icon

Pracujete v laboratóriu?

elsaanna1
15. jún 2025

Je tu niekto kto ma alebo roby v laboratóriu??

Strana
z2
luliu
15. jún 2025

@elsaanna1 robí sa píše s mäkkým i. A ja robím aj v labaku

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@luliu

@elsaanna1 robí sa píše s mäkkým i. A ja robím aj v labaku

@luliu môžem sa niečo spýtať

luliu
15. jún 2025
@elsaanna1

@luliu môžem sa niečo spýtať

@elsaanna1 na to slúži fórum

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@luliu

@elsaanna1 na to slúži fórum

@luliu idem si dat robiť testy DNA či som mala niečo s jedným mužom,chce to priateľ,ale je to take že sa to mala stat pred mesiacom a pol,ked mi spravia vaginálny výter,a jemu tiež spravia výter tak sa budú zhodovať naše DNA,sice ma tu už vysmiali kvôli tejto otázke

luliu
15. jún 2025
@elsaanna1

@luliu idem si dat robiť testy DNA či som mala niečo s jedným mužom,chce to priateľ,ale je to take že sa to mala stat pred mesiacom a pol,ked mi spravia vaginálny výter,a jemu tiež spravia výter tak sa budú zhodovať naše DNA,sice ma tu už vysmiali kvôli tejto otázke

@elsaanna1 nerobím v takom labaku, ale je to úplná blbosť. Takto DNA testy nefungujú a už vôbec nie po mesiaci. Je to nerealne

martul
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 ty si tu už raz písala. Nepochopila si tie odpovede? Čo čakáš, že ti sem napíšu niečo ine? Prečo toho idiota nekopneš do riti ?? Niečo také ako dôvera vám asi nič nehovorí. Ale dobre ti tak

jazula
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 Tvoj priateľ je ale dobrý blbec. A takého nikdy neuspokojíš, neuverí ti, hocijaký výsledok akéhokoľvek testu mu ukážeš…

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@jazula

@elsaanna1 Tvoj priateľ je ale dobrý blbec. A takého nikdy neuspokojíš, neuverí ti, hocijaký výsledok akéhokoľvek testu mu ukážeš…

@jazula uverí keď uvidí že sa nezhoduje

viestta
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 este raz a znova: On ti nikdy neueri, aj keby vobec taky test existoval, tak ti neuveri. Uz som ti napisala, ze vymen chlapa, ale ty stale ides svoje. A znova ti napisem, ziadnu cudziu DNA u teba po siestich tyzdnoch nenajdu. Proste to jede, jednoducho to nejde. A aj keby slo, on vysledku testu neuveri. Nikdy ti neveril, teraz ti beveri a ani nikdy ti nebude verit. Bude ziarlit a bude ta vydierat aj za to, ze si sa so susedom zviezla vo vytahu. Mas za priatela debila, korunovaneho debila a ty si hlupa, ked to nechces vidiet. Ries ako dostat deti do opatery a vyzivne na nich, nie nejeka testy, ktore neexistuju.

jazula
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 Veď taký test ani neexistuje…a ak by si aj niečo s kýmkoľvek mala, kde už by boli tie spermie po takom dlhom čase 🤦‍♀️. Plus existuje niečo ako kondóm 🙄.
Aj keby si mu výsledok testu z detektora lži ukázala, začne si namýšľať, že si ho oklamala… Základnú dôveru vo vzťahu žiaden test nenahradí…

patka06
15. jún 2025

Tvoj partner pozerá veľa detektívok, taký test sa nerobí a už vôbec nie po mesiaci

balerina2025
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 si ma pobavila 🙂

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@patka06

Tvoj partner pozerá veľa detektívok, taký test sa nerobí a už vôbec nie po mesiaci

@patka06 prečo by sa nerobil veď si zato ideme zaplatiť

renesance80
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 leby blbosť kvitla ...

