icon

Pracovné príležitosti z domu bez maturity

jessi288
27. jún 2025

Dobrý deň.Rada by som sa spýtala,či niekto nemá skúsenosti s nejakou dobre platenou prácou z domu? So zakladnim vzdelaním, väčšinou všade pýtajú maturitu,ak nie z domu tak nejakú inu okrem výroby Komárno okolie.

maca1984
27. jún 2025

Prepáč, ale so základným vzdelaním chceš čo robiť z domu ?
Dnes už aj ľudia čo mali home office ( vzdelaní, kvalifikovaní) musia chodiť aspoň raz do týždňa do kanclu.

maca1984
27. jún 2025

Pohľadaj upratovačku, daj si inzeráty...

katkaseiner
27. jún 2025

Nehnevaj sa prosim ta... aku pracu na doma by si rada?
Ja pracujem z domu, ale k tomu bolo treba vysokoskolske vzdelanie, aktivny anglicky jazyk, a kopec dalsich vedomosti vratane SAPu, excelu, a kopec dalsich systemov, ktore samozrejme neboli podmienkou, to sa dalo naucit, ale potrebovala som ekonomicke vzdelanie... fakt netusim co by si so zakladnym vzdelanim robila z domu.

Len dobre mienena rada. Maturita je uz fakt minimum ktore sa vsade pozaduje, dorob si skolu, neolutujes to

vikusjk
27. jún 2025

@jessi288 bije sa uz to ze so zakladnym vzdelanim a dobre platena praca... nie to este z domu

denkabemommy
27. jún 2025

Môžeš začať podnikať, ak nevieš niečo na vysokej úrovni- čo asi nie, keď sa pýtaš na remote prácu na modrom koni

aurelia2000
27. jún 2025

Tak z tvojich požiadaviek je jasné, prečo tu maturitu nemáš. A to mám pocit, že na SK má nielen maturitu, ale aj VS diplom už asi každý 😓

ekira1
27. jún 2025
@maca1984

Pohľadaj upratovačku, daj si inzeráty...

@maca1984 a upratovať bude z domu?

ekira1
27. jún 2025

@jessi288 vieš niečo, za čo by ti niekto platil doma? Skus call centrá, tam ide hlavne o komunikativnosť. Ale plat neviem.

iwesska
27. jún 2025

No to je tak,ze za dobre platenu pracu sa vacsinou vyzaduju vedomosti. Asi je to prekvapive,ze nestaci vkladat len prelozenu A4 do obalky za 1500e mesacne,ale treba mat k tomu aj vzdelanie.

hiro
27. jún 2025

ID by sa na niečo nedal vybaviť? Teraz je to moderné, človek je doma a peniaze idú 😜
No a k veci, škola nie je problém. To je väčšinou zamestnávateľovi šumafuk keď ponúkneš výnimočné skúsenosti a znalosti ktoré má málo ľudí tak ti HO dá...

maca1984
27. jún 2025
@ekira1

@maca1984 a upratovať bude z domu?

@ekira1 píšem niekde o upratovaní z domu ?
Či nevieš čítať s porozumením ?

ekira1
27. jún 2025
@maca1984

@ekira1 píšem niekde o upratovaní z domu ?
Či nevieš čítať s porozumením ?

@maca1984 pýta tip na prácu z domu a ty jej radíš robiť upratovačku. To nemá s čítaním s porozumením nič spoločné, ale dávaš rady mimo otázku, úplne odveci.

maca1984
27. jún 2025
@ekira1

@maca1984 pýta tip na prácu z domu a ty jej radíš robiť upratovačku. To nemá s čítaním s porozumením nič spoločné, ale dávaš rady mimo otázku, úplne odveci.

@ekira1 prečítala si aj tú druhú časť že ak nie z domu tak okrem výroby ?
Na to bola odpoveď ten môj druhý komentár.

katkaseiner
27. jún 2025
@maca1984

@ekira1 prečítala si aj tú druhú časť že ak nie z domu tak okrem výroby ?
Na to bola odpoveď ten môj druhý komentár.

@maca1984 tu vyrobu s Komarno doplnila len teraz pred chvilou

maca1984
27. jún 2025
@katkaseiner

@maca1984 tu vyrobu s Komarno doplnila len teraz pred chvilou

@katkaseiner nedoplnila.
Od začiatku to tam bolo, preto som odpovedala ten môj druhý komentár tak, ako som odpovedala.

lasona
28. jún 2025

Zo základným vzdelaním? Ci robíš srandu?

maximiliana
28. jún 2025

@jessi288 prepac, ale podla toho ako pises, si ani tomu zakladnemu vzdelaniu prilis neublizila... vo vyrobe by ti bolo fajn... mechanicka praca, nic zlozite na ucenie sa...

katkaseiner
28. jún 2025
@maca1984

@katkaseiner nedoplnila.
Od začiatku to tam bolo, preto som odpovedala ten môj druhý komentár tak, ako som odpovedala.

@maca1984 no ja som to fakt nevidela tam ked som pisala prvy koment, ale nehadam sa

maca1984
28. jún 2025
@katkaseiner

@maca1984 no ja som to fakt nevidela tam ked som pisala prvy koment, ale nehadam sa

@katkaseiner naozaj by som neodpovedala na niečo čo tam nebolo.
Nie som z tých čo za každú cenu potrebujú pridať koment.

ekira1
28. jún 2025
@maca1984

@katkaseiner naozaj by som neodpovedala na niečo čo tam nebolo.
Nie som z tých čo za každú cenu potrebujú pridať koment.

@maca1984 ja tam žiaden komentár o výrobe, Komárno a pod. nevidím. Len jeden komentár, že ľudia na ho chodia aspoň raz do týždňa do kanclu a že má robiť upratovačku.. možno blbne server, neviem.. ale tak či tak autorka chce radu ako bez skúseností a zručností, zrejme I praxe, zarobiť veľké peniaze a byť doma 🫢 ono už I účet na onlyfans jej zrušili, nič iné čo by spĺňalo jej podmienky/možnosti asi neexistuje..

tiika
28. jún 2025

Bez vzdelania, jazyka, z domu, zárobok rôzny.. Koľko si zarobila na onlyfans?
https://www.profesia.sk/praca/ipsos/O5092112?se...
https://www.profesia.sk/praca/kukon-3/O5086671?...

simona19871216
7. júl 2025

@jessi288 ani výučný list nemáš?

simona19871216
7. júl 2025
@aurelia2000

Tak z tvojich požiadaviek je jasné, prečo tu maturitu nemáš. A to mám pocit, že na SK má nielen maturitu, ale aj VS diplom už asi každý 😓

@aurelia2000 aj výučný list veľa krát postačí

pentium3_net
7. júl 2025

@jessi288 Na to aby si mala dobre platenú prácu z domu musíš byť veľmi šikovná ak nemáš maturitu. Jediný odbor ktorý mi napadá je programovanie, pretože poznám takého programátora, ktorý bol v rovnakej situácií ako ty čo sa týka školy a má to čo chceš.

On to dokázal ale programuje v jazykoch ako je napríklad c a robí s assemblérom, to sa nenaučíš za jednu noc, minimálne 3 roky by si sa tomu musela venovať.

reni666
7. júl 2025

@jessi288 callcentrum, ponúkať produkty, je ich plno na profesií