Pracovné príležitosti z domu bez maturity
Dobrý deň.Rada by som sa spýtala,či niekto nemá skúsenosti s nejakou dobre platenou prácou z domu? So zakladnim vzdelaním, väčšinou všade pýtajú maturitu,ak nie z domu tak nejakú inu okrem výroby Komárno okolie.
Pohľadaj upratovačku, daj si inzeráty...
Nehnevaj sa prosim ta... aku pracu na doma by si rada?
Ja pracujem z domu, ale k tomu bolo treba vysokoskolske vzdelanie, aktivny anglicky jazyk, a kopec dalsich vedomosti vratane SAPu, excelu, a kopec dalsich systemov, ktore samozrejme neboli podmienkou, to sa dalo naucit, ale potrebovala som ekonomicke vzdelanie... fakt netusim co by si so zakladnym vzdelanim robila z domu.
Len dobre mienena rada. Maturita je uz fakt minimum ktore sa vsade pozaduje, dorob si skolu, neolutujes to
Môžeš začať podnikať, ak nevieš niečo na vysokej úrovni- čo asi nie, keď sa pýtaš na remote prácu na modrom koni
Tak z tvojich požiadaviek je jasné, prečo tu maturitu nemáš. A to mám pocit, že na SK má nielen maturitu, ale aj VS diplom už asi každý 😓
No to je tak,ze za dobre platenu pracu sa vacsinou vyzaduju vedomosti. Asi je to prekvapive,ze nestaci vkladat len prelozenu A4 do obalky za 1500e mesacne,ale treba mat k tomu aj vzdelanie.
ID by sa na niečo nedal vybaviť? Teraz je to moderné, človek je doma a peniaze idú 😜
No a k veci, škola nie je problém. To je väčšinou zamestnávateľovi šumafuk keď ponúkneš výnimočné skúsenosti a znalosti ktoré má málo ľudí tak ti HO dá...
@maca1984 tu vyrobu s Komarno doplnila len teraz pred chvilou
@katkaseiner nedoplnila.
Od začiatku to tam bolo, preto som odpovedala ten môj druhý komentár tak, ako som odpovedala.
Zo základným vzdelaním? Ci robíš srandu?
@jessi288 prepac, ale podla toho ako pises, si ani tomu zakladnemu vzdelaniu prilis neublizila... vo vyrobe by ti bolo fajn... mechanicka praca, nic zlozite na ucenie sa...
@katkaseiner nedoplnila.
Od začiatku to tam bolo, preto som odpovedala ten môj druhý komentár tak, ako som odpovedala.
@maca1984 no ja som to fakt nevidela tam ked som pisala prvy koment, ale nehadam sa
@maca1984 no ja som to fakt nevidela tam ked som pisala prvy koment, ale nehadam sa
@katkaseiner naozaj by som neodpovedala na niečo čo tam nebolo.
Nie som z tých čo za každú cenu potrebujú pridať koment.
@katkaseiner naozaj by som neodpovedala na niečo čo tam nebolo.
Nie som z tých čo za každú cenu potrebujú pridať koment.
@maca1984 ja tam žiaden komentár o výrobe, Komárno a pod. nevidím. Len jeden komentár, že ľudia na ho chodia aspoň raz do týždňa do kanclu a že má robiť upratovačku.. možno blbne server, neviem.. ale tak či tak autorka chce radu ako bez skúseností a zručností, zrejme I praxe, zarobiť veľké peniaze a byť doma 🫢 ono už I účet na onlyfans jej zrušili, nič iné čo by spĺňalo jej podmienky/možnosti asi neexistuje..
Bez vzdelania, jazyka, z domu, zárobok rôzny.. Koľko si zarobila na onlyfans?
https://www.profesia.sk/praca/ipsos/O5092112?se...
https://www.profesia.sk/praca/kukon-3/O5086671?...
@jessi288 ani výučný list nemáš?
Tak z tvojich požiadaviek je jasné, prečo tu maturitu nemáš. A to mám pocit, že na SK má nielen maturitu, ale aj VS diplom už asi každý 😓
@aurelia2000 aj výučný list veľa krát postačí
@jessi288 Na to aby si mala dobre platenú prácu z domu musíš byť veľmi šikovná ak nemáš maturitu. Jediný odbor ktorý mi napadá je programovanie, pretože poznám takého programátora, ktorý bol v rovnakej situácií ako ty čo sa týka školy a má to čo chceš.
On to dokázal ale programuje v jazykoch ako je napríklad c a robí s assemblérom, to sa nenaučíš za jednu noc, minimálne 3 roky by si sa tomu musela venovať.

Prepáč, ale so základným vzdelaním chceš čo robiť z domu ?
Dnes už aj ľudia čo mali home office ( vzdelaní, kvalifikovaní) musia chodiť aspoň raz do týždňa do kanclu.