patka06
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 Kde si idete zaplatiť? Vysvetlila si čo potrebuješ?
Je to hlúposť, test DNA je porovnanie vzoriek - kde ich chceš po mesiaci zobrať

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@patka06

@patka06 tak spravia výter a keď sa nič nezistí tak napíšu že sa nezhoduje aspoň si to tak predstavujem

viestta
15. jún 2025
@patka06

@patka06 ten jej tupec si myslí, že ten ďalší jej pri sexe zmenil DNA v chachani a ona miesto toho aby riešila ako sa tupca zbaviť rieši testy 🙄A ten tretí je rovnako hlúpy ako oni dvaja, lebo dokonca je ochotný na ten test ísť. Keď je jeden hlúpy, je to pruser, ale traja hlupáci pokope je už prírodná katastrofa.

patka06
15. jún 2025
@elsaanna1

@patka06 tak spravia výter a keď sa nič nezistí tak napíšu že sa nezhoduje aspoň si to tak predstavujem

@elsaanna1 Predstavuješ si to zle
Výter po mesiaci??
Nič nezistí??
S čím sa nezhoduje??
Nie takto to fakt nefunguje, ani keď si zaplatíš

balerina2025
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 este raz, toto co pises, je totalna volovina. po mesiaci a pol chces skumat aka dna sa ti najde u teba domka?

sticker
lucia11kob
15. jún 2025

Ja sa tu k vám pripnem baby, toto som ešte nepočula ani vo filme 🤣🤣🤣🤣

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@balerina2025

@elsaanna1 este raz, toto co pises, je totalna volovina. po mesiaci a pol chces skumat aka dna sa ti najde u teba domka?

@balerina2025 tak ja viem že nie

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@patka06

@elsaanna1 Predstavuješ si to zle
Výter po mesiaci??
Nič nezistí??
S čím sa nezhoduje??
Nie takto to fakt nefunguje, ani keď si zaplatíš

@patka06 tak čo tam asi bude napísané podľa teba

balerina2025
15. jún 2025
@elsaanna1

@balerina2025 tak ja viem že nie

@elsaanna1 tak to vysvetli tvojmu chlapovi.

patka06
15. jún 2025
@elsaanna1

@patka06 tak čo tam asi bude napísané podľa teba

@elsaanna1 Nič tam nebude napísané - test podľa týchto tvojich požiadaviek ti nikto neurobí

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@patka06

@elsaanna1 Nič tam nebude napísané - test podľa týchto tvojich požiadaviek ti nikto neurobí

@patka06 prečo veď piviem že si chcem porovnať DNA testy stym človekom

balerina2025
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 ale to co pises nedava logiku.

patka06
15. jún 2025
@elsaanna1

@elsaanna1 to vážne nechápeš??
Človeka máš - ok
Ale kde chceš po mesiaci zobrať tú druhú vzorku - výter by bol absolútne zbytočný, predpokladám že by našli DNA tvojho partnera nie dotyčného človeka

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@balerina2025

@elsaanna1 ale to co pises nedava logiku.

@balerina2025 prečo veď povec

elsaanna1
autor
15. jún 2025
@patka06

@elsaanna1 to vážne nechápeš??
Človeka máš - ok
Ale kde chceš po mesiaci zobrať tú druhú vzorku - výter by bol absolútne zbytočný, predpokladám že by našli DNA tvojho partnera nie dotyčného človeka

@patka06 ale veď dobre ja viem mne presne o to ide že aby sa nenašla stopa po DNA toho človeka a preukáže sa to na papieri

luliu
16. jún 2025

CSI Poprad - prestaňte pozerať kriminálne seriály - vy dvaja ste úplne mimo - to máte z kriminálok - znásilnenie, však? Ale do by ti stery museli brat hneď po styku, že je tak aj v tých kriminalkach. Nestrapnujte sa, toto zmýšľanie je fakt hanba na 100 rokov. A to, že on je hlupák a debil je jedna vec, ale tvoj postoj, to je nonsens

Strana
z2