať PZ je tam predsa skúšobná doba .

Napíš mi SS.