icon

Pracovný čas a dovolenka tajomníčky na základnej škole

sisi1837
6. máj 2025

Ahojte, má niekto skúsenosť s prácou tajomníčky na základnej škole? Zaujímalo by ma, aký tam je asi pracovný čas a ako to je s dovolenkou/prázdninami. Či ísť do toho, alebo hľadať ďalej. Ďakujem 🙂

kikusenka1
6. máj 2025

@sisi1837 za mňa to bol super job. Bola som tam síce kvôli dlhodobej PN pani ktorá tam robila. Pracovala som 7 mesiacov na danej pozícii a veľmi sa mi tam páčilo. Cez prázdniny som mala dovolenku ale samozrejme som sla do školy kvôli pošte, mailom a veciam ktoré som musela porobiť. Pracovnú dobu som mala takú benevoletnu. Raz do 12.00 raz do 14.00 podľa roboty....

sisi1837
autor
6. máj 2025
@kikusenka1

@sisi1837 za mňa to bol super job. Bola som tam síce kvôli dlhodobej PN pani ktorá tam robila. Pracovala som 7 mesiacov na danej pozícii a veľmi sa mi tam páčilo. Cez prázdniny som mala dovolenku ale samozrejme som sla do školy kvôli pošte, mailom a veciam ktoré som musela porobiť. Pracovnú dobu som mala takú benevoletnu. Raz do 12.00 raz do 14.00 podľa roboty....

@kikusenka1 Ďakujem za odpoveď 🙂 A to si pracovala na základnej škole? Ten pracovný čas ma prekvapil, čakala som, že bude každý deň do 15:00 - 15:30. A práce bolo cez deň veľa alebo si mala aj chvíľu na kávu napríklad?

letfenixa
6. máj 2025

Naša tajomníčka má pracovný čas 8h, a 25 dní dovolenky, keďže je nepedagogický zamestnanec.

sisi1837
autor
6. máj 2025
@letfenixa

Naša tajomníčka má pracovný čas 8h, a 25 dní dovolenky, keďže je nepedagogický zamestnanec.

@letfenixa Ďakujem za odpoveď 🙂 A pracuje ráno od siedmej alebo od ôsmej?

zuzanockamt
6. máj 2025
@sisi1837

@sisi1837 U nás je od 7:00 a do 15:00 - 15:30. Dovolenky má toľko ako bežný nepedagogický zamestnanec. 25 dní.

letfenixa
6. máj 2025
@sisi1837

@sisi1837 od 7, ale keby chcela môže aj od 6, 6.30.

kikusenka1
8. máj 2025
@sisi1837

@kikusenka1 Ďakujem za odpoveď 🙂 A to si pracovala na základnej škole? Ten pracovný čas ma prekvapil, čakala som, že bude každý deň do 15:00 - 15:30. A práce bolo cez deň veľa alebo si mala aj chvíľu na kávu napríklad?

@sisi1837 ano mala som cas aj na kavu😂 dokonca som sem-tam suplovala keď bolo treba.

sisi1837
autor
12. máj 2025
@kikusenka1

@sisi1837 ano mala som cas aj na kavu😂 dokonca som sem-tam suplovala keď bolo treba.

@kikusenka1 Suplovala? A to sa dá/môže aj keď nemám pedagogické vzdelanie? Mala si za to aj nejaký príplatok?

kikusenka1
12. máj 2025
@sisi1837

@kikusenka1 Suplovala? A to sa dá/môže aj keď nemám pedagogické vzdelanie? Mala si za to aj nejaký príplatok?

@sisi1837 dá a môže sa všetko. Nie nemala som za to príplatok. Ale robila som v malej skole a keď vypadli náhodou 2 učiteľky tak bol problém. Ale to sa stalo iba 4 x . Ale bavila ma veľmi ta práca

krajinka
12. máj 2025

30 dni dovolenky a cez leto mame taky volnejsi rezim

sisi1837
autor
12. máj 2025
@krajinka

30 dni dovolenky a cez leto mame taky volnejsi rezim

@krajinka Ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂 Povedali mi na pohovore, že cez leto budem pracovať tak štyri hodiny denne ale budú mi to rátať ako osem. To je super.

krajinka
12. máj 2025
@sisi1837

@krajinka Ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂 Povedali mi na pohovore, že cez leto budem pracovať tak štyri hodiny denne ale budú mi to rátať ako osem. To je super.

@sisi1837 a neviem ako to mas s platom, u nas podla kolektivnej zmluvy su vsetci nepedagogicki zamestnanci zaradeni v najvyssej tarife platovej triedy, bez ohladu na dlzku praxe🙂

podbel2512
12. máj 2025

To kde sa da najst takyto super flek?

sisi1837
autor
12. máj 2025
@krajinka

@sisi1837 a neviem ako to mas s platom, u nas podla kolektivnej zmluvy su vsetci nepedagogicki zamestnanci zaradeni v najvyssej tarife platovej triedy, bez ohladu na dlzku praxe🙂

@krajinka Áno, tak ako si napísala 🙂 Plus osobné ohodnotenie. Som zvedavá, aké to bude, dúfam, že sa bude aj mne páčiť 🙈