Pracovný čas 6:00-14:00 alebo 7:00 - 15:00
Ahojte. Mám tu niekoho kto pracuje v pracovnom čase 6:00-14:00 / 7:00 - 15:00?
Zvládli ste prechod na takýto pracovný cas z normálneho? 😀😊
Však toto je normálny čas
A ako si pracovala doteraz?
podľa toho čo považuješ za normálny pracovný čas... ja som prešla z mixu nočné - poobedné (od 21:00 alebo od 12.30hod) na klasický office čas 8-17:00 zo dňa na deň, mne to problém nerobilo.
Vela ludi povazuje za "normalny" resp. bezny alebo najcastejsi 8:00-16:30.
Nevidim problem v tom posunut to o hodinku-dve.
Ja pracujem 8:30 až 17:00. Takže nie, prechod na pracovný čas 6:00 - 14:30 by som nezvládol 😁
Podla mna je toto normalne. Normalny cas, ale chapem, ze pre kazdeho je to nieco ine. Ja nemam problem vstavat rano, skor si neviem predstavit zeby som napriklad nocne niekde mala robit.
Čo považuješ za normálny pracovný čas??? Pre mňa je normálny 7,00- 15,00, ( nikdy som nepracovala inak a ak by som to musela zmeniť, bolo by to pre mňa " tvrdé" )
Aký je normálny pracovný čas? Ja som posledne roky pracovala 7-15.30. Počas vysokej školy som pracovala v obchodnom centre 9-21. Za normálny považujem práve ten 7-15.30.
Aj ja som tak chodila do práce od 7,00 do 15,30, o šiestej by to bolo treba ráno trochu skôr ísť, takže o tej siedmej je to ľahšie zvládnuteľné.
@nafka0483 áno toto som myslela.. tu klasiku..
Neviem čo je na ňom nenormálne, ja som tak pracovala, aj keď my mame pohyblivú pracovnú dobu 😃 ale mne vyhovovalo byf čo najskôr doma 😃 určite lepšie ako končiť 17-18 😃 to už zo dňa človeku nič neostane
Ja mam pohyblivu pracovnu dobu a zacinam medzi 6 az 8 a koncim medzi 14 az 18. A stahovala som sa. Pre mna bol trochu nezvyk, ked som odchadzala z domu najprv 7.35, potom 7.00 a teraz 6.20. A ked mam home office, tak vstavam 7.55. Takze posunutie smerom ku skorsiemu casu je zo zaciatku nezvyk, posunutie smerom na neskor je parada :D ale silno dufam, ze skor, ako teraz, uz do prace nebudem musiet dochadzat...
Ja som mavala taketo smeny a uplne ok, prave o tretej mas volno a mozes este celou stihnut napr kruzky alebo vybavit nieco. Ja som mala smeny tak, ze 6:30-14:30 alebo 7-15:00, 9:00-17:00 . Mne sa to striedalo pocas tyzdna.
Mam pohyblivu prác dobu so začiatkom 6 až 8 hod, chodím na 7.hod, tak mi to najlepšie vyhovuje, aby som neprichadzala neskoro domov. Záleží aj ako dlho trvá cesta do prace, ja to nemám ďaleko.
to dost zalezi na kazdom jednotlivcovi, ci je ranne vtaca alebo nocna sova, ja som uz v skole mala radsej ranne prednasky o 7:30, a koncili sme skor, nez “vyspavat” a zacinat vyucko po 10:00 a potom byt v skole az do 17:00, 17:30
Neviem, ja som bola vzdy v tom, ze normalne sa zacina v kancelariach o 9tej, takze toto znie pre mna drsne.... ale za vela penazi mozno
To je najlepší čas. Ja mam tiez pohyblivý pracovný čas, môžem prist od 6-8 a odísť tak aby mi sedeli mesacne hodiny. Zo si už určujem sama. Pri dieťati je to na nezaplatenie končiť v práci o 14,15 a byť s ním. Najmä v lete.
@bluka2 v mojom okolí ( východ Slovenska) je štandard v " kancelariach" 7:00 -15:30, najneskôr od 8:00. (Výrobný zamestnanci začínajú od 6:00)
@kingstonka čítam, keď to hovoria viacerí, jasné, bude to pravda. U mňa všade, kde som pracovala bol štandard 9:00 a predtým blbé niekam napríklad telefonovať.
@bluka2 áno 9-17 je normal v zahraničí, ja v práci komunikujem s inými krajinami, tak telefonáty začínam vybavovať od 9 🙂
Zalezi ako daleko dochadzas. Pre mna je idealny cas 7-15. Keby som mala robotu priamo u nas v meste,tak beriem aj 6-14,ale tym,ze pol hodinu dochadzam by som tazko vstavala a prisla na 6,ale zvykla by som si. Mas potom cele popoludnie volne,co je super

Aky je normálny pracovný čas ?