icon

Prečo ma nezobrali do policajného zboru?

melanka1313
17. mar 2025

Ahojte, ano viem, že každy druhy deň len o tom piše každý ako sa dostat do PZ a blabla… chapem že je to otravne ale realne sa neviem nikde inde opytat na tuto vec….
Prečo ma na informativnom pohovore nezobrali? Bolo nas tam 9, nesudim nikoho podla vzhladu hej, ale boli tam vyšportovany chlapy aj dievčata a medzi nimi som ajja dlhoročná šporotovkyňa no naozaj z 9 ludi tam ostali 3 taky čo keby idu do akcie tak pachatel nahana ich a nie oni pachatela 😀👍🏻akože sory no nechapem…. 4x sa ma opytali tu istu otazku, že či som madarka( ano chodila som na maďarsku strednu školu) ale to neznamena že tu teraz musime sudit podla narodnosti 😀 a hlavne prečo sa taketo bezvyzname veci riešia? Každy mi hovoril, že na inf.pohovore sa pytaju otazky: prečo chceš byt policajt? Prečo by sme si mali vybrat prave teba? Odkial si sa dozvedela že prijmame novych ludi? A pod otazky a nie že či chcem byt tehotna a že som madarka 😀👍🏻 akože ludia, prebudte sa…. Realne Vám odchadzaju ludia čo su potencialnymi policajtami akože… 😀 naozaj chlap jak hora vyšportovany a poslali ho domov. Neprijali ho jednoducho. Tak prestante plakat že nemáte normalnych ludi dokelu… čiste sklamanie! Všetci čo sme tam boli že fakt potencialnymi policajtami tak proste kazdeho poslali domov, ostali tam taky čo mala vejáre namiesto myhalnic a taky čo sa triasol jak huspenina, neviem ako moze taky typek prejst inf pohovorom, taky človek čo tak extremne moc stresuje to nebude mat vobec lahké v zbore, ludia ale toto je naozaj uz o vzhlade či mas vonku cecky na pohovore alebo či sa dost dobre podlizuješ👍🏻😀 sklamanie! Lutujem že som sa do toho dala. Len tolko…. Zabili mi dlhoročny sen, neviem kde som spravila chybu… čo si myslite ludia?

Strana
z2
ibrunova
17. mar 2025

A dôvod bol oficiálne aký?

veklipo
17. mar 2025

Ty si dáš tak ľahko zobrať dlhoročný sen?
Chápem, ego, sklamanie. Ale tak hlavu hore. Až keď Ťa nezoberú na 10tykrát, potom sa môžeš na to vykašľať.
P.S. Zažila som odmietnutie pred 15r v jednej veľmi dobrej firme, makala som na sebe, o 2 roky som sa prihlásila opäť. A otvorene som im povedala, ze sa budem hlásiť každé 2 roky, až kým ma neprijmú. Viac sa nepýtali 🙂

veronka1996
17. mar 2025

Ja som bola nedavno na policii nieco riesit (inspektorat Bratislava II) a riesila som to s takym policajtom, co vyzeral ako Danny De Vito (160cm, 120kg). Pritom mlady chlap, do 35 rokov+-. Policajci nemusia robit nejake fyzicke testy alebo co???

maximiliana
17. mar 2025

@melanka1313 lebo kondicku ziskat vie a do formy sa moze dostat kazdy...ale ak to nemas upratane v hlave, co oni velmi lahko zistia, tak tam proste nemas co robit...

nyusika
17. mar 2025

a policajny sloh ako dopadol ? 😀
ci k nemu ste sa ani nedstali ?

melanta
17. mar 2025

Informatívny pohovor je iba informatívny. Čiže ak niekto nebol vyšportovaný, bol možno komuniktívne a hlavou správne nastavený. A možno napriek tomu prejde fyzickými testami. A ak nie, tak tiež sa do PZ nedostane. Čo sa týka toho, či si "maďarka" - ak máš prízvuk, ak nevieš hovoriť slovensky bez prízvuku, mohol to byť dôvod. Ja sama som veľa krát riešila tento problém, že som mala skvelého kandidáta, ale nevedel hovoriť pekne po slovensky a išlo o pozíciu, kde sa to vyžadovalo.

Ďalej - nestačí mať vysokú a vyšportovanú postavu. Je potrebné oveľa viac. Kondičku a postavu vie urobiť každý, ak nemá zdravotný problém. Ale musíš to mať uprataené aj v hlave a to v tejto chvíli nemáš. To, ako sa vyjadruješ a ako píšeš, fakt by som ťa s takýmto nastavením neprijala v tejto chvíli ani do skladu. Zapracuj na pokore a zapracuj na zdravom sebavedomí. To aktuálne buď nemáš a týmito rečami to zakrývaš alebo ho máš nekriticky vysoké. A tiež zapracuj na tom, aby si mala v poriadku psychiku. Tvoj život nemôže byť postavený na tom, že nebudeš v PZ.

