Pravdepodobná strata práce
Baby, asi zostanem bez práce, všetko ide dole vodou ,a náš podnik nie je inak na tom,..mám z toho trošku depku , pretože nám tie peniaze budú ako rodine chýbať ..a neviem kedy si nájdem inu , pretože mi musí časovo kvôli deťom vyhovovať , keďže sa na nikoho neviem spoľahnúť ..ešte to nie je isté avšak mi to bolo naznačené , tak neviem ..bojím sa
,Všetko šlo hore a zostať teraz doma bez práce je pekná odvaha ..áno je to len výkrik do tmy , ja viem ,keď by k tomu prišlo musim sa pozviechať ,ja len že sa bojím ,aj ma to tam baví, aj sa mi tam páči, aj tam rada chodím..🙈🤷
Ja tiež musím súhlasiť so @zmrzlinka2021, dokonca aj na východe, kde žijem je sucasnost problém nájsť dobrého zamestnanca
@alchemilkazltozelena 😂😂😂😂 toto je presne to , čo písala @zmrzlinka2021 , ľudia sú leniví … keď potrebuješ prácu , najdes si ju.. treba chcieť… aj v práci sa treba snažiť, nieje to už dávno ako za komunizmu , že si sa ulieval a chodil do prace oddychovať. Keď sa človek snaží, pracuje, vzdeláva sa , každý fér zamestnávateľ si to všimne …
@kikus1997 neviem kam smerujes s tou lenivosťou . Však asi preboha nepôjdem robiť kuchárku keď nemám na to vzdelanie alebo nepôjdem robiť kaderníčku keď to nemám vyštudovane alebo klampiarku.. ty robíš ocividne 20 rokov na 1 mieste tak netušis aká je realita
V akom odvetvi vas podnik posobi?
@alchemilkazltozelena kuchárku ani kaderníčku nestudujes.. Na to ti stačí kurz. Samozrejme, tieto povolania si veľmi vážim ako každé iné, ale všade platí co bolo povedané.. Zodpovednosť, lojalita a chcenie chyba na Slovensku... Nemá kto taky robiť
@olivnik ty si ďalšia čo žije v dajakych snoch . Za kaderníčku nestudujes? No nič, už som asi čítala všetko...
@alchemilkazltozelena nežijem v snoch, kaderníčka ma výučný list. A nie diplom co je výsledok štúdia.. Najprv ma zarazila tvoja arogancia, ale zjavne je to odraz tvojej "rozhladenosti" keďze podľa teba ja žijem v snoch aspoň pojmy mam ujasnene 😁
@olivnik študovať alebo sa vyucit je to iste takže úplne zbytočne má chytáš za slovicka.. podstata bola iná.. ale s tým kurzom si zabila, musím uznať.
Asi by som hľadala prácu už teraz, s tým, že nástup by som dala až o dva mesiace (keby ma náhodou niekde prijali). A snáď počas tých 2 mesiacov sa situácia vyrieši - buď tak, že ostaneš v starej práci, alebo tak, že medzitým už budeš mať nájdenú novú... Aspoň ja som taká, že nedokážem sedieť so založenými rukami a čakať kedy má vylejú. Toto je samozrejme ideálna situácia (že hneď budeš mať aj druhú prácu v zálohe). Ale keby aj to nevyšlo, aspoň sa oťukáš ohľadom pohovorov, čítania ponúk práce, budeš mať už hotový životopis, atď.
@poopsie 👍👏
@zmrzlinka2021 nazyvat ludi hnilymi debilmi a odpadom a potom sa cudovat preco u vas nechceli pracovat 🤣🤣🤣 musela to byt pre nich radost.. To ze si ty karieristka,je tvoj problem.. Ludia su rozni, nie kazdy chce byt otrokom..Pre mnoho ludi je dolezitejsia rodina, deti, uzivat si zivot a nie otrocit, robit nadcasy. vikendy stravit na skoleniach.. V zivote by som si nedovolila ludi koli tomu nazvat odpadom a debilom… Mlady clovek vystuduje vysoku skolu, ktora je podla teba o nicom tak ho na pohovore oznacis za jednobunkovca? 🙈
@zmrzlinka2021 by ma zaujimalo v akom universe zijes ked mas pravo tocit nieco o lenivych a hnilost ludoch 🤦 to ze niekto odmieta napr ist robit za 4€/h v HRUBOM kde sa z toho dost zrazi dole este aj skrz agentury a je to niekde na cca 3,20€ v cistom dajme tomu...u teba je zjavne asi normalne aby sa niekto isiel ako totalny deb*il zdrat za takuto hodinovu almuznu za ktoru su nekupi ani cigarety nieto este liter ojela pri tom zdrazovani ake je....a samozrejme ze sa potom ludom nechce robit ale ODOVODNENE ....a to ze je plno pracovnych miest?...ano je ale akyyych? Sameee fabriky, vsetko vacsinou dohody a platy mizerne nehovoriac o priemyselnych parkoch, ktore su casto doslova od ruky a nie kazdy ma moznost sa tam aj dotrepat ...🤦 takze samozrejme, ze vacsine ludi sa nechce ani neoplati robit nieco za co by boli o hubu plateny ze ledva by platom pokryli zaklad a koncom mesiaca boli na slucku do dalsej vyplaty
@zmrzlinka2021 Ja mozem len suhlasit. Toto sa potvrdilo aj v predoslej robote,ked sme hladali,aj teraz,ked potrebujeme posily. V predoslej sa na marketingovu poziciu hlasili taki ludia,ze kamionista,pizzer...😂 Alebo ludia prisli na pohovor s tym,ze vedia spravovat soc.siete a na otazku,co spravovali,povedali,ze vlastny FB😂 Skusenosti,vedomosti nulove,ale sebavedomie az vo vesmire😂 A potom prisiel sikovny skuseny mlady chalan s tym,ze bude chodit na 8:30 a bolo 10:30 a jeho nikde😂 Ked to takto urobil niekolky krat,tak mu sef musel povedat,ze o 8.30 znamena,ze tam ma sediet,nie,ze vtedy vstava😂🤦♀️
@judar my sme v robote nevedeli najst administrativu za 1500 btt s aj a inym jazykom... ked aj niekto prisiel, nechytal sa, velka chybovost...

@zmrzlinka2021 pracovala som v zdravotnickejj sfére ..stretávala som sa čisto s rakúšanmi