Ak máš na to, zapracuj na sebe a skús to znova za určitý čas.

diewcatqoo
17. mar 2025

Sa cudujem inak, kto a preco vlastne chce ist k policii 😳

nyusika
17. mar 2025

@melanta podla mna je toto fake tema, naozaj nikdto nemoze napisat slovo mihalnice s ypsilonom (myhalnice)

ika02
17. mar 2025

@nyusika aj mne napadlo, či súčasťou pohovoru bol aj diktát. Hneď by bolo jasné, prečo vybrali iných.

melanta
17. mar 2025

@nyusika asi si dala urobiť umelé mihalnice a sú také hrubé, že ich človek musí nazvať tvrdo 😂

janai1
17. mar 2025

@melanka1313 v pohode, diktátom by si aj tak neprešla 🙂

Inak kamarátka sa tiež hlásila a ju odmietli s tým, že ženy nechcú lebo muži odmietajú slúžiť so ženami a 2 ženy vraj na výjazd ísť nemôžu.

bloger
17. mar 2025

@melanka1313 Tak možno ich odradilo tvoje sebavedomie. Aj s toho čo píšeš cítiť takú nadradenosť. Pohrdavé správanie prepáč ale na mňa to tak pôsobí. Ak si myslíš, že na to máš skús neskôr. Držím palce.

abbey1
17. mar 2025

@melanka1313 Asi by tí ľudia z pohovoru vedeli napísať román, prečo neberú ľudí ako si ty.

martin789456
17. mar 2025

to fakt sa ti chce makat za ten smiesny plat ?

olimuc
17. mar 2025

Ono niekedy ani nejde o to, co povies ale ako zareagujes na urcitu otazku … mozu sa ta 5 krat opytat, ci si Madarka (na zaklade prizvuku), ale necakaju vysvetlenie ale ci sa tvoj ton zmeni na agresivny atd … ineho sa 10 krat opytaju preco je tucny … nezaujma ich slovna odpoved ale podvedoma reakcia … nie co povies ale ako … oni nemaju pachatela nahanat ako jelena po luke …. Ale vyuzit dostupne moznosti ako ho co najskor zastavit … najskor hlava potom nohy … no niekto, kto sa zaobera kybernerickou kriminalitou atd. Ma asi ine priority ako vysportovanu postavu … takze by som nesudila podla vzhladu a postavy …

januska12323
17. mar 2025

Podľa tohto tvojho slohu by som ťa neprijala ani za upratovačku. Ego vo hviezdach.

martin789456
17. mar 2025

@januska12323 :D :D :D more co zhadzujes upratovacky

martin789456
17. mar 2025

@janai1 jaka myzogynia dp , preco ja by som rad sluzil so zenou sk ani neni P

janai1
17. mar 2025

@martin789456 absolútne nerozumiem čo si týmto chcel napísať.

rozculena
17. mar 2025

mYhalnice.............the end

benit
17. mar 2025

Asi tam nejde len o vyzor. Keby som zacala opravovat chyby v tvojom prispevku, bolo by to za 5. A teda yz davno neplati, ze 1 cita a druhy pise. Robia sa aj psychotesty, fyzicke testy.... tak asi si nepresla. Treba sa s tym zmierit, alebo na sebe popracovat a skusit to nabuduce.

lubkavargova1
17. mar 2025

Tak ja som k "bacharom" skusala 5 krat....ano...a furt mi to nepreslo...ked osm preslata nad tym tak krcovito uvazovat a snazit sa, tak sa podarilo, ale to som uz mala ine miesto.
Inak tiez je to asi tak, ze hold aj ked sa ti to nebude pacit, ak mas silny prizvuk, tak je to urcitym sposobom prekazka. Nie, do oci ti to nikto nepovie, nesmie sa to...ale odpise ta to na celej ciare. Aj teraz na retorike na fakulte sme mali spoluziakov, ze jednoducho horko-tazko preliezli lebo mali prizvuk a to mali same A dovtedy...
Tiez aj teraz na novom mieste, akonahle tam citime nejaku recovu vadu, prizvuk neprijimame, dokonalost, ale nejde ho pustit na linku.

saraxyz
17. mar 2025

@maximiliana upratané v hlave? Myslíš, že 100% policajtov má upratané v hlave?

maximiliana
17. mar 2025

@saraxyz to netvrdim, ale ked sa niekto neupratany prejavi uz pri vyberovom konani, tak ho snad vyradia...

mimka1402
17. mar 2025

Je úplne jasné, že nemáš upratané v hlave, takže to nebolo tým že si Maďarka, máš zlý pravopis, očividne to asi aj bolo silno počuť v rozprávaní. Slovosled detto. Objektívne nevieme zhodnotiť lebo sme tam neboli, ale 2x by som nepovedala, že jediný problém bola národnosť.😀

astrobot
17. mar 2025

@melanka1313 tak niekde problém musel byť,lebo dnes berú policajtom všetko čo má ruky a nohy..

bielasovicka
17. mar 2025

Teba neprijali kvôli diktátu, a nie kvôli národnosti. Ze?

rozculena
17. mar 2025

prečo ťa nezobrali? Tak si ešte raz prečítaj tento svoj výlev.Preto.

lubkavargova1
18. mar 2025

Ale nemusime byt tak az kriticke...si zase zoberme, mlada babenka skusila, ma skusenost do zivota. Dostala facku povestnu od zivota...To ze niekto ma na ociach "vejare" neznamena, ze nebude dobra policajtka.

melanka1313
autor
18. mar 2025

@ibrunova to keby že viem moja 🤷🏻‍♀️ netušim

Strana
z2